ייעוץ AB 3 פעמים בשבוע

BROCK LESNAR

משתמש פעיל
850
294
נק' מוניטין:
772
850
294
A
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
צין אפס 3X5
מקבילים 2X8

B
דדליפט 1X5
פרס 3X5
מסור 2X10
כפיפת מרפקים 3X10

AXBXAXX
BXAXBXX

איך? הייתם משנים משהו?

A
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
צין אפס 3X5
מקבילים 2X8

B
דדליפט 1X5
פרס 3X5
מסור 2X10
כפיפת מרפקים 3X10

AXBXAXX
BXAXBXX

איך? הייתם משנים משהו?
במקום 2 סטים של מסור הייתי מעלה קצת נפח.. כי ייצא לך שבשבוע מסויים אתה תעבוד פעמיים בשבוע רק 2 סטים של מסור.
בגדול נשמע סבבה.

• פותח/ת השרשור
במקום 2 סטים של מסור הייתי מעלה קצת נפח.. כי ייצא לך שבשבוע מסויים אתה תעבוד פעמיים בשבוע רק 2 סטים של מסור.
בגדול נשמע סבבה.

איך היית מוסיף? אני לא רוצה לפגוע בצין אפס שזה מה שבאמת מעניין אותי

• פותח/ת השרשור

משו אחרון-אתה חושב שכדאי לשים את המקבילים באימון B ובA את הבייספס? ככה אני גם אוכל להרים יותר במקבילים כי אחרי תרגיל משקל גוף כמו צין אפס יותר קשה לי מאשר אם זה אחרי מסור וגם אוכל להרים יותר בצין אפס כי ההתאוששות של הבייספס תהיה טובה יותר.

משו אחרון-אתה חושב שכדאי לשים את המקבילים באימון B ובA את הבייספס? ככה אני גם אוכל להרים יותר במקבילים כי אחרי תרגיל משקל גוף כמו צין אפס יותר קשה לי מאשר אם זה אחרי מסור וגם אוכל להרים יותר בצין אפס כי ההתאוששות של הבייספס תהיה טובה יותר.
אני הייתי עושה ב SS את המקבילים תמיד אחרי הצ'ין אפס בגלל השרירים השונים שמעורבים בתנועה.
אתה במילא לא אמור לעבוד כבד בתרגילי העזר, בטח שלא RM10 אז אני לא חושב שתיהיה לך בעיה בהתאוששות.

שמתי לב שאתה עושה 3 סטים של כפיפת מרפקים, אם כך אולי יפריע לצ'ין אפס שבאימון שאחרי.
תעביר את זה לאחרי הצ'ין אפס, במילא הבייספס עובדים אז גם אם תעשה 90% מה RM10 עדיין תקבל מספיק גירוי לידיים.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי עושה ב SS את המקבילים תמיד אחרי הצ'ין אפס בגלל השרירים השונים שמעורבים בתנועה.
אתה במילא לא אמור לעבוד כבד בתרגילי העזר, בטח שלא RM10 אז אני לא חושב שתיהיה לך בעיה בהתאוששות.

שמתי לב שאתה עושה 3 סטים של כפיפת מרפקים, אם כך אולי יפריע לצ'ין אפס שבאימון שאחרי.
תעביר את זה לאחרי הצ'ין אפס, במילא הבייספס עובדים אז גם אם תעשה 90% מה RM10 עדיין תקבל מספיק גירוי לידיים.

לא הבנתי אם להחליף או לא

אחרי שראיתי שאתה עושה 3 סטים אז המלצתי להחליף, כדי לרכז את העבודה על הבייספס לאותו היום ולהתאושש טוב יותר לאימון צ'ין אפס הבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית