הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה מקצועית בבקשה.

Dattias8

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
קודם כל שלום . אז ככה ... אני מתאמן כבר שנה . משקל 86 וגובה 177 , התחלתי עם משקל 70 קילו . בתקופה הזאת עליתי במסה יפה מאוד . התחלתי עם להתאמן 3 פעמים בשבוע כל הגוף ואז ab 4 פעמים בשבוע ועכשיו 5 פעמים בשבוע abc . השאלה שלי היא כזאת .. אני מרגיש שכבר תקופה של 3 חודשים בערך אני כבר לא עולה במסה והתזונה שלי מאוד טובה 5-6 ארוחות ביום ,שכוללות פחמימות ,ירקות וחלבונים . אני חושב שזה בשיטת האימון שלי אולי , יש לי זמן להתאמן בין 4 ל 5 פעמים בשבוע , תעזרו לי בבקשה אם תוכנית טובה למסה .

1) תזונה מאוד טובה זה לא משהו שאתה יכול לקבוע לפי מספר ארוחות. אתה צריך לעשות חישוב קלורי כדי לבדוק כמה באמת אתה מכניס
2) להתאמן בABC חמש פעמים בשבוע יכולה להיות סיבה טובה לתקיעות. אין סיבה לעבוד כל כך הרבה אם אתה מתאמן טבעי. ממליץ לך לחזור לAB של 4 פעמים בשבוע או לעבור לתוכנית כוח, שתוכל אולי לקדם אותך גם יותר מבחינת הרמות בסיסיות.
3) אני אוכל להמליץ לך על תוכנית בהתאם לנתונים שלך במידה ותגיד לי את משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס (בנץ' פרס, סקוואט ודד ליפט)

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על העזרה ודבר שני , אני לא מבין כלכך ממה שמסבירים שם , תוכל בבקשה לתת לי דוגמא לתכנית אימוני. שוב פעם תודה .

מה שאתה יותר ממליץ לי
התוכנית הלינארית זאת תוכנית שאני עושה עכשיו ועליתי בה כבר 10 קילו בחודשיים האחרונים. תוכנית מעולה שקידמה אותי גם יפה במשקלי העבודה (כרגע בנץ' פרס 105 סקוואט 130 ודד ליפט 150 ל5 חזרות) וממשיך להעלות 2.5-5 קילו בכל תרגיל כל שבוע.
תוכנית טקסס קצת יותר פופולארית בפורום הזה והרבה עושים פה אותה ורואים בה תוצאות מאוד יפות גם כן.
ההמלצה האישית שלי היא ללכת על הלינארית כי אני אוהב אותה יותר בנוסף גם יש שם פירוט של התרגילים והיא פחות מסובכת מהטקסס. (הלינארית זה הלינק השני שהבאתי).
אם אתה מעוניין לנסות אותה ויש לך שאלות אתה מוזמן לשאול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית