עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו כל האינדוקציה מתמטית חוק נסיגה וזה זה באמת מדהים אני לא מבין איך אנשים עושים את המינימום במתמטיקה רק בשביל לעבור
אני אשאל את המורה אם היא יודעת מה זה כי היא ממש חכמה.
באיזה כיתה לומדים עצרת?
זה לא "חומר" זה נלמד קצת בהיסתברות בנוסחא.באיזה כיתה לומדים עצרת?
אתה במדעי המחשב/היית? איך זה בתור הרחבה?עכשיו אני בהתחלה זה ממש כיף(אני יוצא שוויצר ואני לא אוהב את זה אבל אני מבין את זה די מהר)בינתיים אנחנו לומדים ביטוי בוליאני ומשפטי תנאי.לא לומדים עצרת בתור נושא. מסבירים את זה בהסתברות בכיתה י"א בנוסחא להצלחה אבל אין לזה שימוש כי יש כפתור ספציפי במחשבון שמחשב את כול הנוסחא לבדו.
השתמשתי בעצרת במדעי המחשב יותר ממה שהשתמשתי בה במתמטיקה באופן ישיר.
.
הערךולמה 0! שווה 1?יש לזה הוכחה כלשהי?
אתה במדעי המחשב/היית? איך זה בתור הרחבה?עכשיו אני בהתחלה זה ממש כיף(אני יוצא שוויצר ואני לא אוהב את זה אבל אני מבין את זה די מהר)בינתיים אנחנו לומדים ביטוי בוליאני ומשפטי תנאי.
ולמה 0! שווה 1?יש לזה הוכחה כלשהי?
אני פשוט מרחם על כל מי שבתוכנית החדשה...אני במדמח בתור הרחבה ואמור לעשות את הפרויקט בי"ב שזה עוד 5 יחידות
תהנה השנה כי בכיתה י' זה בדיחה (לא שבי"א זה קשה אבל מתחיל להיות טיפה יותר רציני)
בגרות אחד ויחידה בפיזיקה בסוף י"ב.אני פשוט מרחם על כל מי שבתוכנית החדשה...
לדעתי לא הייתה עלייה ברמה פשוט עכשיו הכניסו,סינוס וקוסינוס למשוואות שאתה צריך לעשות זהו.פיזיקה של י׳ זה בדיחה לעומת יא׳?כמובן שהחומר יותר קשה כי יותר מתקדמים אבל הרמה עולה באופן קיצוני או בהדרגה רגילה?
אז למה כולם אומרים שפיזיקה זו ההרחבה הכי קשה?לדעתי לא הייתה עלייה ברמה פשוט עכשיו הכניסו,סינוס וקוסינוס למשוואות שאתה צריך לעשות זהו.
אני לא יודע אולי ב י'באז למה כולם אומרים שפיזיקה זו ההרחבה הכי קשה?
מישהו יכול להסביר את הסדרה הזאת?
1, 11 , 21 , 1211 , 111221, 312211
כמעט הגעתי לתשובה ש @eyalmazuz נתן בעמוד הראשון אבל חסר לי 1
יש אין סוף מספרים->יש אין סוף מספרים ראשונייםשאלה שלא הצלחתי אבל ההוכחה יפה מאוד
הוכיחו או הפריכו:
קבוצת המספרים הראשוניים היא אינסופית
מה הקשר?יש אין סוף מספרים->יש אין סוף מספרים ראשוניים