הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיכום - אימונים מפוצלים (ABCDEFG) כנגד אימונים לא מפוצלים (FBW/SS ודומיו)

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
יעיל למה ? להיפוטרפיה ?
עד כמה שאני יודע המחקרים מראים שהטווח הכי יעיל להיפוטרפיה זה בין 8-12 חזרות
ומנוחה שבין חצי דקה ל דקה וחצי.

אפשר לראות את המחקרים?

אבל נגיד בתוכנית כמו ABC
אתה לא אמור לעבוד בטווחי חזרות גבוהים אתה אמור לעבוד בתרגילים מורכבית חזרות נמוכות 4-8
ולא הבנתי איך קבעת שב SS עולים פחות שומן מתוכנית מפוצלת

כשתנסה תבין, אתה גם תהיה הרבה אבל הרבה יותר רעב ב SS מאשר ב ABC עוד מדד לכך שהגוף דורש הרבה יותר אנרגיה בשביל ההתאוששות מאשר תוכניות מפוצלות ABC ודומיו.
שוב אני חושב שלך ספציפית SS אולי לא יתאים, אבל אתה גם עושה הרבה שטויות כמו 14 שעות אירובי בשבוע ודברים הזויים שבטח ובטח לא יקדמו אותך יחד עם SS ורק יתקעו אותך ובגלל זה אתה לא תתקדם, שוב אתם לוקחים SS ומשנים מיליון פרמטרים ואומרים שהכל חרא וחוזרים ל ABCDEFG, אם תעשו הכל BY THE BOOK אולי תבינו על מה כל המהומה, אם תכניסו פרמטרים משלכם וכל מיני "תוספות" לא רצויות אז לא תבינו שום דבר.
אותו עיקרון אני יכול לתת לך דוגמא, איך 14 שעות באירובי אני יכול לקצר לחצי מכך באימונים אינטרוולים ולשרוף יותר קלוריות + זה יהיה יותר יעיל מלהירקב על ההליכון? מוכח יש מיליון מחקרים ש HIIT פי כמה וכמה יותר יעיל מאימונים אירובים רגילים, מבחינת זמן VS תועלת.
אימון HIIT של 20 דקות יכול להיות שווה ערך לאימון אירובי של 40 דקות, בגלל ההתאוששות שהגוף דורש מעצמו לאחר אימונים שכאלו בניגוד לאימונים רקובים כמו לדווש שעה ולחכות למשיח.

יעיל למה ? להיפוטרפיה ?
עד כמה שאני יודע המחקרים מראים שהטווח הכי יעיל להיפוטרפיה זה בין 8-12 חזרות
ומנוחה שבין חצי דקה ל דקה וחצי.
אני חושב שאתה צריך לקרוא כמה מאמרים בקילוגרם. או ספרים. או שניהם.

לא...
אתה יכול לאכול קוטג' וגבינה צהובה, זה בסדר :-P

מכובדות יחסית הכוונה לכך שהם מצליחים להשיג "גוף טוב". לא התכוונתי להתפשרות למטרה שלשמה הם באו לחדר כושר.
אנשים נפצעים בגלל שהם עושים שטויות (כמו למשל, 2 חזרות בנץ ועוד 4 בכשל עם הספוטר).
סבבה אנחנו על אותו התדר בגדול

hanna666,בגלל שאימון בעצימות גבוהה עם סקוואט ודדליפט ידרוש הרבה יותר קלוריות להתאוששות מאשר "אימון יד קדמית".

אפשר לראות את המחקרים?

כשתנסה תבין, אתה גם תהיה הרבה אבל הרבה יותר רעב ב SS מאשר ב ABC עוד מדד לכך שהגוף דורש הרבה יותר אנרגיה בשביל ההתאוששות מאשר תוכניות מפוצלות ABC ודומיו.
שוב אני חושב שלך ספציפית SS אולי לא יתאים, אבל אתה גם עושה הרבה שטויות כמו 14 שעות אירובי בשבוע ודברים הזויים שבטח ובטח לא יקדמו אותך יחד עם SS ורק יתקעו אותך ובגלל זה אתה לא תתקדם, שוב אתם לוקחים SS ומשנים מיליון פרמטרים ואומרים שהכל חרא וחוזרים ל ABCDEFG, אם תעשו הכל BY THE BOOK אולי תבינו על מה כל המהומה, אם תכניסו פרמטרים משלכם וכל מיני "תוספות" לא רצויות אז לא תבינו שום דבר.

שעות אירובי זה היה בסוף אין מה לעשות אין אפשר לרדת עוד באוכל זה היה הפוש האחרון לחיטוב
ועוד פעם אני לא מבין למה אתה כל כך מתנגד לתוכניות כמו ABC ? לי קשה להאמין שאני אתקדם עם תוכנית כמו SS עם 5X5 אולי אבל עם SS לא חושב אפשר את הספר הזה שכולם מדברים עליו אני אשמח לקרוא אותו אולי אני אבין שטעיתי איפה שהוא

hanna666,בגלל שאימון בעצימות גבוהה עם סקוואט ודדליפט ידרוש הרבה יותר קלוריות להתאוששות מאשר "אימון יד קדמית".

1- אני עושה סקוואט ודדליפט ככה שזה לא עד כדי יהיה הבדל בשבילי
2-אני יודע שהידיים שלי בפיגור אבל זה אומר שאני אפסיק לעבוד עליהם/או אעבוד יותר לא חושב
3- גם כשאתה עושה תוכנית מפוצלת אתה עושה סקואט ודדליפט 😣

פעם בשבוע,
ובעצימות נמוכה.

• פותח/ת השרשור
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=17369&postcount=11

שעות אירובי זה היה בסוף אין מה לעשות אין אפשר לרדת עוד באוכל זה היה הפוש האחרון לחיטוב
ועוד פעם אני לא מבין למה אתה כל כך מתנגד לתוכניות כמו ABC ? לי קשה להאמין שאני אתקדם עם תוכנית כמו SS עם 5X5 אולי אבל עם SS לא חושב אפשר את הספר הזה שכולם מדברים עליו אני אשמח לקרוא אותו אולי אני אבין שטעיתי איפה שהוא

כי ב ABC אתה מאמן שריר פעמיים בשבוע (במקרה הטוב) בשבוע עם נפח מטורף, ב SS אתה מאמן שריר 3 פעמים בשבוע עם פחות נפח יותר עצימות, טווח חזרות של 5, יותר מנוחה בין הסטים כל זה = יותר משקל על המוט. כמו כן ב ABC אין לך זמן להתאושש בין האימונים אתה מתאמן כמעט כל יום (ABC עושים או 5 או 6 פעמים) בניגוד ל SS שזה 3 פעמים בשבוע יש לך יומיים~ מנוחה בין אימון לאימון.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=17369&postcount=11

כי ב ABC אתה מאמן שריר פעמיים בשבוע (במקרה הטוב) בשבוע עם נפח מטורף, ב SS אתה מאמן שריר 3 פעמים בשבוע עם פחות נפח יותר עצימות, טווח חזרות של 5, יותר מנוחה בין הסטים כל זה = יותר משקל על המוט. כמו כן ב ABC אין לך זמן להתאושש בין האימונים אתה מתאמן כמעט כל יום (ABC עושים או 5 או 6 פעמים) בניגוד ל SS שזה 3 פעמים בשבוע יש לך יומיים~ מנוחה בין אימון לאימון.

עם זה אני מסכים איתך אבל אני נסיתי וזה לא כזה השפיע עליי לא יודע למה אולי עשיתי משהו לא נכון ושמע אני רוצה לנסות מחדש אבל הבעיה לא יודע אם ללכת ל SS או 5X5

Arguing over the internet is like running in the special olympics, even if you
win you are still a retard

בנצ', לשמחתי, נתקלתי בחתימה שלך רק כעת.
היא מאוד לא עושה איתך (או עם הגאון שהגה אותה) חסד
ואתה אחד הכותבים המוערכים ביותר כאן (על ידי)..
בבקשה...

אנשים מצליחים להשיג משהו עם A\AB, אחרת למכוני הכושר לא היה מה למכור. אם SS כזאת מהפכנית למה הכלוב בחדר כושר שלי ריק כשאני בא? כי מה, אנשים עצלנים? רוב האנשים משיגים את מה שהם רוצים מהמכשירים וזה מספיק להם כנראה. להתאמן בנפח גבוה זה לא יותר נעים מלעשות סקוואטים.
והנה, מלך הלוגיקה חוזר.
ידידי היקר, גם אורן זריף עושה המון המון כסף, לפי הלוגיקה (הפגומה משהו, אם יורשה לי לציין) שלך, הוא באמת בעל כוחות על(מהסיבה הפשוטה שיש לו המון לקוחות, ולפי הטענה שלך, אם לא היה לו "מה למכור" ואם אנשים "לא היו משיגים את מה שהם רוצים" הם לא היו הולכים אליו).

אגב, אתה עדיין מסרב להבין, אף אחד כאן(אף אחד חכם, בכל אופן) לא אמר שתוכניות עם פיצולים לא יקדמו מתאמנים, אמרו שתוכניות בלי פיצולים יקדמו יותר. אבל כהרגלך, אתה נהנה לסלף את דבריהם של אנשים אחרים בכדי להוכיח את הטענות המופרכות שלך (מה שמשעשע זה שגם אחרי שאתה עושה זאת, לא הולך לך)
אז נקח אותך כדוגמא - לא חושב שאתה מייצג כל כך את השאיפות של מפתחי גוף בפורום פה ובפורום השני (בלי לעליב או משהו, גם ככה לא אכפת לך אני מניח וכאילו אם לא הבנת, תנסה להוציא את זה מהרמה האישית).

ראית אותו פעם במציאות? כנראה שלא, אם היית רואה היית ככל הנראה מבין שהרבה מהליצנים שבזה הרגע מפזזים על הבמה בחוטיני ורדרד עם ציור של HELLO KITTY מתנוסס מאחורה היו בכיף מתחלפים איתו במאסת השריר.

אתה מבין שלתת דוגמה מוגזמת לא עוזר לדיון?
עוד לוגיקן מחונן, מעולה.
חבוב, כדי לסתור טענה מספיק בדוגמה נגדית. גם דוגמה "קיצונית" (אין לי מושג מה זה "קיצוני", ובמקומך הייתי מפסיק להשתמש במונחים סובייקטיבים מיסטים בלי ולו שמץ של משמעות מלבד זו שאתה מייחס לה) מספיקה כדי לסתור טענה.

אגב, אתה עדין חוזר על סיסמאות: "סקוואט 1.5, דדליפט פי 2"
להרבה אנשים עם מסה טובה אין בכלל סקוואט מלא, ועל דדליפט הם לא רצו לשמוע כי זה פוגע בגב. הם עושים פולי ומכונות ועדין מצליחים להגיע לתוצאות מכובדות מבחינת המטרה שהם באו אליה לחדר כושר.
אתה לא עושה פסיכומטרי כרגע? לא לימדו אתכם שמ א====>ב ניתן להסיק ש "לא ב" ====> "לא א'", ולא ש "לא א"=====> "לא ב'"?
במילים אחרות, זה שסקוואט 1.5 ודדליפט 2 זה טוב, זה לא אומר שכל השאר זה לא טוב. זה אומר שאם אתה לא טוב, אין לך סקוואט של 1.5 ודדליפט של 2.
אני גם נותן שיעורים פרטיים, אגב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Arguing over the internet is like running in the special olympics, even if you
win you are still a retard

בנצ', לשמחתי, נתקלתי בחתימה שלך רק כעת.
היא מאוד לא עושה איתך (או עם הגאון שהגה אותה) חסד
ואתה אחד הכותבים המוערכים ביותר כאן (על ידי)..
בבקשה...
יש משהו יותר טוב.
להתווכח באינטרנט זה כמו לזכות במדליית זהב באולימפידת נכים.
ניצחת - אבל אתה עדיין נכה.

יש משהו יותר טוב.
להתווכח באינטרנט זה כמו לזכות במדליית זהב באולימפידת נכים.
ניצחת - אבל אתה עדיין נכה.

יפה שהבנת שאוליפיאדת הנכים הנכים הנה עבור אנשים פגועי גפיים...
וזה לא ענין של טוב. זה ענין של חוסר טעם קיצוני.

• פותח/ת השרשור
אולימפיידת נכים זה לא בהכרח פגועי גפיים

• פותח/ת השרשור
http://www.msnbc.msn.com/id/29981699/

תקרא, בעיון. מקווה שאח"כ תבין שמותר (לפעמים) לחדול מציניות ומרצון 'להיות צודק' בכל מחיר
לא הבנתי מה מטרת הכתבה, לא לקרוא להם מוגבלים או נכים? אני לא ירדתי עליהם אמרתי את האמת, אני אפילו מכבד אנשים כאלו שהולכים ומתחרים בספורט תחרותי למרות המוגבליות שלהם, חלקם ללא מגבוליות יכלו לקחת בהליכה אנשים רגילים עם WR.
בכל מקרה גם אני דיי הבנתי שלהתווכח באינטרנט לא מביא הרבה אם בכלל.

השרשור הזה די חשוב וגם מעניין תנסו לא לזבל אותו בשטויות שלא קשורות
במהלך חיפושיי אחר מחקר המוכיח שהטווח הכי יעיל להיפוטרפיה הוא בין 8-12 ומנוחה של חצי-עד דקה וחצי נתקלתי בהמון ואפשר להגיד רק אתרים שתומכים בזה (לא שזה אומר שזה נכון) אבל עדיין לא מצאתי מחקר אני אשתדל למצוא מחר.

• פותח/ת השרשור
לא תמצא חבל על הזמן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית