הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג

• פותח/ת השרשור
danger doom עדכן/ה את הלוג ״לוג״:

עדכון לוג: 29/03/15

אימון לחיצות כי שחכתי את הנעליים והחגורה
פין פרס-100X3 110X2 3F
בנץ 100X2 80X8
פרס 8X3
סיכום-נחלשתי המון בבנץ פעם ראשונה שלא הרגשתי כאבים בכתף אולי קשור גם לזה שהרחבתי את האחיזה מעכשיו אתחיל מפין פרס ואעבור לבנץ
יש לי חשד שהכאבים נובעים מהמון מוטות עקומים(חלק רואים ממש וחלק צריך להתאמץ כדי לראות)
הערה-להתחיל להעמיס אוכל

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב שאתה כבר לא מרגיש כאבים!
תתחיל לעלות משקלים בבנץ' אולי עד התחרות תחזור ל130 לחמישיות 😃

• פותח/ת השרשור
שמח שחזרת להתאמן ג'וזף! תתחיל להפציץ!! מה עם הפציעה? מרגישה יותר טוב?

אחלה אימון לא נורא שלא הצלחת סינגלים עם 180. העיקר הכאבים בבנץ מחלימים. אגב באיזה מכון התאמנת?

• פותח/ת השרשור
לא יודע איזה מוט אבל נראה מוט סיני פשוט ,אני אברר
זה מפריע כי אתה מרגיש את המשקל זז כל הזמן על הגב

לא יודע איזה מוט אבל נראה מוט סיני פשוט ,אני אברר
זה מפריע כי אתה מרגיש את המשקל זז כל הזמן על הגב
תמיד חשבתי שהגמישות עוזרת מעט בבאונס. בכל מקרה אני שוקל לקנות חדר כושר ביתי אז אשמח למידע לגבי המוט. תודה 😃

תמיד חשבתי שהגמישות עוזרת מעט בבאונס. בכל מקרה אני שוקל לקנות חדר כושר ביתי אז אשמח למידע לגבי המוט. תודה 😃
לגבי המוט, תמיד יותר טוב לעשות סקוואט עם מוט שכבר מישהו חזק עבר עליו והוא מאט מכופף. זה עוזר מאוד למנח של המוט בעיקר בלואו באר. אם אני לא טועה יש גם מוטות אולימפיים שכבר נמכרים טיפה כפופים לא סגור לגבי זה.

אגב בחד"כ הביתי שלך אתה הולך להביא מוט ופלטות אולימפיות? כי זה מאוד יקר הרוב יעדיפו ללכת על המוט הדרעק ולקנות פלטות עם חור קטן כי זה הרבה יותר זול ונדיר למצוא פלטות/מוטות אולימפיים במכירה של יד שנייה.

לגבי המוט, תמיד יותר טוב לעשות סקוואט עם מוט שכבר מישהו חזק עבר עליו והוא מאט מכופף. זה עוזר מאוד למנח של המוט בעיקר בלואו באר. אם אני לא טועה יש גם מוטות אולימפיים שכבר נמכרים טיפה כפופים לא סגור לגבי זה.

אגב בחד"כ הביתי שלך אתה הולך להביא מוט ופלטות אולימפיות? כי זה מאוד יקר הרוב יעדיפו ללכת על המוט הדרעק ולקנות פלטות עם חור קטן כי זה הרבה יותר זול ונדיר למצוא פלטות/מוטות אולימפיים במכירה של יד שנייה.

אמרתי שאני רק שוקל, אז עוד לא החלטתי. בכל מקרה אם אקנה זה יהיה ציוד שיאפשר לי להתאמן בהנאה ולא מסריח (כמו שיש לי כרגע במקום הנוכחי).
ככה או ככה לטווח הארוך זה יתקזז עם מחיר של מנוי לחד"כ.

• פותח/ת השרשור
נפצעתי מלואו קיק לברך,בקושי יכול לעמוד
אחזור לאימונים סדירים כנראה שבוע הבא

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית