הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני חושב שיש לי גנים דפוקים

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני חושב שיש לי גנים דפוקים כי אתמול(שישי) ששקלתי אותי שקמתי שקלתי 90.7 ואכלתי בקידוש בשביל פינוק ונרדמתי ב9 בערב כי הייתי עייף וקמתי בשעה 3 בלילה(שבת) ושקלתי אותי ושקלתי 91.7 עליתי קילו בגלל שהתפנקתי ואני חושב שזה לא הגיוני.
זה גנים דפוקים?

זה הגיוני שעולים קילו מנוזלים?
אם תשתה ליטר מים אתה תעלה קילו אחד נוזלים.
ברור שאם תאכלס עד שהאוכל יצא ממך האוכל עדיין נשאר בפנים שזה אומר שהמשקל שלך יהיה המשקל שלך + המשקל של האוכל...

נערך לאחרונה:
זה הגיוני שעולים קילו מנוזלים?
בוקר לאחר "העמסת פחמימות" (+נתרן) אני 5 ק"ג יותר. אז כן, הגיוני וזה תלוי בכמות תאי השומן בגופך, גודל מאגרי הגליקוגן (פחמימה בשריר/כבד) והיכולת של הגוף שלך באופן כללי לאגור/לשחרר נוזלים מהתאים בהתאם לשינויים מטבולים.

• פותח/ת השרשור
בוקר לאחר "העמסת פחמימות" (+נתרן) אני 5 ק"ג יותר. אז כן, הגיוני וזה תלוי בכמות תאי השומן בגופך, גודל מאגרי הגליקוגן (פחמימה בשריר/כבד) והיכולת של הגוף שלך באופן כללי לאגור/לשחרר נוזלים מהתאים בהתאם לשינויים מטבולים.
לא הבנתי ממש אתה יכול להסביר יותר מפורט?

אתה יכול להסביר יותר מפורט?
תראה, אם לפני האוכל אתה נשקל ושם יחד איתך על המשקל את כל מה שאתה מתכוון לאכול ולשתות, ואז אתה אוכל ושותה ומיד נשקל שוב, האם לדעתך תקבל אותה תוצאה כמו בשקילה הראשונה?

• פותח/ת השרשור
תראה, אם לפני האוכל אתה נשקל ושם יחד איתך על המשקל את כל מה שאתה מתכוון לאכול ולשתות, ואז אתה אוכל ושותה ומיד נשקל שוב, האם לדעתך תקבל אותה תוצאה כמו בשקילה הראשונה?
אני שקלתי אותי בבוקר ביום למחראת.

אני שקלתי אותי בבוקר ביום למחראת.
זה לא עונה על מה ששאלתי אותך. אשאל אותך שוב: אתה עומד על המשקל כשאתה מחזיק ביד סנדביץ'. המשקל מראה 91.5 ק"ג. עכשיו אתה אוכל את הסנדביץ', ואני שואל כמה המשקל יראה.

מצויין, זאת התשובה הנכונה. לכן, אם אכלת ושתית קילו וחצי של מזון ונוזלים, ו מיד אחרי הארוחה עלית במשקל שלך בקילו וחצי. מה שקורה על הבוקר הוא שאתה מאבד חלק מהעליה הזאת בשירותים, חלק בהזעה וחלק בנשימה (רוב האנשים לא יודעים את זה אבל אני לא עובד עליך, זה באמת כך). רוב הסיכויים שעד הבוקר חלק גדול מהמשקל הזה עוד נמצא בגוף שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית