עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמתי לב שויתרת על ההערה על הבולשיט שנכתב בנוגע לחגורה (שאף אחד למעט ליפטרים לא צריך להשתמש בה 😵), ואני ממליץ לך לוותר גם על השאר.
כי זה לא משנה מה באמת יקרה, מבחינתם עדיין השיטה שלו תהיה גרועה. גם אם אפילו, נגיד, בתסריט דמיוני כלשהו, ריפטו יביא ילד בן 16 לסקוואט של 384 ק"ג. אין לזה משמעות, כי עכשיו ריפטו צריך להיות גם מאמן פוטבול. תמיד יהיה משהו שיכול להיות יותר טוב כל עוד הוא לא יאמן את ספיידרמן.
ודרך אגב, גם אם הוא יאמן את ספיידרמן - זה יהיה גנטיקה / אבקה שמשנה את הגרביטציה מסביבו / סטרואידים / מזל / מנוף שקוף שמרים את המשקל במקומו.
תמיד יהיה תירוץ, והוא לעולם לא יהיה טיעון, בטח לא אחד כזה שרלוונטי לגביי למה השיטה לא בסדר.
היית רוצה.נשארו בסה"כ שניים כאלה בפורום. 😉
לפי הערוץ שלו הוא עושה נפח בנץ' (שלשות) עם 145 קילו .....מתישהו אמרתי שהוא לא חזק? שזה לא מרשים ביותר? הוא יכול להתחזק המון רואו, הוא נוראי בפוטבול. הדבר היחיד שמאפשר לו להיות פח לגמרי זה הסקוואט שעוד איכשהו מחזיק אותו. גם עם 384 סקוואט הוא לפעמים בקושי מזיז נוז גארדים.
http://www.ncsasports.org/football-recruiting/tx/san-antonio/holy-cross-of-san-antonio/joseph-pena2
הוא לוחץ 120 קילו. לסינגל. @Eliavitie לוחץ 20 קילו יותר. @StasZ לוחץ יותר יותר. אין לי מושג מה הניק שלו פה, אבל גם אפי לוחץ יותר. הוא איטי, כבד מדי וחלש מדי בבנץ' (זו כנראה הסיבה שהוא לא מזיז נוז גארדים, ביחד עם זה שהוא איטי ולא מספיק מתפרץ).
שחקן פוטבול לא אמור לעשות סקוואט עם ציוד שהוא לא נעלי הרמת משקולות או בגדים, וזה כולל חגורה (אף אתלט שהוא לא ליפטר או סטרונגמן לא אמור להשתמש בחגורה), אז חגורה+רצועות+מולטי פליי? ושוב, יש לו עוד המון להתחזק ברואו, והוא 183 סמ בסך הכל, הוא יכול לשפר את הביצועים שלו בשני הענפים אם ירד במשקל.
אז כן, הוא חזק מאוד. מאוד מאוד. אבל יש לו מה לשפר, במיוחד בפוטבול אבל גם בליפטינג.
לא. אני יודע שסנטר זה לא מי שהכי חזק, זה דורש עוד המון יכולות שאין לו.לפי הערוץ שלו הוא עושה נפח בנץ' (שלשות) עם 145 קילו .....
יש לי 6 שאלות אליך:
1. אתה שחקן פוטבול?
אם לא - מה אתה מבין בזה?
אם כן - כמה התקדמת השנה?
2. אתה פאוורליפטר?
אם לא - מה אתה מבין בזה?
אם כן - כמה התקדמת השנה?
כי לפי מה שאני רואה ה"ילד" בסרטון הוא שניהם , והוא מתקדם בשני התחומים (בפאוורליפטינג בצורה פנומנלית)
קראתי וראיתי לא מספיק טוב לילא. אני יודע שסנטר זה לא מי שהכי חזק, זה דורש עוד המון יכולות שאין לו.
לא. קראתי ספרים, קראתי בפורומים, ראיתי סרטונים. החליפה בשביל ליפטינג הכי פחות מפריעה לי. אני חושב שהוא יכול להתקדם עוד רואו וזה יהיה לו עדיף, אבל פה זו החלטה שלו וזה לא ביג דיל גם עם אם זה מה שהוא רוצה.
אה, אז כל הביקורת שלך מסתכמת בכך שהוא משחק בתפקיד שפחות תואם את הכישורים שלו?לא. אני יודע שסנטר זה לא מי שהכי חזק, זה דורש עוד המון יכולות שאין לו.
לא. קראתי ספרים, קראתי בפורומים, ראיתי סרטונים. החליפה בשביל ליפטינג הכי פחות מפריעה לי. אני חושב שהוא יכול להתקדם עוד רואו וזה יהיה לו עדיף, אבל פה זו החלטה שלו וזה לא ביג דיל גם עם אם זה מה שהוא רוצה.
וגם התסרוקת שלו לא מתאימה לו בכלל! לעזאזל עם ריפ הזה, לא מבין בכלום!אה, אז כל הביקורת שלך מסתכמת בכך שהוא משחק בתפקיד שפחות תואם את הכישורים שלו?
למה לא אמרת קודם.
גם שמעתי שהילד הזה ממש קמצן. אין ספק שריפטו נכשל.וגם התסרוקת שלו לא מתאימה לו בכלל! לעזאזל עם ריפ הזה, לא מבין בכלום!
בוא תסביר לי איפה ניסית להתווכח.אין לי סיבה להתווכח עם אנשים שלא ישנו את דעתם.
זה היה ויכוח? אחד הטיעונים המנומקים, אין ספק. נהיה פה טרנד לרדת על ריפ, וכל מי שלא מצטרף אליו ישר הופך למוצץ. אז מצטער, לא מתאים לי. לא אוהב לשמוע אותכם מדברים על מאמן ענק בצורה כזאת.הוא חזק מאוד אבל עושה רושם שהמאמן שלו ממש מפגר. @StarDust מוניטין על הירידה על ריפטו?
אני לא מנסה להתווכח, לא רוצה. נתתי טיעונים מנומקים לדעתי- הוא כבד מדי וחיטוב ישפר אותו בשני התחומים. אני טועה?בוא תסביר לי איפה ניסית להתווכח.
זה היה ויכוח? אחד הטיעונים המנומקים, אין ספק. נהיה פה טרנד לרדת על ריפ, וכל מי שלא מצטרף אליו ישר הופך למוצץ. אז מצטער, לא מתאים לי. לא אוהב לשמוע אותכם מדברים על מאמן ענק בצורה כזאת.
זה בסדר, אתה יכול לקרוא לי בשמי. אנחנו יודעים על מי אתה מדבר.צודקים. הוא שופף 384 קג עם חליפה. הוא שחקן פוטבול מעולה. טיעונים מדהימים מאותם אנשים שאמרו שלצד השני אין טיעונים עם בסיס.
תתחיל בלתת טיעון רלוונטי מעבר לקביעת "עובדות" מגוחכות כמו "חגורה רלוונטית רק לליפטרים ואף אחד אחר לא צריך להשתמש בה". אז אולי הדברים שלך יהיו מעניינים.אין לי סיבה להתווכח עם אנשים שלא ישנו את דעתם.
ככה?הוא לא כל כך טוב בפוטבול בעמדה שכל המטרה שלה היא לדחוף את היריב אחורה, גם עם 384 סקוואט. הוא הרבה פעמים לא מזיז את היריב, שזה הזוי.
לא, אלה לא כל הטיעונים שלך, קודם קשקשת גם על דברים אחרים. דרך אגב,אלו הטיעונים שלי. מה לא בסדר איתם? אם תטען טיעון נגד חכם והגיוני אני אשמח להודות בטעות שלי.
איך העובדה הזו (בהנחה שהיא נכונה, אין לי באמת מושג) קשורה להאם אימוני הכוח שלו מבוצעים טוב או לא?חסרים לו סקילים בסיסיים.
ועל זה קיבלת רק אזהרה ולא באן, כי נפלת על יום טוב שלי.תהנו לשפשף עם חלב ולמצוץ לריפ.
הוא בן 16,אני לא מנסה להתווכח, לא רוצה. נתתי טיעונים מנומקים לדעתי- הוא כבד מדי וחיטוב ישפר אותו בשני התחומים. אני טועה?
הוא צריך ללחוץ הרבה הרבה יותר בשביל להיות שחקן פוטבול טוב, בטח שעם סקוואט כזה.
הוא לא כל כך טוב בפוטבול בעמדה שכל המטרה שלה היא לדחוף את היריב אחורה, גם עם 384 סקוואט. הוא הרבה פעמים לא מזיז את היריב, שזה הזוי.
שחקן פוטבול דורש גם מהירות, זריזות, סיבולת. חסרים לו סקילים בסיסיים.
לדעתי הוא יכול וצריך להתקדם עוד המון רואו במקום להידחף לחליפות חלל.
אלו הטיעונים שלי. מה לא בסדר איתם? אם תטען טיעון נגד חכם והגיוני אני אשמח להודות בטעות שלי.
תהנו לשפשף עם חלב ולמצוץ לריפ.
תכלס זה לא כזה רע. אפילו בזרע של ריפ יש יותר אינטלגנציה מבסרטוני יוטיוב של אליוט.
זה בסדר, אתה יכול לקרוא לי בשמי. אנחנו יודעים על מי אתה מדבר.
לא דיברתי עליך ספציפית בשום מקום.
מי טען כאן שהוא שחקן פוטבול ברמה כלשהי חוץ ממך?
אתה שוכח שאתה מבקר את ריפטו, או לפחות את שיטת האימון שלו - שהיא מתעסקת באימון כוח. ומה שאתה מבקר עובד טוב מידי לכל האנשים שמשתמשים במתודה, ובמיוחד לאותו נער בן 16.
יופי, אז למה לתת לשחקן פוטבול שיטה שלא מכסה את כל מה שהוא צריך. אולי שחיינים יתאמנו כמו כדורגלנים וכדורסלנים כמו שחקני טניס?
תתחיל בלתת טיעון רלוונטי מעבר לקביעת "עובדות" מגוחכות כמו "חגורה רלוונטית רק לליפטרים ואף אחד אחר לא צריך להשתמש בה". אז אולי הדברים שלך יהיו מעניינים.
ליפטרים, סטרנוגמן וויטליפטרים משתמשים בחגורה גם בתחרות (וויטליפטרים קצת יוצאים מן הכלל, אבל אלה שמשתמשים באימונים בדרך כלל משתמשים גם בתחרות). אתלטים לא משתמשים בחגורה. אני לא רואה שום היגיון בלעבוד עם עזר שלא יהיה לך בתחרות (תחרות כוללת משחק כמובן). אפשר כעבודת עזר להשתמש בסטראפס, לעבוד על הנעילה או היציאה מהבור בבנץ' בהנחה שזו נקודה חלשה אצלך, אבל לא לעבוד בכל העבודה העיקרית שלך עם העזר הזה. כמו שבנץ' דאמבלים זה עזר לליפטרים ככה חגורה זה עזר לאתלטים.
ככה?
דרך אגב, אני לא מתמצא בפוטבול ככה שאם יש לך משהו מעניין להגיד על הסרטון אתה מוזמן.
קודם כל אלה הביצועים הטובים שלו, חתוכים ומסוננים, בליגת התיכונים שאם אני לא טועה היא גם לא הכי גבוהה בסטייט שלו (סוג של ליגה ב' לנוער איזור גוש דן בהקבלה לארץ). בסרטון יש 5-10 קבוצות, מתוך 20-30 שיש בליגה וכל השחקנים שהוא מתמודד מולם (כל השחקנים בעמדת הנוז גארד, שזה שחקן אחד לכל קבוצה) שחיפים. אם תשים לב תראה שהרבה פעמים ככול שהמשחק מתקדם הוא מתחיל להדרדר ואם בתחילת המשחק הוא העיף אותו 10-20 יארד (כמות מפגרת) הוא בקושי נשאר במקום בהמשך.
לא, אלה לא כל הטיעונים שלך, קודם קשקשת גם על דברים אחרים. דרך אגב,
איך העובדה הזו (בהנחה שהיא נכונה, אין לי באמת מושג) קשורה להאם אימוני הכוח שלו מבוצעים טוב או לא?
בסקילים התכוונתי ליכולות גופניות. נכון, בחירת מילה לא טובה שלי. הכוונה ל-vertical jump, ריצה ל-40 יארד וכל תרגילי הזריזות והמהירות, וכמו שציינתי למעלה סיבולת.
ועל זה קיבלת רק אזהרה ולא באן, כי נפלת על יום טוב שלי.
לתשומת לבך - אם תנסה לגרום לי להתחרט, זה יהיה מאוד קל.
אה, אתה מתומכי ה"sport specific"? למה לא אמרת? חשבתי שזה כבר מת בפורום.יופי, אז למה לתת לשחקן פוטבול שיטה שלא מכסה את כל מה שהוא צריך. אולי שחיינים יתאמנו כמו כדורגלנים וכדורסלנים כמו שחקני טניס?
בהמשך לקשקוש של הsport specific - למה לשחקן פוטבול בכלל לעשות סקוואט? איפה בענף שלו הוא עושה סקוואט? אתה לא תעדיף שהוא יעשה רק רבע סקוואט, או חצי, כי זה הכי "עמוק" שהוא מגיע אליו במשחק?ליפטרים, סטרנוגמן וויטליפטרים משתמשים בחגורה גם בתחרות (וויטליפטרים קצת יוצאים מן הכלל, אבל אלה שמשתמשים באימונים בדרך כלל משתמשים גם בתחרות). אתלטים לא משתמשים בחגורה. אני לא רואה שום היגיון בלעבוד עם עזר שלא יהיה לך בתחרות (תחרות כוללת משחק כמובן). אפשר כעבודת עזר להשתמש בסטראפס, לעבוד על הנעילה או היציאה מהבור בבנץ' בהנחה שזו נקודה חלשה אצלך, אבל לא לעבוד בכל העבודה העיקרית שלך עם העזר הזה. כמו שבנץ' דאמבלים זה עזר לליפטרים ככה חגורה זה עזר לאתלטים.
לא מבין מספיק בתחום. אבל בחלק מהסרטונים הוא פרשמן והשאר סניורס, כלומר הוא משחק עם גדולים ממנו (בגיל).קודם כל אלה הביצועים הטובים שלו, חתוכים ומסוננים, בליגת התיכונים שאם אני לא טועה היא גם לא הכי גבוהה בסטייט שלו (סוג של ליגה ב' לנוער איזור גוש דן בהקבלה לארץ). בסרטון יש 5-10 קבוצות, מתוך 20-30 שיש בליגה וכל השחקנים שהוא מתמודד מולם (כל השחקנים בעמדת הנוז גארד, שזה שחקן אחד לכל קבוצה) שחיפים. אם תשים לב תראה שהרבה פעמים ככול שהמשחק מתקדם הוא מתחיל להדרדר ואם בתחילת המשחק הוא העיף אותו 10-20 יארד (כמות מפגרת) הוא בקושי נשאר במקום בהמשך.
כמה אתה חושב שכמאמן (כוח, או כלשהו) יכול לשפר את הvertical jump של מישהו בכל מה שקשור לאימונים? (לא תזונה שתגרום לו לרדת 50 ק"ג)בסקילים התכוונתי ליכולות גופניות. נכון, בחירת מילה לא טובה שלי. הכוונה ל-vertical jump, ריצה ל-40 יארד וכל תרגילי הזריזות והמהירות, וכמו שציינתי למעלה סיבולת.
אל תשכח שאיכשהו הוא הוריד את הבנץ שלו מאזור ה-160 (ניחוש מושכל) ל-120 🫤@WhiteOwl
אה, אתה מתומכי ה"sport specific"? למה לא אמרת? חשבתי שזה כבר מת בפורום.
נכתב על זה הרבה יותר מידי בשביל שאגיב לזה, אז רק אגיד בצורה מאוד ישירה ופשוטה - כוח זו הסתגלות כללית, וכשכל שאר התנאים זהים - החזק יותר מנצח. כוח זו היכולת הבסיסית של כל שאר היכולות הגופניות, והאימונים מחוץ לענף, כלומר אלה שלא מתקיימים במגרש טניס / פוטבול / בריכה, צריכים להיות אימוני כוח כלליים. אין דבר כזה כוח ספציפי. צר לי.
בהמשך לקשקוש של הsport specific - למה לשחקן פוטבול בכלל לעשות סקוואט? איפה בענף שלו הוא עושה סקוואט? אתה לא תעדיף שהוא יעשה רק רבע סקוואט, או חצי, כי זה הכי "עמוק" שהוא מגיע אליו במשחק?
או אולי בעצם רק לרוץ עם מזחלת כי למעשה צריך לעשות אותה תנועה ולא יותר מכך.
אז למה אתה בכלל חושב ששחיין / שחקן טניס / פוטבול צריך סקוואט מלכתחילה? תגיד שהם לא צריכים להכנס לחדר כושר כי אלה תנועות שונות וזהו. ואז אחזור למה שכתבתי על הציטוט הראשון שלך בנוגע לsport specific.
לגביי חגורה, למה להשתמש בה זה בדיוק כמו למה לעשות סקוואט. כי היא מסייעת להתחזק. היא לא מזיזה את המשקל במקומך, בניגוד לרצועות וחליפה, אלא נותנת לשרירי הליבה שלך אפשרות לעבוד חזק יותר, מה שגורם להם להתחזק יותר. לכן אתה גם יכול להרים איתה יותר משקל. אני יודע שהנושא הזה רגיש אצלך כי אתה חושב שהיא מתפקדת סביב מפרק ואוגרת אנרגייה ולכן גורמת לך להרים יותר, אבל היא לא. היא נותנת לך אפשרות לעבוד חזק יותר עם שרירי הליבה, זה הכל. היא לא עושה שום עבודה בשבילך. שרירי הליבה שלך יכולים לייצר יותר כוח (force) כנגד התנגדות, בדיוק כמו ששרירי החזה שלך יכולים לייצר יותר force כנגד מוט עם 120 ק"ג מאשר מול מוט ריק. הטענות שלך לא עוברות את מבחן האנטומיה והפרקטיקה בשום רמה, ובגלל שאין לך ידע אפילו בסיסי לפחות בראשון מביניהם, לא הייתי מתיימר לצדד בצד של "חגורה עושה עבודה בשבילך".
לא מבין מספיק בתחום. אבל בחלק מהסרטונים הוא פרשמן והשאר סניורס, כלומר הוא משחק עם גדולים ממנו (בגיל).
בוא אני אשאל אחרת - אתה יכול לתת סרטון שיגבה את הטענות שלך שהוא לא מצליח להזיז שחקנים אחרים הרבה פעמים? או שסתם טענת את זה בלי ביסוס?
כמה אתה חושב שכמאמן (כוח, או כלשהו) יכול לשפר את הvertical jump של מישהו בכל מה שקשור לאימונים? (לא תזונה שתגרום לו לרדת 50 ק"ג)
זה הדבר הכי גנטי שקיים, צר לי.
והבעייה שלו ב-40 יארד למשל זה בעיקר משקל גוף, ולמען האמת הייתי שמח לדעת אם הליינמנים ששוקלים 150 ק"ג ב-NFL באמת עושים את ה-40 יארד כמו חבריהם לקבוצה ששוקלים 100 ק"ג.
בנוסף, אשמח לשאול אותך מה התוצאות שלו בקפיצה וב-40 יארד, ומאיפה המידע הזה. כי נראה לי שכל מה שאתה אומר נובע נטו מתוך חרטוט, אבל בוא תוכיח לי אחרת ותביא נתונים. בנוסף, אם מזדמן לך להשיג נתונים על שכבת הגיל שלו שמשחקת בתפקיד שלו לגביי אותם מבחנים, אשמח לראות.
אתה כמובן לא חייב לי את הנתונים האלה, ובכל מקרה לי אין אותם - אבל בוא תראה לי שלא המצאת נתונים כל הדיון הזה. כשיהיו נתונים אמיתיים אולי יהיה על מה לדבר.