תמונה מבקש חוות דעת איך להתקדם בהמשך , תכנית תרגילים מומלצת ותפריט תזונה ואחוז שומן .

yosi050

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
11069806_10204146507362617_1265452557_o.jpg

אהלן לכולם , אם אפשר לקבל חוות דעת איך להתקדם להמשך , אני די תקוע בנקודה הזאת . תודה רבה

אני מניח שהמטרה שלך זה פיתוח גוף ולא כוח , תקן אותי אם אני טועה , יש המון מאמרים באינטרנט איך להתחיל אבל שיהיה לך כיוון אני ממליץ לך להתחיל אימון AB תקרא עלזה קצת באינטרנט וממליץ לך להתחיל מסה

תתן קצת יותר נתונים - מה גובה ומה המשקל?

כמה זמן מתאמן ? מהי תוכנית האימונים שלך כרגע? מהי מטרתך ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על ההענות . אני מטר 87 משקל 88 מעונין לפתח גוף אני מתאמן צולע אבל עכשיו רוצה יותר להקפיד יום יום ומחפש כיוון . אני מתאמן שנה כבר בהפסקות ועכשיו אני כבר ברצף של חודשים לפחות 3 אימונים בשבוע שהאימונים הם בעיקר על חזה וכתפים . מבחינת אוכל אני מקפיד ממש יש נפילות של פעם אחת ארוחה משמינה בשבועים לא מעבר . בקיצור מעונין לבנות גוף בסיסי חיטוב בטן קצת ידים לא מעבר

לא רשמת לגבי התזונה .
אני מניח שאין לך מושג מזה מאסה או חיטוב והתאמנת סתם שנה .
תקרא באינטרנט על מאסה וחיטוב .
מהתמונה שהצגת כאן לי נראה שאתה באזור ה15 אחוז שומן .
תיקרא על מאסה וחטוב ותחליט מה אתה רוצה . תתצתרך לכין לעצמך תפריט תזונה מחושב וגם להתאמן על כל הגוף .

• פותח/ת השרשור
ודים קודם כל תודה על התגובה וההבחנה ,לגבי אוכל ארוחת בוקר זה יוגורט טבעי 1.5 אחוז עם 3 כפות קורנפלקס ברנקפלקס עם חצי כוס שיבולת שועל עם 5 שקדים עם חצי בננה . ארוחת 10-11 זה תפוח . ארוחת צהרים זה שתי חזה עןף קצת אורז קצת תפוח אדמה וסלט (במידה ואין לי זמן להכין ארוחת צהרים זה שתי טונות עם 5 פרכיות וכוס שיבולת שועל , בערב זה חצי קופסה של גבינה לבנה חצי אחוז ובלילה זה כוס נס .(בנוסף אחרי אימון זה חלבון בשיק ) . השאלה שלי ממכם מה אני צריך מאסה או חיטוב , אני לא מחפש להיות מפלצת אלה להפוך את מה שקים כרגע לשריר .

ודים קודם כל תודה על התגובה וההבחנה ,לגבי אוכל ארוחת בוקר זה יוגורט טבעי 1.5 אחוז עם 3 כפות קורנפלקס ברנקפלקס עם חצי כוס שיבולת שועל עם 5 שקדים עם חצי בננה . ארוחת 10-11 זה תפוח . ארוחת צהרים זה שתי חזה עןף קצת אורז קצת תפוח אדמה וסלט (במידה ואין לי זמן להכין ארוחת צהרים זה שתי טונות עם 5 פרכיות וכוס שיבולת שועל , בערב זה חצי קופסה של גבינה לבנה חצי אחוז ובלילה זה כוס נס .(בנוסף אחרי אימון זה חלבון בשיק ) . השאלה שלי ממכם מה אני צריך מאסה או חיטוב , אני לא מחפש להיות מפלצת אלה להפוך את מה שקים כרגע לשריר .

דעתי האישית היא שאתה צריך לגדול עוד . מהתמונה שהעלת כאן רואים שהרבה מסת שריר אין . וגם אמרת שאתה שוקל 88 על 1.87 .
ברור שאתה לא מחפש להיות מפלצת מאסה אלה רוצה גוף חטוב לים אבל גם בשביל להגיע לשם תצתרך להעלות את מסת השריר שלך תקופה ארוכה ואז לחטב .
כרגע אם תחטב מה שיקרה שפשוט תיהיה רזה אם קצת קוביות .
תקרא על מאסה וחיטוב ואיך להכין תפריט ואז תעזר בפורום מתחילים .

קודם כל תודה על ההענות . אני מטר 87 משקל 88 מעונין לפתח גוף אני מתאמן צולע אבל עכשיו רוצה יותר להקפיד יום יום ומחפש כיוון . אני מתאמן שנה כבר בהפסקות ועכשיו אני כבר ברצף של חודשים לפחות 3 אימונים בשבוע שהאימונים הם בעיקר על חזה וכתפים . מבחינת אוכל אני מקפיד ממש יש נפילות של פעם אחת ארוחה משמינה בשבועים לא מעבר . בקיצור מעונין לבנות גוף בסיסי חיטוב בטן קצת ידים לא מעבר
האימונים בעיקר על חזה וכתפיים?
איפה הגב? הרגליים?
נראה שאתה לא עובד עליהם בכלל.

אתה על % שומן נמוך תלמד ותעשה ss לכמה חודשים זה יתן לך בוסט קטלני להמשך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית