הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם בנץ׳ פרס מסוכן?

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
טוב אז ראיתי בכמה מקומות גם עם מתאמנים מתקדמים שמזהירים מתרגיל הבנץ׳ פרס מכיוון שיש המון פציעות, וזה כמעט בלתי נמנע כי דוגרי לא תמיד הטכניקה שלנו טובה, ויש סיכוי גבוה לפריקת כתף. השאלה שלי אם אפשר לוותר על הבנץ׳ או אולי לעשות בנץ׳ עם משקולות יד? יהיה הבדל? אשמח לדעת. כנ״ל לגבי מיליטרי פרס, אני לוחץ כתפיים עם דאמבלים בישיבה בגלל שהעמידה עם מוט, וואלה חשוב לי העמוד שדרה שלי.

טוב ענו לך כבר לגבי פציעות והכל, אני רוצה להתייחס לזה:
כנ״ל לגבי מיליטרי פרס, אני לוחץ כתפיים עם דאמבלים בישיבה בגלל שהעמידה עם מוט, וואלה חשוב לי העמוד שדרה שלי.
נראה לי הגיוני שדווקא לחיצה בישיבה עלולה לסכן את הגב הרבה יותר מפרס בעמידה. בעמידה הבטן שלך מכווצת כי היא מייצבת אותך, ובטן מכווצת שומרת על הגב (לחץ תוך בטני) וגם הזוקפי גב מכווצים, כלומר העומס שכביכול נופל על העמוד שדרה נופל על שרירי הבטן והזוקפי גב. בישיבה אין צורך לייצב את עצמך לכן השרירים האלה לא פועלים, או פועלים הרבה פחות, לכן יותר עומס נופל על העמוד שדרה עצמו ולא על שרירים אלה.
אשמח אם מישהו יתקן אותי, או שיגיד לי שאני צודק 😃

למה ככה? עדיף לעזור להם להפוך מילדי FXP לגברי LBS
לייק על טוב הלב אבל

Push it somewhere else Patrick.jpg

לא פטריק, לא.

עכשיו לגמרי איבדתי אותך
המשמעות של מה שאתה אמרת זה שFXP יהיה כמו LBS, אני אמרתי עדיף מאשר ההיפך
אגב, אני לא באמת יודע מה הולך בFXP, אני רק מתאר לעצמי מכל הסיפורי אימה שהולכים כאן
אה, כתבת "בוא ניקח את פורום FXP ונעביר אותו לפורום LBS", משום מה קראתי "ונהפוך אותו..." אז לא הבנתי את המשמעות של מה שאמרת נכון...
טוב מספיק להספים אשכול רציני

תגידו כל הפציעות המפחידות האלה נפילות של מוטות בבנץ ובסקווט זה אתם מדברים רק על מי שמרמים משקל שממש כבד לו שהוא מגיע לכשל נכון?
אם הבן אדם מרים משקל שבטוח הוא יכול להרים כאילו לא הכי הרבה שהוא יכול להרים בפעם אחת אלא פחות משקל שהוא יכול לבצע איתו חזרות
אז אין סיכוי לדברים כאלו לא?

תגידו כל הפציעות המפחידות האלה נפילות של מוטות בבנץ ובסקווט זה אתם מדברים רק על מי שמרמים משקל שממש כבד לו שהוא מגיע לכשל נכון?
אם הבן אדם מרים משקל שבטוח הוא יכול להרים כאילו לא הכי הרבה שהוא יכול להרים בפעם אחת אלא פחות משקל שהוא יכול לבצע איתו חזרות
חשבתי שיש לי דז'ה-וו ואז הבנתי שזה אשכול ישן.
קודם כל לא תמיד יודעים אם מצליחים להרים את המשקל, אבל אם לא ננסה לא נדע.
דבר שני, גם כשמבצעים הרבה חזרות מנסים להגיע למקסימום הרבה פעמים, וגם אז אפשר להתקע בדיוק באותה צורה. בשביל זה כדאי שיהיה ספוטר, בעיקר כשלא בטוחים שאפשר לסיים את הסט.

יכול גם להיות שהמתאמן ייגש לסט עבודה עם משקל שהוא כבר הצליח להרים בעבר אבל הוא עייף או מותש וכנראה שהוא כן יגיע לכשל באותו אימון.

אתה יודע מה עוד מסוכן? לנהוג,כי אנחנו עלולים לעשות תאונה.לאכול,כי אנחנו עלולים להיחנק.אה,ולחיות זה הכי מסוכן. אם אתה תחיה בגישה הזאת,לא רק בתחום הזה,יהיה לך קשה להתקדם בכל דבר שתרצה להשיג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית