הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה דדליפט

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
אני לא ממש מרוצה מהטכניקה של הדדליפט שלי, יש לכם עצות איך לשפר אותה?

המוט התחיל ממש כמעט להחליק לי מהיד אז אחרי כמה חזרות החלפתי להוק גריפ מאולתר.

מצטער שהזווית צילום לא משהו, שמתי אותה על איזה מכשיר שהיה לידי, זה הזווית הכי נורמאלית שהצלחתי למצוא באותו הרגע.

הגב שלך מתעגל לגמרי איך שאתה מתחיל את התנועה.
אתה צריך לשמור עליו מכווץ לאורך כל התנועה.
בנוסף הכתפיים שלך צריך להיות מעבר למוט.
יכול להיות שיש עוד ליקויים.. חכה לעוד תגובות

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה רבה אני אנסה יותר להחזיק את הגב.
עידכון: סירטון מהיום שאני ממש מקפיד על טכניקה ומנסה להחזיק את הגב ממש חזק (בחזרות האחרונות לא ממש הצלחתי):

(זה עדיין מעלה את זה פשוט אני חייב לצאת.)

כמה דברים:

כשאתה מוריד את המוט אתה מכופף את הברכיים מהר מידיי ולכן יוצא שאתה צריך "לעקוף" את המוט בדרך למטה, רק לאחר שאתה עובר את קו הברכיים אתה מכופף אותן, כשהגב ישר בכל העת.

שנית,
לאחר שאתה מכווץ את הגב, תוריד את האגן למטה לפני המשיכה ואל תרים את התחת כל כך מהר.

• פותח/ת השרשור

אני למדתי מהסירטון הזה

תודה, ראיתי אותו כבר מספר פעמים אבל אני אחזור עליו שוב.

כמה דברים:

כשאתה מוריד את המוט אתה מכופף את הברכיים מהר מידיי ולכן יוצא שאתה צריך "לעקוף" את המוט בדרך למטה, רק לאחר שאתה עובר את קו הברכיים אתה מכופף אותן, כשהגב ישר בכל העת.

שנית,
לאחר שאתה מכווץ את הגב, תוריד את האגן למטה לפני המשיכה ואל תרים את התחת כל כך מהר.
סבבה, אני אנסה להקפיד על כך באימון מחר, אני אעדכן פה ובלוג עם סירטון חדש שאני אנסה לממש בו את כל מה שכתבתם לי עד כה.

תודה, ראיתי אותו כבר מספר פעמים אבל אני אחזור עליו שוב.

סבבה, אני אנסה להקפיד על כך באימון מחר, אני אעדכן פה ובלוג עם סירטון חדש שאני אנסה לממש בו את כל מה שכתבתם לי עד כה.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית