הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות אכילה

• פותח/ת השרשור hidai
  • פורסם בתאריך
H

hidai

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום...
(אני חדש באתר, שאלה ראשונה 😃

בחופש הגדול הקודם (כשהייתי בן 14 ו.. ) התחלתי להתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע פשוט בשביל להראות טוב יותר, (לא שהייתי שמן או משהו), וכבר תקופה די ארוכה לפני זה ועד עכשיו אני "שומר" מבחינת אוכל כי פשוט יש לי איזה קטע כזה, אני "מפחד" כל הזמן מלהשמין. זה לא ממש דיאטה, פשוט.. שומר. (אני אוכל כרגיל, לא מאכלים קלים וכאלה, אבל לא אוכל כמו פעם, לפעמים אם אני רעב או שבא לי משהו אני לא אוכל וכו)
רואים תוצאות אבל אני חושב שאפשר יותר (אם זה חשוב לא מזמן החלפתי תוכנית לAB 4 פעמים בשבוע), אז אחרי כל המגילה השאלה שלי היא אם אני צריך להתחיל לאכול יותר כי ראיתי באתר שכדי לפתח שרירים צריך לאכול יותר קלוריות ממה שמוציאים, ואם כן אז האם זה צריך להיות משהו ספציפי, כמויות מסוימות, או שפשוט להפסיק "לשמור" יהיה בסדר ופשוט לאכול מה וכמה שבא לי (לא כמויות מטורפות ושל מאכלים ממש לא בריאים כמובן)

תודה על הקריאה ועל התשובות 😃

1226273846069.jpg

תרכיב לעצמך תפריט בהתאם לנתונים הפיזיולוגים שלך, או שתקח את הדוגמאות כמו שיש בפורטל (תפריטים מוכנים) ותשנה אותם בהתאם לצורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית