מה קורה אנשים? אחרי כל מה שקראתי באינטרנט ושמעתי מאנשים החלטתי לעשות קצת סדר בראש שלי ולשאול מה..
אני בן 20.6, גובה 1.82, שוקל 66.
כרגע בצבא עושה שבוע שבוע..אחרי תקופה ארוכה של מחשבות ודילמות החלטתי לקחת את עצמי בידיים, נרשמתי לחדר כושר, רכשתי גיינר וקיבלתי תפריט ממאמן. חשוב לציין שמבחינת גנים כל המשפחה שלי רזה וכמה שאני אדחוף אוכל לא אשמין ואגדל(זאת הסיבה של הגיינר)
כמובן שאני צריך מסה, אני רזה מאוד אפילו שחיף אם תרצו לקרוא לזה..
מבחינת תזונה המאמן שממנו קניתי את הגיינר הביא לי תפריט שבו אני דוחס כמה שיותר פחמימות, דגים, בשר, ביצים,קוטג.. לפי חישוב של חלבון אני מנסה להכיל יותר מ130 חלבון ביום. ושותה שייק גיינר אחד ביום בלי אימון ו2 שייקים ביום של אימון(אחד שעתיים לפני האימון ואחד ישר אחרי האימון) מדובר בגיינר דמנטייז סופר מקס קרם עוגיות..
מבחינת אימונים כרגע המליצו לי לעשות FBW ולהימנע מארובי לצורך התחלה ואחרי חודש לראות את התוצאות ולהמשיך, אני עושה 3-4 פעמים בשבוע אימון של בערך שעתיים..
בשבוע שאני בבסיס יש לי משקולות חופשיות והאימון שאני עושה זה:
שכיבות שמיכה 15x3
פרפר (בשכיבה על ספסל)8x5
דחיקה 8x5
מסור 12x5
חתירה 12x5
-לא יודע איך להסביר את התרגיל, לוקח 2 משקולות ומרים אותן בלי לכופף את היד עד לכתף (לצדדים לפי מה שהבנתי) 8x3
טרפזים 12x3
יד קדמית 15x5
יד אחורית (משקולת אחורי הגב) 8x3
גקסונים 15x3
דחיקה בישיבה 12x3 (לגב לפי הבנתי)
לאנצים עם משקולות 12x3
ובטן 7דקות. (רגיל, צד ימין, צד שמאל, פינגווין, אופניים, סטטי, סטטי ימין חצי דקה, סטטי שמאל חצי דקה)
מה אומרים? אשמח לקצת טיפים ואולי לתוכנית שתעזור לי בשבוע בית שלי במכון..
אני בן 20.6, גובה 1.82, שוקל 66.
כרגע בצבא עושה שבוע שבוע..אחרי תקופה ארוכה של מחשבות ודילמות החלטתי לקחת את עצמי בידיים, נרשמתי לחדר כושר, רכשתי גיינר וקיבלתי תפריט ממאמן. חשוב לציין שמבחינת גנים כל המשפחה שלי רזה וכמה שאני אדחוף אוכל לא אשמין ואגדל(זאת הסיבה של הגיינר)
כמובן שאני צריך מסה, אני רזה מאוד אפילו שחיף אם תרצו לקרוא לזה..
מבחינת תזונה המאמן שממנו קניתי את הגיינר הביא לי תפריט שבו אני דוחס כמה שיותר פחמימות, דגים, בשר, ביצים,קוטג.. לפי חישוב של חלבון אני מנסה להכיל יותר מ130 חלבון ביום. ושותה שייק גיינר אחד ביום בלי אימון ו2 שייקים ביום של אימון(אחד שעתיים לפני האימון ואחד ישר אחרי האימון) מדובר בגיינר דמנטייז סופר מקס קרם עוגיות..
מבחינת אימונים כרגע המליצו לי לעשות FBW ולהימנע מארובי לצורך התחלה ואחרי חודש לראות את התוצאות ולהמשיך, אני עושה 3-4 פעמים בשבוע אימון של בערך שעתיים..
בשבוע שאני בבסיס יש לי משקולות חופשיות והאימון שאני עושה זה:
שכיבות שמיכה 15x3
פרפר (בשכיבה על ספסל)8x5
דחיקה 8x5
מסור 12x5
חתירה 12x5
-לא יודע איך להסביר את התרגיל, לוקח 2 משקולות ומרים אותן בלי לכופף את היד עד לכתף (לצדדים לפי מה שהבנתי) 8x3
טרפזים 12x3
יד קדמית 15x5
יד אחורית (משקולת אחורי הגב) 8x3
גקסונים 15x3
דחיקה בישיבה 12x3 (לגב לפי הבנתי)
לאנצים עם משקולות 12x3
ובטן 7דקות. (רגיל, צד ימין, צד שמאל, פינגווין, אופניים, סטטי, סטטי ימין חצי דקה, סטטי שמאל חצי דקה)
מה אומרים? אשמח לקצת טיפים ואולי לתוכנית שתעזור לי בשבוע בית שלי במכון..