הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט מסה

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
שוקל: 60
גובה: 1.71

ארוחת בוקר:
1.5 כוסות שיבולת שועל + כוס חלב
30 גרם אגוזי מלך

ארוחת בית ספר:
300 גרם פסטה מחיטה מלאה + 100 גרם חזה עוף

ארוחת צהריים:
300 גרם אורז + 150 גרם חזה עוף

לפני אימון:
בננה

אחרי אימון:
פרוסת לחם חיטה מלאה

ארוחת ערב:
3 ביצים קשות
כף גבינה לבנה
ירקות
20 גרם אגוזי מלך
2 כפות שמן זית

ערכים:
קלוריות: 2700
גרם חלבון: 160
גרם שומן: 107
גרם פחמימות: 273

BMR שלי + הכפלה + קלוריות של אימון + 450 למסה נקייה = 2700.

אשמח לחוות דעת על התפריט 😃

ארוחת בית ספר:
300 גרם פסטה מחיטה מלאה + 100 גרם חזה עוף
אתה עומד לקחת פסטה וחזה עוף לבצפר ? אתה תצטרך גם שיעורי הגנה עצמית עם זה אתה יודע..
ברצינות מה רע בלחמנייה עם גבנ''צ ? 21 גרם חלבון 20 גרם שומן קצת פחמימה,אתה אובססיבי מידי ל''מלא'', ובחייאת מקווה שלא תביא פסטרמה/טונה לבצפר.
לא מבין מה הרעיון לאכול פרוסת לחם מלא ריקה (גועל נפש) אחרי אימון אם כבר תאכל בננה או משהו בסגנון.
למה חזה עוף כל יום ? זה ימאס לך,מניסיון. למה לא לגוון בבשר ?
אם ביכולתך, ויש לך כסף, הייתי ממליץ לתסף בקומפלקס של אומגה 3 עם ויטמין די סרבינג וחצי ליום (של nsi) מולטיויטמין 50+ men מגנזיום ציטראט 400 מג ביום, וויטמין סי Sustained release. ה2 הראשונים יותר חשובים אבל אישית הויטמין סי גורם לי להרגיש יותר טוב במהלך היום והמגנזיום גורם לי לישון כמו בול עץ (ברמה של היום ישנתי 11 שעות רציף,פעם בחופש לא הייתי יכול לישון מעל 8 שעות ולפעמים קם בלילה) ומאז שהתחלתי לתסף במגנזיום אין דומס.

• פותח/ת השרשור
אתה עומד לקחת פסטה וחזה עוף לבצפר ? אתה תצטרך גם שיעורי הגנה עצמית עם זה אתה יודע..
ברצינות מה רע בלחמנייה עם גבנ''צ ? 21 גרם חלבון 20 גרם שומן קצת פחמימה,אתה אובססיבי מידי ל''מלא'', ובחייאת מקווה שלא תביא פסטרמה/טונה לבצפר.
לא מבין מה הרעיון לאכול פרוסת לחם מלא ריקה (גועל נפש) אחרי אימון אם כבר תאכל בננה או משהו בסגנון.
למה חזה עוף כל יום ? זה ימאס לך,מניסיון. למה לא לגוון בבשר ?
אם ביכולתך, ויש לך כסף, הייתי ממליץ לתסף בקומפלקס של אומגה 3 עם ויטמין די סרבינג וחצי ליום (של nsi) מולטיויטמין 50+ men מגנזיום ציטראט 400 מג ביום, וויטמין סי Sustained release. ה2 הראשונים יותר חשובים אבל אישית הויטמין סי גורם לי להרגיש יותר טוב במהלך היום והמגנזיום גורם לי לישון כמו בול עץ (ברמה של היום ישנתי 11 שעות רציף,פעם בחופש לא הייתי יכול לישון מעל 8 שעות ולפעמים קם בלילה) ומאז שהתחלתי לתסף במגנזיום אין דומס.
חחחח לגבי הבית ספר אל תדאג.(אני בחיים לא מביא טונה או איזה משהו עם ריח נוראי),
אני אוכל את הפרוסת לחם עם הגבינה לבנה ושם עליה קצת מהביצה חח.
ואתה צודק אני כבר חושב לשנות את התפריט ולגוון בבשר אבל חזה עוף תמיד זמין לי ויש לי מדי פעם סטייקים/סלמון/בשר בקר אבל אין לי את
זה כל יום.
ואני לא צריך את כל התוספים האלה יש לי אוכל, אין לי בעיה לקנות את זה אבל אני פשוט לא צריך את זה.
ולחמנייה זה חרא פחמימה אפילו שהייתי מת לאכול איזה לחמניה עם גבינה וחביתה או משהו כי אני גם לא מספיק לאכול בבית ספר את הפסטה
אז אני אוכל אותה אחרי הבית ספר.

אז מה אם זה חרא פחמימה זה לא יהרוג אותך ולא מה שיעשה לך חיטוב ארוך,כולה לחמניה
''אני לא צריך את התוספים'' לא משנה כמה מגוון אתה אוכל יהיה לך חסרים ככה זה התזונה של יום רק מהסתכלות על התפריט אני רואה חוסר באומגה 3 גם מגנזיום אין לך פה הרבה ואני לא יודע איזה ירקות אתה אוכל אבל גם ויטמין סי אתה לא צורך. מולטי ויטמין יכסה לך הרבה חורים בכדור אחד ביום.
ובאמת,מגנזיום אחד הדברים היעילים. אתה כן צריך את הדברים האלה,תקרא עליהם זה כמובן לא חובה אבל אני ממליץ לך לטובתך.
נסה להזמין אחד מכל מה שאמרתי,זה לא אמור לעלות המון תנסה ותראה מה ההבדל מקסימום לא רוצה אחרי 3 חודשים יגמר.

• פותח/ת השרשור
אז מה אם זה חרא פחמימה זה לא יהרוג אותך ולא מה שיעשה לך חיטוב ארוך,כולה לחמניה
''אני לא צריך את התוספים'' לא משנה כמה מגוון אתה אוכל יהיה לך חסרים ככה זה התזונה של יום רק מהסתכלות על התפריט אני רואה חוסר באומגה 3 גם מגנזיום אין לך פה הרבה ואני לא יודע איזה ירקות אתה אוכל אבל גם ויטמין סי אתה לא צורך. מולטי ויטמין יכסה לך הרבה חורים בכדור אחד ביום.
ובאמת,מגנזיום אחד הדברים היעילים. אתה כן צריך את הדברים האלה,תקרא עליהם זה כמובן לא חובה אבל אני ממליץ לך לטובתך.
נסה להזמין אחד מכל מה שאמרתי,זה לא אמור לעלות המון תנסה ותראה מה ההבדל מקסימום לא רוצה אחרי 3 חודשים יגמר.
ירקות(ברוקולי,גמבה,מלפפון,), אז אתה אומר שמי שרוצה לפתח גוף צריך את התוספים האלה ?
לדעתי סתם חארטה, אני רואה תוצאות יפות גם בלי כל התוספים האלה.
אבל אם זה נחוץ אני יקנה.

ירקות(ברוקולי,גמבה,מלפפון,), אז אתה אומר שמי שרוצה לפתח גוף צריך את התוספים האלה ?
לדעתי סתם חארטה, אני רואה תוצאות יפות גם בלי כל התוספים האלה.
אבל אם זה נחוץ אני יקנה.
ידידי עוד פעם זה לא קשור לפיתוח גוף. זה קשור לבריאות בכללי, אני חושב שלפני פיתוח גוף זה בריאות. חוץ מזה שמגנזיום יעזור לך עם דומס
זה ממש לא חובה ואפילו לא יעזור לך לפיתוח גוף,אבל זה המלצה שלי
חוץ מזה ירקות הם אוברייטד מטורף,יש כל כך הרבה ויטמינים,מינרלים,אי אפשר להשיג את כולם מירקות כי אתה לא חי על ירקות אמנם בגובה יש כמות יפה של ויטמין סי זה עדיין לא מגרד את החצי של תוסף שנספג גם יותר טוב.
זה גם לא דברים יקרים מדי,אבל עוד פעם לא חובה,המלצה.

• פותח/ת השרשור
ידידי עוד פעם זה לא קשור לפיתוח גוף. זה קשור לבריאות בכללי, אני חושב שלפני פיתוח גוף זה בריאות. חוץ מזה שמגנזיום יעזור לך עם דומס
זה ממש לא חובה ואפילו לא יעזור לך לפיתוח גוף,אבל זה המלצה שלי
חוץ מזה ירקות הם אוברייטד מטורף,יש כל כך הרבה ויטמינים,מינרלים,אי אפשר להשיג את כולם מירקות כי אתה לא חי על ירקות אמנם בגובה יש כמות יפה של ויטמין סי זה עדיין לא מגרד את החצי של תוסף שנספג גם יותר טוב.
זה גם לא דברים יקרים מדי,אבל עוד פעם לא חובה,המלצה.
אוקיי אחי ובכללי איך התפריט?
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית