הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Ryan Terry - חיטוב מהאגדות

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
מתחרה פיטנס מאנגליה

93xRYrR.jpg

וואו רמה גבוהה מאוד של חיטוב רואים לו את הסיבים בשריר באופן פסיכי

בונ'ה הוא חתיכת בהמה !
הלוואי עליי ..

• פותח/ת השרשור
קשה לומר בלי לראות את הרגליים. הייתי אומר 5% לערך, אבל זו תמונה לאחר העמסת פחמימות ככה שעל במה הוא סביר להניח יראה פחות וקרוב ל 3-4% (המינימום האפשרי מבחינה פיזיולוגית). זה המצב שלו 4 שבועות לפני תחרות, ככה שהוא יגיע מוכן באופן פסיכי.

קשה לומר בלי לראות את הרגליים. הייתי אומר 5% לערך, אבל זו תמונה לאחר העמסת פחמימות ככה שעל במה הוא סביר להניח יראה פחות וקרוב ל 3-4% (המינימום האפשרי מבחינה פיזיולוגית). זה המצב שלו 4 שבועות לפני תחרות, ככה שהוא יגיע מוכן באופן פסיכי.
לא היה פעם מישהו שמת כשהגיע לאחוז שומן סביב ה 3 ? או שזה היה 2 ?
או שזאת סתם אגדה אורבנית ויצאתי פארש לגמרי..

• פותח/ת השרשור
לא היה פעם מישהו שמת כשהגיע לאחוז שומן סביב ה 3 ? או שזה היה 2 ?
או שזאת סתם אגדה אורבנית ויצאתי פארש לגמרי..
אף מכשיר לא יכול באמת לאשש 3% שומן ככה שאי אפשר לדעת מי הגיע לאן. הבחור שמת לא בהכרח מת מאחוז שומן נמוך אלא מקריסת מערכות כללית שיכולה לנבוע מאחוז שומן מאוד נמוך כי מערכת החיסון לא פועלת היטב (יותר נכון פועלת יותר מידי/משתגעת) במצב שכזה.

ואווו מדהים !

לא מבין מה כזה יפה בזה. אולי רלוונטי לתחרות. אבל מיד אחרי זה בית חולים דחוף.ואחרי חצי שנה שפעם אחת הוא מקבל שפעת הוא לא יוצא מזה.
במקרה הטוב הכבד נמס והכליות

אם הוא במצב כזה4 שבועות בחוץ זה לא קצת לא הכרחי ומסוכן?
הרי להיות על אחוז שומן כזה לאורך זמן זה מסוכן, יש לך השערות למה הוא במצב כזה כשיש לו חודש לתחרות?

כי הוא אנורקס. מסתכל בראי ואומר "איכס, מה נהיה ממני, איך השתוללתי בשבת אכלתי 15 גרגירי אורז בלי טיפת שליטה עצמית".

Back
למעלה תחתית