עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לך בסיס לHST.. HST זו אפשרות טובה אחרי שיש לך בסיס של משקלים..
אם תתחיל בHST בזמן שהמשקלים שלך נמוכים אז הגירוי לשריר יהיה קטן=גדילה לא אופטימלית.
In contrast, if muscle hypertrophy is the onlyconcern, rests of 45 seconds or less are best.
לקוח מהספר של SS
45 שניות מנוחה לא מספיקות להתאוששות מסט עצים של 5 חזרות לכן ברגע שיש לך בסיס סביר של מערכת עצבים שמזהה סקווט, דדליפט וכו' מבחינת היפרטרופיה לא בטוח שהדרך הכי מהירה למסה היא SS
גם אני תהיתי. במהדורה השניה זה לא נמצא.אולי גם תספר לנו באותה הזדמנות מאיזה פרק של הספר לקחת את הציטוט.
מי יכול לעשות בכלל אימונים עם הפסקות של 45 שניות.
בטח שעושים חזרות גבוהות, לעשות 8 חזרות לוקח להתאושש המון זמן, אלא אם אתה
עובד עם משקלים של ילדה, ואז מה הרווחת?
מה היפרטרופיה?
לעבוד עם 40 קילו בנץ' פרס ל-8 חזרות עם מנוחות קצרות...
איזו היפרטרופיה?
לא כולם עושים 40 בנץ' שהם נחים 50 שניות בין הסטים....
לגבי מערכת עצבים שמזהה (קצת לא מקצועי לכתוב משפט כזה, מתנצל) התכוונתי שהמתאמן שמתאמן כבר 4 חודשים ועשה תרגילים מורכבים כמו סקווט דדליפט מתח אצטרה, רכש את המיומנות העצבית לבצע את התרגילים ויכול להתקדם ולעבור בממוקד על היפרטרופיה אם זאת מטרתו יותר מכוח.
(הציטטה נמצאת בPRACTICAL PROGRAMMING FOR STARTING STRENGTH)
Intermediate = השלב אחרי הnovice?
ואיך אני יודע מתי גבול היכולת שלי? אצל כל בנאדם אחר זה משתנה, וקרוב לבדי שבנאדם קטן יותר יתקע מהעלאת משקלים מאימון לאימון ודילואד ריסט וכול מהר יותר, או במשקל נמוך יותר נכון?
אני פשוט לא מצליח לעלות יותר מ45 פרס ו67.5 בנץ...אחרי 2 דילואדים...(הדדליפט וסקוואט משתפרים, רק הלחיצות פשוט לא רוצות להשתפר)
יש לציין שהתחלתי ממשקלים מאוד מאוד מאוד נמוכים
היפרטרופיה, מה הבעיה לעשות 8 חזרות ב50 שניות מנוחה כשאתה מאומן?
כי אתה חלש, ואתה עצלן אתה לא מתאמץ בסטים שלך.
אני עושה עכשיו סטים שעדיין לא מתקרבים לRM8 האמיתי שלי ועדיין אחרי סט כזה אני צריך לנוח 6-8 דקות, אשמח אם תראה לי איך נכנסים לסטים כבדים עם מנוחה של 50 שניות.
כן, רק שהמשקל לא נמוך מדי בכלל להתחיל לעשות מתכונת של 5X5?בלחיצות ניתן לבצע ריסטים בלי הגבלה, אך אם זה לא עוזר, אתה יכול לעבור רק בהן לעבוד לפי טקסס מתוד; אם הבנץ' חשוב לך יותר מהפרס, אתה יכול לעשות כך:
ראשון: 5X5 בנץ' (אימון נפח).
שלישי: 3X3 פרס (אימון התאוששות).
חמישי: 1X3/1X5 בנץ' (אימון עצימות).
סדר הפוך אם הפרס חשוב יותר.