הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חידות מתמטיות

וואו כל האינדוקציה מתמטית חוק נסיגה וזה זה באמת מדהים אני לא מבין איך אנשים עושים את המינימום במתמטיקה רק בשביל לעבור
אני אשאל את המורה אם היא יודעת מה זה כי היא ממש חכמה.
באיזה כיתה לומדים עצרת?

וואו כל האינדוקציה מתמטית חוק נסיגה וזה זה באמת מדהים אני לא מבין איך אנשים עושים את המינימום במתמטיקה רק בשביל לעבור
אני אשאל את המורה אם היא יודעת מה זה כי היא ממש חכמה.
באיזה כיתה לומדים עצרת?

לא לומדים עצרת בתור נושא. מסבירים את זה בהסתברות בכיתה י"א בנוסחא להצלחה אבל אין לזה שימוש כי יש כפתור ספציפי במחשבון שמחשב את כול הנוסחא לבדו.

השתמשתי בעצרת במדעי המחשב יותר ממה שהשתמשתי בה במתמטיקה באופן ישיר.
.

לא לומדים עצרת בתור נושא. מסבירים את זה בהסתברות בכיתה י"א בנוסחא להצלחה אבל אין לזה שימוש כי יש כפתור ספציפי במחשבון שמחשב את כול הנוסחא לבדו.

השתמשתי בעצרת במדעי המחשב יותר ממה שהשתמשתי בה במתמטיקה באופן ישיר.
.
אתה במדעי המחשב/היית? איך זה בתור הרחבה?עכשיו אני בהתחלה זה ממש כיף(אני יוצא שוויצר ואני לא אוהב את זה אבל אני מבין את זה די מהר)בינתיים אנחנו לומדים ביטוי בוליאני ומשפטי תנאי.
ולמה 0! שווה 1?יש לזה הוכחה כלשהי?

הערך
5d8eca0c48ac1b74a90a11076e07f01d.png

יש בדיוק דרך אחת לסדר 0 איברים (היינו, לא לשבץ אף איבר באף מקום), ולכן
3d15d086ae5d7aafc792678774165001.png
. תוצאה זו מתאימה למוסכמה לפיה ערכה של מכפלה ריקה הוא תמיד 1, וכן להגדרת העצרת באינדוקציה (
4e62e6725e77edeb4e69f0a61c564990.png
).

אהה בנוסחת נסיגה התכוונתם למדרגות חשבתי לסדרה.
איך הגעתם למספר הבא בסדרה?

אתה במדעי המחשב/היית? איך זה בתור הרחבה?עכשיו אני בהתחלה זה ממש כיף(אני יוצא שוויצר ואני לא אוהב את זה אבל אני מבין את זה די מהר)בינתיים אנחנו לומדים ביטוי בוליאני ומשפטי תנאי.

אני במדמח בתור הרחבה ואמור לעשות את הפרויקט בי"ב שזה עוד 5 יחידות
תהנה השנה כי בכיתה י' זה בדיחה (לא שבי"א זה קשה אבל מתחיל להיות טיפה יותר רציני)

אני במדמח בתור הרחבה ואמור לעשות את הפרויקט בי"ב שזה עוד 5 יחידות
תהנה השנה כי בכיתה י' זה בדיחה (לא שבי"א זה קשה אבל מתחיל להיות טיפה יותר רציני)
אני פשוט מרחם על כל מי שבתוכנית החדשה...

פיזיקה של י׳ זה בדיחה לעומת יא׳?כמובן שהחומר יותר קשה כי יותר מתקדמים אבל הרמה עולה באופן קיצוני או בהדרגה רגילה?

פיזיקה של י׳ זה בדיחה לעומת יא׳?כמובן שהחומר יותר קשה כי יותר מתקדמים אבל הרמה עולה באופן קיצוני או בהדרגה רגילה?
לדעתי לא הייתה עלייה ברמה פשוט עכשיו הכניסו,סינוס וקוסינוס למשוואות שאתה צריך לעשות זהו.

תכלס קשה זה אינדבדואלי.אני יכול להגיד על עצמי שכל המקצועות ההומניים כמו ספרות לשון היסטוריה הרבה יותר קשים לי מפיזיקה מחשבים וכל זה
תקשיבו רגע,את המדרגות של ה10 הצלחתי אבל נגיד למספרים גדולים איך אני פותר את זה?
ל30 מדרגות נגיד יש לי A 30=A29 +A28 אז איך אני פותר את זה?
מה שצריך לעשות זה פשוט חיבור של שני מספרים אחרונים עד שאני אגיע ל20? וכו'?

מישהו יכול להסביר את הסדרה הזאת?
1, 11 , 21 , 1211 , 111221, 312211
כמעט הגעתי לתשובה ש @eyalmazuz נתן בעמוד הראשון אבל חסר לי 1

מישהו יכול להסביר את הסדרה הזאת?
1, 11 , 21 , 1211 , 111221, 312211
כמעט הגעתי לתשובה ש @eyalmazuz נתן בעמוד הראשון אבל חסר לי 1

בראשון יש לך 1
אחרי זה יש לך 11, השאלה היא למה, אם נסתכל על האיבר הקודם בסדרה נשאל כמה יש לנו ומה יש לנו כלומר יש לנו אחד פעמים אחד מפה נובע הסיבה למה זה 11
עכשיו נסתכל על האיבר השלישי שהוא 21 נשאל את אותה שאלה על האיבר הקודם ונראה שיש לנו פעמיים את הספרה אחד מפה נובע 21
עכשיו האיבר הרביעי הוא 1121 נשאל את אותה שאלה ונקבל פעם אחת 2 פעם אחת אחד אם נמיר את זה למספרים יצא לנו 1211
וכן הלאה

שאלה שלא הצלחתי אבל ההוכחה יפה מאוד

הוכיחו או הפריכו:
קבוצת המספרים הראשוניים היא אינסופית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית