עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ודים קודם כל תודה על התגובה וההבחנה ,לגבי אוכל ארוחת בוקר זה יוגורט טבעי 1.5 אחוז עם 3 כפות קורנפלקס ברנקפלקס עם חצי כוס שיבולת שועל עם 5 שקדים עם חצי בננה . ארוחת 10-11 זה תפוח . ארוחת צהרים זה שתי חזה עןף קצת אורז קצת תפוח אדמה וסלט (במידה ואין לי זמן להכין ארוחת צהרים זה שתי טונות עם 5 פרכיות וכוס שיבולת שועל , בערב זה חצי קופסה של גבינה לבנה חצי אחוז ובלילה זה כוס נס .(בנוסף אחרי אימון זה חלבון בשיק ) . השאלה שלי ממכם מה אני צריך מאסה או חיטוב , אני לא מחפש להיות מפלצת אלה להפוך את מה שקים כרגע לשריר .
האימונים בעיקר על חזה וכתפיים?קודם כל תודה על ההענות . אני מטר 87 משקל 88 מעונין לפתח גוף אני מתאמן צולע אבל עכשיו רוצה יותר להקפיד יום יום ומחפש כיוון . אני מתאמן שנה כבר בהפסקות ועכשיו אני כבר ברצף של חודשים לפחות 3 אימונים בשבוע שהאימונים הם בעיקר על חזה וכתפים . מבחינת אוכל אני מקפיד ממש יש נפילות של פעם אחת ארוחה משמינה בשבועים לא מעבר . בקיצור מעונין לבנות גוף בסיסי חיטוב בטן קצת ידים לא מעבר