הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בניית תפריט

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
גיל 20
משקל 63
גובה 168
אחוז שומן 13

אני כבר חודשיים בחיטוב ולא עשיתי אותו כמו שצריך התחלתי ישר מדל פחמימה (60-50 גרם ביום) השאלה שלי אם כדי לי לצאת לשבועיים ניטרלי ולהתחיל את החיטוב מחדש כמו שצריך עם יותר פחמימה.
בכל מקרה התפריט דל פחמימה כן עבד וירדתי במשקל ובאחוז שומן

אם אתה מרוצה מהתוצאות שלך אין סיבה להפסיק. אתה לא באחוז שומן גבוה עכשיו ואין סיבה לעשות שום שינויים מיוחדים. אם ממש קשה לך בדל פחמימה אתה מוזמן לעבור לנייטראלי ואז לחיטוב רגיל ולעדכן אותנו אם אתה ממשיך לראות תוצאות.

מצטער על הגסות, אבל אתה בטוח שיש לך צורך בחיטוב עם הנתונים שלך?
לא חושב שזה עניינינו, במיוחד שזאת שאלה מיותרת כשעכשיו חודש אפריל כמעט והרוב רוצים להראות חטובים לקראת הקיץ ולא לגדל כרס ולהסקוויט 3 פלטות.

לא חושב שזה עניינינו, במיוחד שזאת שאלה מיותרת כשעכשיו חודש אפריל כמעט והרוב רוצים להראות חטובים לקראת הקיץ ולא לגדל כרס ולהסקוויט 3 פלטות.
צודק, אני פשוט חושב שחיטוב מתחת לאחוזי שומן כאלה כשמסת השריר נמוכה הוא בעייתי.

כן בגלל שהמטרה שלי זה ריבועים או לפחות בטן שטוחה וכרגע יש לי קצת שומן בטני
:)אוקיי.

אם כך, כמו שהטנק אמר, כל עוד אתה מרוצה מהתוצאות וממשיך להתקדם אתה יכול להמשיך באותה הדרך.

אין שום בעיה לרדת בבום לדל פחמימה. הימים הראשונים יהיו קשים אבל אחרי זה כשתכנס לקיטוזיס אתה תרגיש מעולה. הייתי ממליץ כמה ימים ראשונים לא לעלות מ20 פחמימה ליום ולא לאכול פירות

אין שום בעיה לרדת בבום לדל פחמימה. הימים הראשונים יהיו קשים אבל אחרי זה כשתכנס לקיטוזיס אתה תרגיש מעולה. הייתי ממליץ כמה ימים ראשונים לא לעלות מ20 פחמימה ליום ולא לאכול פירות
מי אוכל פירות בדל פחמימה (ad ודומיו)

• פותח/ת השרשור
חוץ מהירקות ואני אוכל די הרבה ירקות ביום הפחמימה שלי היא רק 2 פרוסות לחם קל ו6 פרכיות או 4 פרוסות לחם קל ו3 פרכיות כל השאר חלבון ושומן
יש לי עוד שאלה בכמה גירעון קלורי אני צריך להיות כל יום כדי להגיע לעשר אחוז שומן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית