הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה של סקוואט + תוכנית לתיקון ושיפור טכניקת דדליפט

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
אני המון זמן מנסה לשפר את הטכניקה של הסקוואט והדדליפט, הצבתי לעצמי מטרה, לשפר את הטכניקה של הדדליפט והסקוואט בצורה הכי טובה שאפשר לי בחופשת פסח הזאת ככה שאני אוכל לחזור להתקדם במשקלים בצורה האופטימלית לאחר פסח בלי לדאוג יותר מידי על הטכניקה עם SS.

אני ממש חופר פה על הטכניקה, אני עובד על זה מתחילת השנה, צפיתי בכל כך הרבה סירטונים שוב ושוב, קראתי המון מאמרים ולקחתי כמה אימונים אישיים של עבודה על הטכניקה עם אחד מהמנהלים פה, ועדיין יש לי בעיות שממש מפריעות לי בתרגילים.

1. סקוואט-
אני מחפש מה לא נכון בטכניקה של הסקוואט שלי, ואיך לתקן את זה, אז:
רואים שבחזרות הראשונות אני מנסה להילחם נגד הגוד מורנינג, אבל אני לא ממש מצליח בחזרות יותר מתקדמות של הסטים, אתם יכולים לתת לי עצות מה לשנות על מנת לשפר את הטכניקה (בעיקר את הגוד מורנינג)?

כמה (משקל/סטים/חזרות) לעשות באימון הבא (שמתחשבים בזה שאני אנסה לשנות את הטכניקה בשביל לשפר אותה? (עשיתי באימון האחרון 3x5 של 72.5 ואני בSS)

סט עבודה שני:

סט עבודה שלישי:

2. דדליפט-

אני מנסה לתקן את הטכניקה שלי, החלטתי שאימון הבא אני אנסה לעשות את המשקל הכי גבוה שאני יכול ל5 חזרות כל עוד אני שומר על טכניקה טובה, ומשם אני אתקדם כל אימון ב10 קילו (תוך כדי להעלות כל אימון סירטון של הסט על מנת לבדוק שהטכניקה מספיק טובה).

מה אתם אומרים על התוכנית לשיפור טכניקה? (אני אעלה מחר סירטון חדש מהאימון על פי מה שתגיד לי לעשות)
יש לכם הצעות לדרך אחרת?

מצטער על כל השאלות, וחג שמח לכולם! 😃

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא יודע מה להגיד על הסקוואט שלך כי הוא נראה בדיוק אותו דבר אחרי כל הדגשים שהבאנו. עדיין אתה קורס למאטה ועדיין הגב מתעגל למאטה.
בשלב הזה אני חושב שכדאי לך לקחת אימון פרטי אצל אחד המאמנים האישיים פה בפורום מהאזור שלך שיתקן לך את התנועה וילמד אותך מחדש כי זה נראה שקשה לך ליישם את מה שאנחנו אומרים לך דרך האינטרנט. אין בזה שום בושה וזה בסדר גם לי נורא היה קשה ללמוד טכניקות לבד והייתי צריך אנשים שיתקנו אותי בזמן ביצוע התנועה ולא רק שיתנו לי דגשים כתובים באינטרנט.

דד ליפט נראה דיי בסדר אבל מעדיף להשאיר את ההערות על הדד ליפט ליוסי כי הוא הרבה יותר מבין ממני בתרגיל הזה.

בכל מקרה, באמת ממליץ לך לקחת אימון אישי פעם אחת ללמידת תרגילי הבסיס זה השקעה חד פעמית של בערך 150 שקל שבזכותה תבצע את התרגיל כמו שצריך.

אני אחרי 3 אימונים פרטיים עם אחד מהמאמנים פה, האימון האחרון היה בחודש שעבר, קצת קשה לי לממן את זה (תלמיד תיכון) וזה עולה לי בערך 250~ שקל יום כזה כולל נסיעות..
קצת מבאס, אני מנסה ללמוד את התנועות כבר מתחילת השנה.. (סקוואט קצת מלפני אפילו)

שמח לשמוע לפחות שהדדליפט מתחיל להיראות בסדר 😃

טוב פעם בכמה עמודים שאני מזכיר שוב שאני ממש מודה לכם על העזרה עד עכשיו אפילו אחרי כל החפירות.

אני אחרי 3 אימונים פרטיים עם אחד מהמאמנים פה, האימון האחרון היה בחודש שעבר, קצת קשה לי לממן את זה (תלמיד תיכון) וזה עולה לי בערך 250~ שקל יום כזה כולל נסיעות..
קצת מבאס, אני מנסה ללמוד את התנועות כבר מתחילת השנה.. (סקוואט קצת מלפני אפילו)

שמח לשמוע לפחות שהדדליפט מתחיל להיראות בסדר 😃

טוב פעם בכמה עמודים שאני מזכיר שוב שאני ממש מודה לכם על העזרה עד עכשיו אפילו אחרי כל החפירות.
נערך. לא רוצה להכנס לעניינים אישיים.

נערך לאחרונה:
היי 😃

כשאתה מתחיל את הירידה, אתה צריך להוריד את האגן לאחור כשבמקביל אתה לוקח את הברכיים לצדדים.
נדמה שאתה פשוט "צונח" למטה, ואז הגב העליון שלך מקבל עומסים גדולים מה שגורמים לך לקריסה קדימה.
נדמה גם שמנח הצוואר שלך יותר מידיי למעלה, תוריד אותו בצורה כזו שתיישר אותו עם עמוד השדרה.
דמיין נקודה מטר וחצי ממך על הרצפה והבט בה.

בסרטון האחרון שפירסמתי על ה LB SQUAT ריפטו מסביר בצורה יפה מאוד כיצד להתחיל את הירידה, ממליץ לך בחום להעיף מבט:

משהו שעניין אותי, למה בסרטון הוא לא העיר לו על מפרק כף היד ?
הרי בכל סרטון של סקוואט, תמיד מעירים שהאגודל צריך להיות בחוץ ושזה עוזר למפרק להישאר ישר עם האמה.

אני זוכר שבתקופה שהייתי עושה את זה גם ( מעקם ככה את המפרק ) הייתי יותר יציב מצד אחד, אבל בפרס ( לפני שתיקנתי את האחיזה ) היה לי כאבים כל הזמן, לפעמים הייתי עוצר סט מנער שניה את היד וממשיך אותו.

אני לא יודע מה להגיד. הערנו פעמיים והסקוואט השלישי עדיין ראוי לכל ההערות. איגל צודק, פרק כף היד שבור לגמרי. כמו ש- @Tank אמר אתה עדיין קורס, אין שום כיווץ בגב, אתה בקצת גוד מורנינג וזה יחמיר מאד במשקלים גבוהים. תקרא את כל ההערות שכתבתי בפעם הקודמת על הסקוואט, אם אתה לא משנה הכל אין טעם לכתוב שוב.

הדדליפט משתפר, ושוב אותן הערות. כתפיים טיפה קדימה וישבן טיפה גבוה יותר, גב יותר מכווץ, תפסיק עם החזרות השליליות, בירידה תוריד עם המותן לפני שאתה שובר עם הברך כך שהמוט יפסיק לעשות את המסלול המוזר שהוא עושה, במשקל יותר גדול זה יקרע לך את הברך.

• פותח/ת השרשור
אתמול עשיתי אימון טכניקה בלי לצלם, היום אימון רגיל - (סקוואט ודדליפט טכניקה, הפרס היה ב~ריסט אז עשיתי 2.5 קילו פחות)

סקוואט:
הסקוואט הרגיש לי דווקא ממש טוב, מצטער על כל הסיבובים של הטלפון בהתחלה, אם הכל בדיוק אותו הדבר כמו קודם, פשוט תגיד ששום דבר לא ישתנה ואני אמשיך לעבוד על מה שכתבת לי ממקודם.

דדליפט:
הדדליפט הרגיש ~בסדר, כואבים לי קצת הshins אז הייתי pussy ולא משכתי אחורה כמו שצריך, פעם הבא אני אמשוך יותר טוב, אבל עדיין זה הרגיש כאילו יש שיפור בדדליפט.

שאלות על הלחיצות בSS:

פרס:
הפרס שלי נורא חלש, המשכתי את הלחיצות במתכונת של SS והגעתי ל32.5, ונתקעתי על זה 3 אימונים, היום עשיתי ריסט ל 30 קילו (כמו שכתוב בתוכנית), ואימון הבא אנסה פעם רביעית 32.5 ל3x5, במידה והפרס ימשיך להתקע גם אחרי האימון הבא, נראה לך שכדי לי לעבור למתכונת אחרת לpress? או שלהמשיך עם המתכונת ללחיצות של SS?

אותו הדבר לבנץ, אני אמור באימון הבא לחזור על אותו המשקל של הפעם האחרונה (שגם עליו נתקעתי שלוש אימונים) (אבל זה עקב שנאלצתי לפספס אימון הפעם) ואחרי זה לנסות 60, לא נראה לי שאני יכול להמשיך לדחוף את הבנץ שלי במתכונת של SS. כדי לי לעבור לתכנון שונה לבנץ'?

@stitch שמע אתה עושה עושה פה עבודת קודש, שוב, אתה לא מבין כמה אני מודה לך על כל העזרה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט הרבה יותר טוב! אתה כבר לא קורס והגב לא מתעגל למאטה. כל הכבוד 😃
הדד ליפט נראה ממש יפה גם כן!
אתה לא מבין כמה אני שמח לשמוע את זה סוף סוף 😃
זה מרגיש כל כך טוב לשמוע סוף סוף שהסקוואט והדדליפט מתחילים להראות טוב. יותר מ4 חודשים אני מנסה לשפר את הטכניקה.

דרך אגב, יש לך רעיון בקשר למה כדי לי לעשות עם הלחיצות?

אתה לא מבין כמה אני שמח לשמוע את זה סוף סוף 😃
זה מרגיש כל כך טוב לשמוע סוף סוף שהסקוואט והדדליפט מתחילים להראות טוב. יותר מ4 חודשים אני מנסה לשפר את הטכניקה.

דרך אגב, יש לך רעיון בקשר למה כדי לי לעשות עם הלחיצות?
אממ אני לא זוכר אם העלית סרטון של פרס. רוב האנשים שאני רואה שנתקעים על פרס נמוך זה כי הם תופסים רחב מדי והמרפקים שלהם שואפים ללכת לצדדים במקום לשאוף להיות מקבילים זה לזה ולנתות קדימה. בעקרון כל עוד הבנץ' עולה הפרס יעלה גם כן מה שצריך זה לעלות במסה בנוסף לשיפור הטכניקה.

ממליץ לך לאמן טכניקה של בנץ' וללמוד ללחוץ עם גשר ולעבוד על LEG DRIVE. הלחיצות שלך יתחזקו פלאים כתוצאה מזה.

• פותח/ת השרשור
אממ אני לא זוכר אם העלית סרטון של פרס. רוב האנשים שאני רואה שנתקעים על פרס נמוך זה כי הם תופסים רחב מדי והמרפקים שלהם שואפים ללכת לצדדים במקום לשאוף להיות מקבילים זה לזה ולנתות קדימה. בעקרון כל עוד הבנץ' עולה הפרס יעלה גם כן מה שצריך זה לעלות במסה בנוסף לשיפור הטכניקה.

ממליץ לך לאמן טכניקה של בנץ' וללמוד ללחוץ עם גשר ולעבוד על LEG DRIVE. הלחיצות שלך יתחזקו פלאים כתוצאה מזה.

בקשר לפרס, כל פעם שאני מנסה עם מרפקים מקבילים (או אפילו מתקרבים למקבילים אני מרגיש קצת לחץ כואב בlats, אז אני באמת המרפקים שלי די הולכים לצדדים בפרס בשבועות האחרונים.

התחלתי לעבוד עם Leg Drive לפני כמה אימונים בבנץ', זה דווקא ממש עזר, אבל קשה מאוד לעשות סט אפ על הבנץ' אצלינו שאתה לא תחליק אחורה כל פעם שאתה עושה Leg Drive, לא יודע למה אבל הריפוד של הבנץ' אצלנו ממש רך יחסית, יכול להיות שזה בגלל זה..

מצוין. יש שיפור גדול. עכשיו בוא נדבר על ההמשך:

סקוואט - דבר ראשון זה לא לשבור פרקי ידיים. ידיים תמיד ישרות עם האמה, כך שהמשקל של המוט יושב אך ורק על הכתפיים. דבר שני - שב טיפה יותר אחורה. תרגיש את התנועה כישיבה על כסא שנמצא מעט מאחוריך, ולא ככריעה למטה. תדמיין שיש כסא קטן מאחוריך, ותבליט את הישבן החוצה תוך כיווץ חזק של הגב התחתון, כאילו להניח את הישבן על קצה הכסא. זה יטפל גם ב-butt wink הקטן שיש, כשהגב מתעגל בתחתית. אני גם מעדיף קצת יותר פתיחה של הברכיים, זה יתן לך יותר כוח בהמשך בזכות גיוס מקרבי הירך למאמץ.

דדליפט - תקפיד שהמפרק של המותן והמפרק של הברך ינועו ביחד. אל תתן לברך להתחיל להתיישר לפני שהגב התחיל לעלות.

לגבי הלחיצות שלך - בוא נדבר על אוכל. כמה זמן אתה בתוכנית? מה הגובה שלך, מה היה המשקל ההתחלתי ומה המשקל היום? במילים אחרות - הפלוס הקלורי שלך קטן מדי, ואתה צריך להעלות בשר. אין מה לחשוב בכלל על לשנות מתכונת. SS נבנתה לבחורים במצבך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מצוין. יש שיפור גדול. עכשיו בוא נדבר על ההמשך:

סקוואט - דבר ראשון זה לא לשבור פרקי ידיים. ידיים תמיד ישרות עם האמה, כך שהמשקל של המוט יושב אך ורק על הכתפיים. דבר שני - שב טיפה יותר אחורה. תרגיש את התנועה כישיבה על כסא שנמצא מעט מאחוריך, ולא ככריעה למטה. תדמיין שיש כסא קטן מאחוריך, ותבליט את הישבן החוצה תוך כיווץ חזק של הגב התחתון, כאילו להניח את הישבן על קצה הכסא. זה יטפל גם ב-butt wink הקטן שיש, כשהגב מתעגל בתחתית. אני גם מעדיף קצת יותר פתיחה של הברכיים, זה יתן לך יותר כוח בהמשך בזכות גיוס מקרבי הירך למאמץ.

דדליפט - תקפיד שהמפרק של המותן והמפרק של הברך ינועו ביחד. אל תתן לברך להתחיל להתיישר לפני שהגב התחיל לעלות.

לגבי הלחיצות שלך - בוא נדבר על אוכל. כמה זמן אתה בתוכנית? מה הגובה שלך, מה היה המשקל ההתחלתי ומה המשקל היום? במילים אחרות - הפלוס הקלורי שלך קטן מדי, ואתה צריך להעלות בשר. אין מה לחשוב בכלל על לשנות מתכונת. SS נבנתה לבחורים במצבך.

בקשר ללחיצות - אני לא אוכל בתפריט מסודר עקב זה שאני לא ממש מעלה משקלים בסקוואט ודדליפט (סתם מצאתי לעצמי תירוץ) אני אחזור לתפריט מסודר כשאני אוכל להמשיך להעלות משקלים בסקוואט ובדדליפט, אז אני מניח שבנתיים אני אחכה עם לחשוב על להחליף תוכנית.. בכל מקרה, אני התחלתי Bench Press המון זמן לפני הSS ולפני שהתחלתי לעבוד על הPress ככה שזה מרגיש שכבר ממש קשה להתקדם בBench..
בקיצור, רק כשאני אחזור לאכול מסודר עם תפריט אני אוכל לחזור להתייחס להתקדמות שלי בלחיצות..

לגבי הסקוואט, בקשר לפרקי ידיים, אני שוכח הרבה פעמים מזה, בסט שצילמתי רואים שבחזרה האחרונה אני מסדר את מפרקי כף היד ככה שאין שבירה, אני אנסה להקפיד על זה לכל הסטים להבא.
שמעתי הרבה פעמים שזה לא טוב להסקוויט בהייפר-אקסטנשן ככה שלא מומלץ להסקוויט עם ישבן מובלט החוצה, מה אתה אומר על זה?

בקשר לדדליפט, אתה מתכוון שמההתחלה לישר את הגב במקביל ליישור של הרגליים?

באימון ההבא אני יכול להתחיל כבר להעלות משקלים או לעשות עוד אימון טכניקה?
(Squat 40 5x5~8
Deadlift 60 3~4x5)

תאכל הרבה. אם היית עושה פעם חיטוב היית מבין מה ההבדל בין אימון במצב של גירעון לבין אימון אחרי העמסה כשאתה מלא גליקוגן.

סקוואט - אמרתי ליישר את הגב לקשת הטבעית שלו. הצורה של הגב היא קשת. לא אמרתי היפר אקסטנשן, שזה הקשתת יתר. בינתים אתה רחוק מזה, כשזה יהיה אישיו נדבר.

דדליפט - אתה מתחיל ליישר את ברך לפני ניתוק המוט. אל תעשה את זה. תראה בסרטון שאחרי שנכנסת לסטאפ, לפני שהמוט מתנתק האגן עולה קצת - זה מה שלא בסדר. ההתחלה צריכה להיות כמו לחיצת רגליים - הגב נעול, האגן נעול, והתנועה היא של הברך כנגד הרצפה. רק אחרי שהמוט מתנתק מתחילים את התנועה במותניים, של הגב עצמו. אם עדיין לא הבנת - תדמיין שאני נכנס לסטאפ של דדליפט, ואז מיישר רגלים לגמרי כדי להכנס לסטאפ של דדליפט רומני, ורק אז מתחיל להרים. זה כמובן לא מה שאתה עושה - אבל זה הכיוון.

באימון הבא תעלה קצת, בתנאי שאתה מתרגיל קצת בבית את מה שדיברנו ומטמיע את זה טוב. תחזור למתכונת הרגילה, בלי ריבוי הסטים.

• פותח/ת השרשור
תאכל הרבה. אם היית עושה פעם חיטוב היית מבין מה ההבדל בין אימון במצב של גירעון לבין אימון אחרי העמסה כשאתה מלא גליקוגן.

סקוואט - אמרתי ליישר את הגב לקשת הטבעית שלו. הצורה של הגב היא קשת. לא אמרתי היפר אקסטנשן, שזה הקשתת יתר. בינתים אתה רחוק מזה, כשזה יהיה אישיו נדבר.

דדליפט - אתה מתחיל ליישר את ברך לפני ניתוק המוט. אל תעשה את זה. תראה בסרטון שאחרי שנכנסת לסטאפ, לפני שהמוט מתנתק האגן עולה קצת - זה מה שלא בסדר. ההתחלה צריכה להיות כמו לחיצת רגליים - הגב נעול, האגן נעול, והתנועה היא של הברך כנגד הרצפה. רק אחרי שהמוט מתנתק מתחילים את התנועה במותניים, של הגב עצמו. אם עדיין לא הבנת - תדמיין שאני נכנס לסטאפ של דדליפט, ואז מיישר רגלים לגמרי כדי להכנס לסטאפ של דדליפט רומני, ורק אז מתחיל להרים. זה כמובן לא מה שאתה עושה - אבל זה הכיוון.

באימון הבא תעלה קצת, בתנאי שאתה מתרגיל קצת בבית את מה שדיברנו ומטמיע את זה טוב. תחזור למתכונת הרגילה, בלי ריבוי הסטים.

אוקיי, אתרגל בבית את מה שאמרת לי, אז בעיקרון בדדליפט אני מתחיל ליישר את הברכיים ואת הגב רק אחרי שהמוט התנתק?

ובסקוואט - איך אני יכול לדעת בדיוק שאני לא בהייפר אקסטנשן? אני עכשיו תירגלתי את התנועה שאמרת לי, וכשאני מוציא את התחת החוצה ומכווץ את הגב כמו שכתבת זה ממש מרגיש כמו הייפר אקסטנשן.

אז נגיד להעלות באימון הבא ל45 סקוואט, 65 דדליפט?

אוקיי, אתרגל בבית את מה שאמרת לי, אז בעיקרון בדדליפט אני מתחיל ליישר את הברכיים ואת הגב רק אחרי שהמוט התנתק?
כשאתה נכנס לסטאפ, הניתוק של המוט מתבצע כשהגב נעול. לא מתרומם. רק הברכיים זזות ודוחפות. רק אחרי כמה סנטימטרים הגב נכנס ומתחיל להתיישר תוך כדי ההתיישרות של הברכיים.
ובסקוואט - איך אני יכול לדעת בדיוק שאני לא בהייפר אקסטנשן? אני עכשיו תירגלתי את התנועה שאמרת לי, וכשאני מוציא את התחת החוצה ומכווץ את הגב כמו שכתבת זה ממש מרגיש כמו הייפר אקסטנשן.
אחרי שתצלם באימון הבא נראה. תזכור לדחוף עוד קצת את הברכיים החוצה ולכוון את הישבן לישיבה לאחור.
אז נגיד להעלות באימון הבא ל45 סקוואט, 65 דדליפט?
לא עקרוני. אם אתה מרגיש טוב עם התנועה אז כן, אם לא תשאר עוד אימון אחד עד שיהיה מושלם.

• פותח/ת השרשור
כשאתה נכנס לסטאפ, הניתוק של המוט מתבצע כשהגב נעול. לא מתרומם. רק הברכיים זזות ודוחפות. רק אחרי כמה סנטימטרים הגב נכנס ומתחיל להתיישר תוך כדי ההתיישרות של הברכיים.

אחרי שתצלם באימון הבא נראה. תזכור לדחוף עוד קצת את הברכיים החוצה ולכוון את הישבן לישיבה לאחור.

לא עקרוני. אם אתה מרגיש טוב עם התנועה אז כן, אם לא תשאר עוד אימון אחד עד שיהיה מושלם.

אוקיי, בסקוואט אשאר על אותו המשקל ובדדליפט אעלה 5 קילו, עד האימון הקרוב אני אעבוד על התנועות, נקווה לטוב 😃

• פותח/ת השרשור
אימון מאתמול:

Squat:
בסטים האחרונים יצאה לי טכניקה כמו הסירטונים הישנים, כנראה בגלל העמידה הרחבה ושירדתי נמוך מידי, אז רק 2 סטים אחרונים הסקוואט יצא נורמאלי שעשיתי בעמידה צרה יותר, ניסיתי להקפיד על מה שכתבתם לי על הסירטון האחרון וזה הרגיש יותר טוב מפעם קודמת.
חוץ מזה, שאני מסתכל עכשיו על הסירטון זה נראה כאילו לקח לי הרבה זמן לצאת מהבור בכל חזרה, נראה קצת מוזר..

Deadlift: העלתי ב10 קילו (70), ניסיתי ממש להיות מכווץ לפני ההרמה ולהתחיל אותה רק מהרגליים כמו שכתבת לי, בחלק מהחזרות הלך טוב, בחלק הלך פחות טוב.

@Stitch
@Tank

אימון מאתמול:

Squat:
בסטים האחרונים יצאה לי טכניקה כמו הסירטונים הישנים, כנראה בגלל העמידה הרחבה ושירדתי נמוך מידי, אז רק 2 סטים אחרונים הסקוואט יצא נורמאלי שעשיתי בעמידה צרה יותר, ניסיתי להקפיד על מה שכתבתם לי על הסירטון האחרון וזה הרגיש יותר טוב מפעם קודמת.
חוץ מזה, שאני מסתכל עכשיו על הסירטון זה נראה כאילו לקח לי הרבה זמן לצאת מהבור בכל חזרה, נראה קצת מוזר..

Deadlift: העלתי ב10 קילו (70), ניסיתי ממש להיות מכווץ לפני ההרמה ולהתחיל אותה רק מהרגליים כמו שכתבת לי, בחלק מהחזרות הלך טוב, בחלק הלך פחות טוב.

@Stitch
@Tank

בדדליפט אתה עדיין מבצע משיכה עם אגן גבוה מידיי, אתה חייב להוריד אותו למטה בסט-אפ ולהשתמש ברגליים במשיכה הראשונית.
בזמן הירידה אתה עדיין "נתקל" בברכיים ונאלץ לעקוף אותן.. את הברכיים תקפל רק לאחר שהמוט עובר את פיקת הברך כדי להימנע מזה.

אימון מאתמול:

Squat:

@Stitch
@Tank

כשאתה מוציא את המוט מהראק תקפיד שהרגליים שלך יהיו באותו הקו, כאילו אתה מבצע סקוואט
ולמה אתה עוצר בתחתית?

דדליפט - רואים שאתה מודע לנושא של נעילת הגב ולחיצה מהרגליים, ויש שיפור. עוד טיפה וזה בול. רק תשים לב למה שכבר דיברנו - בירידה תוריד בסדר הפוך, קודם מהגב ורק בסוף מהברכיים, כדי שלא תתן מכה עם המוט בברכיים. @Moran W אני לא חושב שהסטאפ שלו גבוה מדי. לדעתי שהוא בסדר גמור.

סקוואט - אתה עדיין לא מכווץ מספיק גב תחתון ולכן יש butt wink (תסתכל דווקא בבבואה שלך במראה, שמול המצלמה, ותראה גב עגול). עדיין צריך לתת איזה 5 ס"מ של ישיבה אחורה, ועדיין צריך לדחוף ברכיים עוד טיפה החוצה. קצת נפלת מהר בחלק מהחזרות. לא עשית מה שביקשתי ממך בפעם האחרונה.

דדליפט - רואים שאתה מודע לנושא של נעילת הגב ולחיצה מהרגליים, ויש שיפור. עוד טיפה וזה בול. רק תשים לב למה שכבר דיברנו - בירידה תוריד בסדר הפוך, קודם מהגב ורק בסוף מהברכיים, כדי שלא תתן מכה עם המוט בברכיים. @Moran W אני לא חושב שהסטאפ שלו גבוה מדי. לדעתי שהוא בסדר גמור.

סקוואט - אתה עדיין לא מכווץ מספיק גב תחתון ולכן יש butt wink (תסתכל דווקא בבבואה שלך במראה, שמול המצלמה, ותראה גב עגול). עדיין צריך לתת איזה 5 ס"מ של ישיבה אחורה, ועדיין צריך לדחוף ברכיים עוד טיפה החוצה. קצת נפלת מהר בחלק מהחזרות. לא עשית מה שביקשתי ממך בפעם האחרונה.
לדעתי האגן שלו גבוה מידיי.
@stitch

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית