הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוספת הקלוריות שנשרפו באירובי

• פותח/ת השרשור kdr20
  • פורסם בתאריך

kdr20

משתמש מתחיל
189
33
נק' מוניטין:
86
189
33
שלום לכולם
רציתי לשאול האם אתם מוסיפים את הקלוריות שאתם שורפים באימון אירובי בחיטוב פר יום או שיקלול שבועי?
לדוגמא אם אני עושה 3 אימוני אירובי בשבוע שבהם נשרף בין 400 ל 700 קלוריות האם אתם מוסיפים כל יום לפני מה שהוצאתם או עושים תוכנית מסודרת אשר מראש יודעים את הריצות שלכם וזמן האירובי ופשוט מחלקים את סכום הקלוריות?
האם זה בסדר להוסיף פשוט את הקלוריות שנשרפו באותו יום כל עוד הגרעון עדיין בסדר?

כן. אני מוסיף את הקל באותו היום כי אם אני פורס את זה אז זה יוצא ממש קצת תוספת כל יום וגם ככה בימי אימונים אני רעב יותר.

כי עודף קלוריות גדול מדי ליום אחד,יילך בעיקר לשומן ולא לבניית שריר
לעומת פריסת פלוס קלורי למספר קטן,אבל לכל יום ששם זה עדיף לבניית שריר
צודק אחי,כשאני בחיטוב אני בונה מלא שריר.

כי עודף קלוריות גדול מדי ליום אחד,יילך בעיקר לשומן ולא לבניית שריר
לעומת פריסת פלוס קלורי למספר קטן,אבל לכל יום ששם זה עדיף לבניית שריר
צודק אחי,כשאני בחיטוב אני בונה מלא שריר.
נראה לי שאחד מכם דיבר על תקופת מסה והשני על תקופת חיטוב אז יצאה אי הבנה.
בכל אופן אם למשל שרפתי באימון 500 קלוריות והוספתי באותו יום 500 קלוריות בנוסף למה שאני אוכל רגיל, אני לא רואה איך זה יוצר עודף גדול מדי, הרי גם שרפתי יותר אז אני בדיוק באותו עודף קלורי כמו ביום אחר.
אני אישית הולך לפי אותן כמויות כל יום כי זה פשוט יותר קל וככה אני יודע שאם הירידה במשקל נתקעת אז אני מוריד כל יום כמות מסויימת בלי לחשוב אם אי מוריד ביום של אימון או ביום ללא אימון וכו...

נראה לי שאחד מכם דיבר על תקופת מסה והשני על תקופת חיטוב אז יצאה אי הבנה.
בכל אופן אם למשל שרפתי באימון 500 קלוריות והוספתי באותו יום 500 קלוריות בנוסף למה שאני אוכל רגיל, אני לא רואה איך זה יוצר עודף גדול מדי, הרי גם שרפתי יותר אז אני בדיוק באותו עודף קלורי כמו ביום אחר.
אני אישית הולך לפי אותן כמויות כל יום כי זה פשוט יותר קל וככה אני יודע שאם הירידה במשקל נתקעת אז אני מוריד כל יום כמות מסויימת בלי לחשוב אם אי מוריד ביום של אימון או ביום ללא אימון וכו...

אם בתקופת מסה תרצה למזער עליה בשומן דווקא יהיה מומלץ להפחית מעט קלוריות בימי המנוחה. ההתעסקות היא לא בעייתית בהנחה שבימים אחרי אימון אתה אוכל עוד כמה דברים קלילים בPRE\POST.

• פותח/ת השרשור
כי משה אמר 😃
מבחינת הגוף אין באמת חלוקה לימים ולכן עדיף לאכול כמות קבועה (שהיא מתחת לנייטראלי) בכל יום ואז קל יותר לבקר את תוצאות השקילה.
כי ביום שאתה משלים אתה תעלה בנוזלים?
כי מצד אחד אתה אוכל יותר מכל יום אפילו על גבול הנייטרלי שלך אבל מצד שני שורף את הקלוריות ויוצר את הגרעון הקלורי?

כי ביום שאתה משלים אתה תעלה בנוזלים?
כי מצד אחד אתה אוכל יותר מכל יום אפילו על גבול הנייטרלי שלך אבל מצד שני שורף את הקלוריות ויוצר את הגרעון הקלורי?
בגדול כן, זה מאפשר לך תפריט יותר שפוי וכמו שכתבתי קל לדעת מה לעשות אם נתקעים.
חשוב לדעת שקשה מאוד להעריך את כמות הקלוריות מאירובי בעיקר את ה after burn ולכן לדעתי עדיף לא לבצע השלמת קלוריות אלא לאכול אחיד

כי משה אמר 😃
מבחינת הגוף אין באמת חלוקה לימים ולכן עדיף לאכול כמות קבועה (שהיא מתחת לנייטראלי) בכל יום ואז קל יותר לבקר את תוצאות השקילה.
אה חח טוב,לי אישית פשוט לא קריטי כי אני מתאמן בחמישי ונשקל בראשון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית