נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
מתחרה פיטנס מאנגליה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שהפורום ברמה מכובדת. אבל אני מסכים מאוד אם הנקודה שניסתה להעבירעם פורום פיתוח גוף אומר איכס על חיטוב סימן שהוא ברמה גבוה!!
אפשר לא להתחבר,איכס..
you rest my caseאפשר לא להתחבר,
אבל לקרוא לזה איכס?
לא מכבד לדעתי.
יש כאן חבר'ה שלוקחים ברצינות את התחום וצריך לכבד את זה בהתאם.
ומשם לחדר מיון. במקרה הטוב.זה המצב שלו 4 שבועות לפני תחרות, ככה שהוא יגיע מוכן באופן פסיכי.
לא היה פעם מישהו שמת כשהגיע לאחוז שומן סביב ה 3 ? או שזה היה 2 ?קשה לומר בלי לראות את הרגליים. הייתי אומר 5% לערך, אבל זו תמונה לאחר העמסת פחמימות ככה שעל במה הוא סביר להניח יראה פחות וקרוב ל 3-4% (המינימום האפשרי מבחינה פיזיולוגית). זה המצב שלו 4 שבועות לפני תחרות, ככה שהוא יגיע מוכן באופן פסיכי.
דארווין במיטבו 🤡לא היה פעם מישהו שמת כשהגיע לאחוז שומן סביב ה 3 ? או שזה היה 2 ?
אף מכשיר לא יכול באמת לאשש 3% שומן ככה שאי אפשר לדעת מי הגיע לאן. הבחור שמת לא בהכרח מת מאחוז שומן נמוך אלא מקריסת מערכות כללית שיכולה לנבוע מאחוז שומן מאוד נמוך כי מערכת החיסון לא פועלת היטב (יותר נכון פועלת יותר מידי/משתגעת) במצב שכזה.לא היה פעם מישהו שמת כשהגיע לאחוז שומן סביב ה 3 ? או שזה היה 2 ?
או שזאת סתם אגדה אורבנית ויצאתי פארש לגמרי..
אם הוא במצב כזה4 שבועות בחוץ זה לא קצת לא הכרחי ומסוכן?קשה לומר בלי לראות את הרגליים. הייתי אומר 5% לערך, אבל זו תמונה לאחר העמסת פחמימות ככה שעל במה הוא סביר להניח יראה פחות וקרוב ל 3-4% (המינימום האפשרי מבחינה פיזיולוגית). זה המצב שלו 4 שבועות לפני תחרות, ככה שהוא יגיע מוכן באופן פסיכי.