ייעוץ בניית תפריט

maor11221

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,

אני בונה תפריט תזונה למסה , קראתי מדריכים גם פה וגם במקומות אחרים ורציתי לשאול משהו.
הbmr שלי יוצא סביבות ה2000 קלוריות למסה אני מוסיף 500 קלוריות יוצא לי 2500 קלוריות.
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע .- באימון שורף עוד 500
האם אני צריך לאכול כל יום 3000 קלוריות ?
או 3 ימים בלי אימון 2500 ו4 ימים עם אימון 3000?

1. לפני שאתה מוסיף 500 קלוריות אתה צריך להכפיל את הBMR ב1.2 כדי להגיע לRMR
2. אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע ושורף באימון 500 קלוריות, זה אומר שבשבוע אתה שורף 2000 קלוריות, תחלק את זה ב7 ותוסיף את הכמות שיצאה לתפריט של כל יום

דיי כבר עם ההשארות האלו ש"אני שורף באימון 500 קלוריות"
אתם לא! ..
השריפת קלוריות מאימון אנאירובי מתבצעת גם בהתאוששות מהאימון עצמו...אתם פשוט קופצים למסקנות ומעגלים מספרים למעלה ואז מתפלאים למה הדיאטה שלכם נתקעת.
פשוט קח את הRMR.תוריד ממנו 400-300 ותתחיל להיות עם יד על הדופק לגבי הירידה.
זאת צריכה להיות נק' הפתיחה שלך לפי דעתי.לאט ובטוח.ממילא אתה מוריד המון נוזלים בהתחלה אז 300-400 מתחת לRMR אמור להיות התחלה קלה ובטוחה.

• פותח/ת השרשור
דיי כבר עם ההשארות האלו ש"אני שורף באימון 500 קלוריות"
אתם לא! ..
השריפת קלוריות מאימון אנאירובי מתבצעת גם בהתאוששות מהאימון עצמו...אתם פשוט קופצים למסקנות ומעגלים מספרים למעלה ואז מתפלאים למה הדיאטה שלכם נתקעת.
פשוט קח את הRMR.תוריד ממנו 400-300 ותתחיל להיות עם יד על הדופק לגבי הירידה.
זאת צריכה להיות נק' הפתיחה שלך לפי דעתי.לאט ובטוח.ממילא אתה מוריד המון נוזלים בהתחלה אז 300-400 מתחת לRMR אמור להיות התחלה קלה ובטוחה.
התפריט הוא למסה- כדי להעלות משקל ולא להוריד, פשוט התכוונתי שאם אני שורף ביום רגיל בלי אימון 2000 אז אני מוסיף 500 קלוריות כדי להעלות את במסה, וביום של אימון אני שורף עוד קלוריות במהלך האימון יותר מיום רגיל, זה אומר שאני צריך לעשות תפריט שונה בין יום אימון לבין יום ללא אימון?

זה אומר שאני צריך לעשות תפריט שונה בין יום אימון לבין יום ללא אימון?
השאלה הזאת חוזרת כל יומיים. אתה יכול לעשות מה שנוח לך: או לשנות מיום אימון ליום ללא אימון, או לחשב את הכמות השבועית שאתה רוצה לצרוך, לחלק בשבע ולאכול כל יום אותה כמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית