הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגנזיום

• פותח/ת השרשור tom320
  • פורסם בתאריך

tom320

משתמש מתחיל
242
56
נק' מוניטין:
106
242
56
היי,אני מתאמן כבר קרוב לחצי שנה רציני (מסה) ולצערי יש לי בעיית הזעה מן הידיים וזה מגיע לבעיה רצינית כשאני מגיע למשקלים גבוהים (עבורי) המשקולות מתחילות ליפול מן הידיים ואני מרגיש שגם אם אני יכול לתת מעצמי את החזרה האחרונה אני לא אוכל בגלל הבעיה הזאת.חיפשתי באינטרנט פתרונות לבעייה וראיתי שיש איזה אבקה או נוזל בשם מגנזיום שעוזר..אז האם כדאי לקנות את זה? זה אכן פותר את הבעיה למקרה הזה? וזה גם משהו מלכלך? תודה רבה לעוזרים

היי,אני מתאמן כבר קרוב לחצי שנה רציני (מסה) ולצערי יש לי בעיית הזעה מן הידיים וזה מגיע לבעיה רצינית כשאני מגיע למשקלים גבוהים (עבורי) המשקולות מתחילות ליפול מן הידיים ואני מרגיש שגם אם אני יכול לתת מעצמי את החזרה האחרונה אני לא אוכל בגלל הבעיה הזאת.חיפשתי באינטרנט פתרונות לבעייה וראיתי שיש איזה אבקה או נוזל בשם מגנזיום שעוזר..אז האם כדאי לקנות את זה? זה אכן פותר את הבעיה למקרה הזה? וזה גם משהו מלכלך? תודה רבה לעוזרים
מלכלך בודאות כן. אבל לא משהו שיורד אחרי כמה ניעורים וכביסה.
מאידך לא כל מכון כושר מסכים ללכלוך הזה ורצוי גם לנקות אחרי.
מגנזיום מאוד עוזר בעניין הזעה וידיים לחות ועוזר לחזק את האחיזה.
ממליץ בחום גם על הנוזלי,הוא יקר יותר אבל מונע ליכלוך במכון במידה ולא מסכימים והוא נוח.

• פותח/ת השרשור
מלכלך בודאות כן. אבל לא משהו שיורד אחרי כמה ניעורים וכביסה.
מאידך לא כל מכון כושר מסכים ללכלוך הזה ורצוי גם לנקות אחרי.
מגנזיום מאוד עוזר בעניין הזעה וידיים לחות ועוזר לחזק את האחיזה.
ממליץ בחום גם על הנוזלי,הוא יקר יותר אבל מונע ליכלוך במכון במידה ולא מסכימים והוא נוח.
תודה רבה על התשובה. איפה ניתן לקנות מגנזיום נוזלי? וכמה הוא עולה?

לפי מה שאני יודע מגנזיום נוזלי ניתן לקנות רק בטיטאן. צור איתם קשר בעמוד פייסבוק שלהם TITAN ISRAEL

לפי מה שאני יודע מגנזיום נוזלי ניתן לקנות רק בטיטאן. צור איתם קשר בעמוד פייסבוק שלהם TITAN ISRAEL
יש בהרבה חנויות.
את שלי הזמנתי מחנות שמצאתי דרך זאפ.
הרבה קונים מאיביי גם.

מאיפה הבאת שאפשר לקנות רק מטיטאן?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית