הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכוןןן לאחר הרבה זמן שלא עדכנתי

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
נעלמתי מפה לתקופה ובכללי מהנושא של פיתוח גוף בצורה אינטנסיבית מסיבות אישיות החלטתי טיפה לחטב למשך חודש על 200 פחמימה ויום ציט שבאותו יום אוכל פשוט צה שבא לי םעם בשבוע. חיטוב טיבעי כמובן ללא חומרים :-(
20150320_231336.jpg
IMG_20150326_000939.jpg
20150316_223707.jpg
תמונות ממהלך החיטוב הכי עדכנית זו התמונה הראשונה כרגע מתלבט איך להמשיך מפה

הופתעתי מאוד, נראה מעולה! טונות של פוטנציאל! שיהיה בהצלחה.

ואללה לא הייתי רוצה להיתקל בך בסמטה חחח
כמה שנים מתאמן? איזה תוכניות אתה עושה כוח או נפח?
מה התזונה?

לא בדיחה, יותר ציפייה.
לא הבנתי למה התכוונת. דע לך שאני בעד פתחון פה שווה לבעלי העדפות מיניות מגוונות... 😆
בכל אופן, בהתייחסות קצת יותר רצינית, אני לא רואה כיצד ניתן להגיע לרמה בינלאומית סבירה בפיטנס ללא שימוש בחומרים (אם זאת הכוונה ב"מגזינים")

לא הבנתי למה התכוונת. דע לך שאני בעד פתחון פה שווה לבעלי העדפות מיניות מגוונות... 😆
בכל אופן, בהתייחסות קצת יותר רצינית, אני לא רואה כיצד ניתן להגיע לרמה בינלאומית סבירה בפיטנס ללא שימוש בחומרים (אם זאת הכוונה ב"מגזינים")
התכוונתי שאני מקווה בשבילו שמגזינים ברמת ספורט אילוסטרייטד יקחו אותו לתמונת שער.
ומבחינת שימוש בחומרים, כן אין מה לעשות, אם אתה לא אובר אנאבולי, אתה לא תהיה על שער.

אף פעם לא שללתי שימוש
מפוסטים שהעלית בעבר היתה איזשהי הרגשה שזה כך. ללא כל קשר, חשוב שהשימוש יהיה מתאים יותר בעתיד ויאפשר לך למקסם את הפוטנציאל. לשם כך נדרשת הדרכה מתאימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית