עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הגיוני שעולים קילו מנוזלים?זה נוזלים
אם תשתה ליטר מים אתה תעלה קילו אחד נוזלים.זה הגיוני שעולים קילו מנוזלים?
בוקר לאחר "העמסת פחמימות" (+נתרן) אני 5 ק"ג יותר. אז כן, הגיוני וזה תלוי בכמות תאי השומן בגופך, גודל מאגרי הגליקוגן (פחמימה בשריר/כבד) והיכולת של הגוף שלך באופן כללי לאגור/לשחרר נוזלים מהתאים בהתאם לשינויים מטבולים.זה הגיוני שעולים קילו מנוזלים?
לא הבנתי ממש אתה יכול להסביר יותר מפורט?בוקר לאחר "העמסת פחמימות" (+נתרן) אני 5 ק"ג יותר. אז כן, הגיוני וזה תלוי בכמות תאי השומן בגופך, גודל מאגרי הגליקוגן (פחמימה בשריר/כבד) והיכולת של הגוף שלך באופן כללי לאגור/לשחרר נוזלים מהתאים בהתאם לשינויים מטבולים.
אין הרבה מה להסביר. לא נשקלים לאחר ארוחות חג/צ'יטים ויש להישקל לפחות 4-5 ימים לאחר מכן (עדיף פעם בשבוע)לא הבנתי ממש אתה יכול להסביר יותר מפורט?
תראה, אם לפני האוכל אתה נשקל ושם יחד איתך על המשקל את כל מה שאתה מתכוון לאכול ולשתות, ואז אתה אוכל ושותה ומיד נשקל שוב, האם לדעתך תקבל אותה תוצאה כמו בשקילה הראשונה?אתה יכול להסביר יותר מפורט?
אני שקלתי אותי בבוקר ביום למחראת.תראה, אם לפני האוכל אתה נשקל ושם יחד איתך על המשקל את כל מה שאתה מתכוון לאכול ולשתות, ואז אתה אוכל ושותה ומיד נשקל שוב, האם לדעתך תקבל אותה תוצאה כמו בשקילה הראשונה?
זה לא עונה על מה ששאלתי אותך. אשאל אותך שוב: אתה עומד על המשקל כשאתה מחזיק ביד סנדביץ'. המשקל מראה 91.5 ק"ג. עכשיו אתה אוכל את הסנדביץ', ואני שואל כמה המשקל יראה.אני שקלתי אותי בבוקר ביום למחראת.
91.5זה לא עונה על מה ששאלתי אותך. אשאל אותך שוב: אתה עומד על המשקל כשאתה מחזיק ביד סנדביץ'. המשקל מראה 91.5 ק"ג. עכשיו אתה אוכל את הסנדביץ', ואני שואל כמה המשקל יראה.