מידע קריאטין מונו

Idog4798

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני רוצה לקנות קריאטין מונו של חברת Aro. קודם כל, האם אתם ממליצים עליו?
ודבר שני, בגב הקופסא רשום Creatine monoyhytrid (micronized
רציתי לדעת למה כתוב את המייקרונייזד הזה ואם זה משנה משהו ?

למה כתוב את המייקרונייזד הזה ואם זה משנה משהו ?
זה מתמוסס קצת יותר טוב במים כך שיש פחות הרגשה שאתה שותה חול. זה כל ההבדל, תעשה את השיקול שלך אם זה שווה לך כסף. מה שכן חשוב זה לוודא שמדובר בתוצרת Creapure.

זה מתמוסס קצת יותר טוב במים כך שיש פחות הרגשה שאתה שותה חול. זה כל ההבדל, תעשה את השיקול שלך אם זה שווה לך כסף. מה שכן חשוב זה לוודא שמדובר בתוצרת Creapure.
ARO הם לא תוצרת CREAPURE

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר Creapure ???
מוזר יש 2 קופסאות של קריאטין של חברת ARO על הקטנה כתוב 2250 mg of creatine creapure ועל השני הגדול של החצי קילו רשום רק creatine

מה זה אומר Creapure
הקריאטין שאתה קונה לא מיוצר ב ARO או בכל שם מותג שאתה מכיר, אלא בחברות ספורות בעולם שמייצרות אותו, בעוד השאר בעיקר אורזים אותו ומדביקים מדבקה יפה. היצרנית הטובה היא חברה גרמנית בשם, ניחשת!

ראיתי פעם טבלת השוואה בין Creapure ליצרניות אחרות מבחינת כמות המזהמים שמסתפחים לקריאטין ובעמודה של Creapure הכל היה מאופס בעוד אצל האחרות היו כמויות, אמנם לא גדולות, של כל מיני דברים שלא ביקשת לקנות (לצערי הקישורית אבדה לי ואני לא מצליח למצוא את האתר שוב, ואני לא זוכר אם הוא חשוד באינטרסים מסחריים).

אני רוצה לקנות קריאטין מונו של חברת Aro. קודם כל, האם אתם ממליצים עליו?
ודבר שני, בגב הקופסא רשום Creatine monoyhytrid (micronized
רציתי לדעת למה כתוב את המייקרונייזד הזה ואם זה משנה משהו ?
ARO הוא מותג ספורט של וי-טה קו-סט.
אם כבר ביררת עליו, קנה את הקריאטין של וי-טה קו-סט.
יש לו תקן creapure.

אבל מה כל כך משנה? קריאטין מיקרונייזד זה אותו דבר בתכלס קריאטין זה קריאטין
שמע בסופו של דבר זאת החלטה שלך איפה להשקיע. אומרים לך ששיטת יצור אחת בטוחה יותר.
אני אישית הולך עליה,במיוחד שמדובר בכמה גרושים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית