הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוסיף מקבילים ב ss?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
נ.ב אחרי כמה זמן להוסיף תרגיל עזר? ואיזה כדאי
אם אתה חדש בתוכנית כח, הייתי ממתין כחודש וחצי לפחות עד שתתבסס בטכניקה ובמשקלי העבודה ורק לאחר מכן מוסיף תרגילי עזר.

יש גם שנוהגים, בלי קשר, להוסיף את 2 תרגילי העזר בסוף האימון האחרון של השבוע במקום בכל אימון.

תרגיל העזר הראשון שרצוי להכניס הוא צ'ין אפס, מקבילים יגיעו רק אחריו. אחרי ~3-6 שבועות בתוכנית.
לבצע ביום של הפרס, 2-3 סטים של 8-10 חזרות, כשקל לך לבצע 10 חזרות, להוסיף כל אימון 1.25-2.5 ק"ג לאותו מספר סטים ואותו מספר חזרות (למשל 2X10 - כל פעם להוסיף 2.5 ק"ג. כשזה נהיה קשה, להוסיף רק 1.25 ק"ג).

תרגיל העזר הראשון שרצוי להכניס הוא צ'ין אפס, מקבילים יגיעו רק אחריו. אחרי ~3-6 שבועות בתוכנית.
לבצע ביום של הפרס, 2-3 סטים של 8-10 חזרות, כשקל לך לבצע 10 חזרות, להוסיף כל אימון 1.25-2.5 ק"ג לאותו מספר סטים ואותו מספר חזרות (למשל 2X10 - כל פעם להוסיף 2.5 ק"ג. כשזה נהיה קשה, להוסיף רק 1.25 ק"ג).
ובמידה ועושים צ'ין אפס במקום PC ?

רעיון נחמד, על הוריאציה הזו לא חשבתי 😃
אני אוהב לבצע את המתח ל3*5 כ"תרגיל מרכזי", ואת הצ'ין אפס כתרגיל עזר ל3*8 באימון השני. בשניהם עם משקל כמובן.

אני אוהב לבצע את המתח ל3*5 כ"תרגיל מרכזי", ואת הצ'ין אפס כתרגיל עזר ל3*8 באימון השני. בשניהם עם משקל כמובן.
חשבתי שהתכוונת למשהו אחר.

אני הייתי עושה מקבילים כעזר לאחר צ'ין אפס.
יש באמת משמעות למתי לעשות את זה? אם ביום של בנצ' או של פרס? כך או כך מדובר בלחיצה.

אם עושים צין אפס כתרגיל מרכזי למה צריך מתח כעזר? לא כדאי להוסיף חתירה כלשהי כמו מסור למשל?
לא חייבים. אבל מתח יותר טוב ממסור בכל מקרה.
הרעיון בלהוסיף צ'ין אפס למרות שיש לך מתח זה גם לתת קצת עבודה לבייספס.

חשבתי שהתכוונת למשהו אחר.

אני הייתי עושה מקבילים כעזר לאחר צ'ין אפס.
יש באמת משמעות למתי לעשות את זה? אם ביום של בנצ' או של פרס? כך או כך מדובר בלחיצה.
עדיף ביום של הפרס, כדי שהעבודה על החזה תהיהיותר רציפה במהלך השבוע.
בהנחה שאתה מתאושש מזה עדהאימון הבא, כי אתה בSS וכל הרעיון הוא לנצל את העובדה שאפשר להתאושש מאימון לאימון.

עדיף ביום של הפרס, כדי שהעבודה על החזה תהיהיותר רציפה במהלך השבוע.
בהנחה שאתה מתאושש מזה עדהאימון הבא, כי אתה בSS וכל הרעיון הוא לנצל את העובדה שאפשר להתאושש מאימון לאימון.

מה אתה חושב יהיה עדיף כעזר בSS מקבילים צר או רחב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית