הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל אימון תחושת התעלפות (15 וחצי)

talchen55

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם !

התחלתי להתאמן לא ממזמן (כמעט חודש)

אני עושה אימון 3 פעמים בשבוע , ראשון שלישי וחמישי ,שישי שבת מנוחה.

באימון אני עושה (מתיחות לפניי) שכיבות סמיכה 4 סטים של 15, עליות בטן 15 פינגווין כל יד 15 בטן סטטי 30 שניות ועוד תרגיל 15 כל יד רגליים באוויר ומשקולת ביד של 4 קילו מעביר צד צד זה גם לבטן , לבטן אני עושה 3 סטים מכיוון שאני עושה יותר תרגילים לבטן,
אני עושה גם יד אחורית 15-17 4 סטים, סקוואט עם מוט בלי משקל (אני מתאמן בבית אז זה מה יש...) 20 עליות 4 סטים , בנצ' פרס עם המוט 20 פעם 4 סטים מרים גם את המוט כמשקולת 20 פעם 3 סטים ומרים משקולות של 4קילו מצליב בינהים ואז מרים (8 קילו כל יד) 3 סטים
ומרים משקולות בשתי הידיים עד למותניים ומוריד

מתח 4-5 סטים מכיוון שאני עושה 2-3 מתח (קצת מתקשה)
ועושה מדרגות 12 פעם עולה יורד *6פעמים* 4 סטים

בקיצור מה שאני בא להגיד זה שאחריי הסט הראשון שאר הסטים בישבלי ניהיים סבל ואני מרגיש שאחריי כל תרגיל אני פאקינג עומד להתעלף ולא יכול להמשיך .

ניסתי לאכול פחמימות שעתיים לפניי אימון שיתן כח אבל גם מצד אחד הגוף שלי שומר אוכל הרבה זמן וקשה לעשות אימון אחריי שאני אוכל אני צריך לחכות יותר זמן מהרגיל וגם בכל זאת ניסתי אכלתי אורז כ3-4 שעות לפניי אימון וזה לא עזר מי יודע מה , אותו תחושה אחריי כל סט שאני מרגיש עוד שנייה שאני מתעלף :/

אשמח להצעות מה אני עושה טוב או מה לא טוב ואם אפשר לדעת למה זה קורה ואיך למנוע את זה

אשמח גם להצעות מה לאכול אחריי אימון כי אני אוכל כל אחריי אימון טונה עם לחם וסלט ...😃

נערך לאחרונה:
קודם כל יפה שהתחלת להתאמן, עשית צעד שהרבה פוחדים להתחיל. שיהיה לך בהצלחה.
כמה זמן אתה נח (אם בכלל אתה נח) בין הסטים ובין התרגילים?
אם אתה נח מספיק וזאת לא הסיבה אז כנראה שאין לך מספיק פחמימות לפני ובתחילת האימון.
אם אתה נח מספיק ואוכל מספיק פחמימות (סוכרים) אז אלה לא הסיבות וכנראה שאתה לא נושם נכון. נשימה נכונה או נשימה לקויה משפיעות היטב, למשל בתרגיל המתח.
אם את כל אלה אתה מיישם, חכה לעוד תגובות מברי-סמכא בפורום 😃

• פותח/ת השרשור
קודם כל יפה שהתחלת להתאמן, עשית צעד שהרבה פוחדים להתחיל. שיהיה לך בהצלחה.
כמה זמן אתה נח (אם בכלל אתה נח) בין הסטים ובין התרגילים?
אם אתה נח מספיק וזאת לא הסיבה אז כנראה שאין לך מספיק פחמימות לפני ובתחילת האימון.
אם אתה נח מספיק ואוכל מספיק פחמימות (סוכרים) אז אלה לא הסיבות וכנראה שאתה לא נושם נכון. נשימה נכונה או נשימה לקויה משפיעות היטב, למשל בתרגיל המתח.
אם את כל אלה אתה מיישם, חכה לעוד תגובות מברי-סמכא בפורום 😃
בטח שנח אחריי כל סט אני אמור לנוח דקה וחצי אבל אני נח איזה 3-5 דק'
ואני מוציא אוויר אחריי כל מה שאני עושה ואז מחזיר ...

לפי מה שאתה מתאר הייתי מציע לעשות בדיקות דם (או לחכות לעוד תגובות של אנשים שמבינים יותר, אבל זה נשמע לי לא תקין).
אשמח גם להצעות מה לאכול אחריי אימון כי אני אוכל כל אחריי אימון טונה עם לחם וסלט ...😃
תאכל מה שאתה רוצה, מה שחשוב זה שתגיע לסך הערכים ביום

א: תלמד לנשום נכון
ב: תלמד לסבול (לא יותר מידי)
ג: תאכל משהו לפני אבל לא להגזים..(פירות וירקות וחטיפי בריאות ושקדים ויוגרט וכולי...)
ד:תלמד לדעת גבולת של המסה בגוף שלך..
ה:תנסה לעשות מנוחה של כ10 ל8 שניות מכול סט..(להסדיר את הנשימה.)
בהצלחה אחי!

ב: תלמד לסבול (לא יותר מידי)

א: תלמד לנשום נכון

ד:תלמד לדעת גבולת של המסה בגוף שלך..

ה:תנסה לעשות מנוחה של כ10 ל8 שניות מכול סט..(להסדיר את הנשימה.)

הא?

מה הא?
אני מסביר לו..
ומה אתה מוחק לי את המשפטים במה זה עוזר לך?
כשאתה נותן למישהו עצה לנשום נכון, רצוי שתרשום גם כיצד נושמים בכל תרגיל ובמה נשימה לא נכונה מתבטאת.

שנית,
ציטטתי רק את מה שלא נראה לי הגיוני ולא מחקתי לך שום משפט מהתגובה.

אתה לא ברור בתגובות שלך.

זכותי לא להיות ברור! אין חוק שאוסר את זה!
שישאל במה הוא התקשה ואני יעזור לו בפרטי!

Back
למעלה תחתית