הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר התחלת חיטוב והערכת א"ש

• פותח/ת השרשור nevor6
  • פורסם בתאריך

nevor6

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני רוצה להתחיל חיטוב למשך חודשיים

גובה 184 ס"מ
משקל 81 קילו
מתאמן חצי שנה משקולות חופשיות

התפריט שלי לחיטוב:

6 ארוחות ליום:
חלבון: 180 גרם
פחמימות: 480
ירקות: 800 גרם
שומן: 3פעמים כפול 10 אגוזי מלך( לא יודע כמה זה במשקל)
מים : 2.5 ליטר ליום

אימונים בשבוע: 4-5
חזה+יד אחורית , גב+יד קדמית , כתפיים+רגליים ,בטן 3 פעמים בשבוע

4 תרגילים לשריר גדול, שלוש תרגילים לשריר קטן כפול 15 חזרות

אשמח להערות לגבי האימון או התפריט והפרופורציה של הגוף

קבצים מצורפים

• גב.jpg
    גב.jpg
    KB 49.9 · צפיות: 269
  • פרונט.jpg
    פרונט.jpg
    KB 52.9 · צפיות: 292
  • צד.jpg
    צד.jpg
    KB 32.1 · צפיות: 248
יש לך בסיס טוב ומותן צרה שזה יתרון אתה בערך 13-15 אחוזי שומן, לגבי התפריט הוא נראה כמו תפריט למסה ולא לחיטוב (480 פחמימה)

חחחחחח לחטב על 480 פחמימה ?
מה זה 3 כפול 10 אגוזי מלך תשקול כמה יוצא לך.

• פותח/ת השרשור
זה יוצא 80 גרם פחמימה לארוחה.אז מה כמות הפחמימות המומלצת?
השומן שקול ל 3 כפות טחינה משומשום מלא ליום.
אז בהכרח בתקופת חיטוב נמצאים ברעב מתמיד?
הכוונה היא להשיג תוצאה טובה במשך החודשיים ע"מ לקבל מוטיבציה להמשך.
טעיתי והטעתי בכמות הפחמימות.
ספרתי את כמות הגרמים של האורז ככמות פחמימות.
שאלתי שוב את התזונאית והכמות ליום נעה בין 80 לבין 100,זה תלוי אם אני מוסיף עוד פרי לאחר אימון.

ואז הרעב נעלם לאט לאט.
הוא לא נעלם בחיים, לפחות אצלי, הדרך היחידה להרגיש אותו כמה שפחות זה לעבוד כל היום משמרות כפולות ואז אוכלים פחות, זאת הסיבה היחידה למה בחיטוב אני עושה יותר כסף

אני רוצה להתחיל חיטוב למשך חודשיים

פחמימות: 480

אימונים בשבוע: 4-5
חזה+יד אחורית , גב+יד קדמית , כתפיים+רגליים ,בטן 3 פעמים בשבוע

4 תרגילים לשריר גדול, שלוש תרגילים לשריר קטן כפול 15 חזרות

מצטער הייתי חייב
Screen-Shot-2014-10-08-at-8.46.10-AM.png

לנושא - תתחיל מלחשב BMR ולבנות תפריט בהתאם לזה, יש בפורטאל מדריך טוב לחיטוב שמסביר איך לבנות תפריט נורמאלי ולחשב קלוריות.
תתאמן 3 פעמים בשבוע עם פיצול לא גדול מAB (ממליץ על FBW)
עם הנתונים שלך אתה יכול לבנות תפריט מעולה לחיטוב עם מתחת ל150 גרם פחמימה. יש עוד מקורות טובים לשומן חוץ מאגוזי מלך, תנצל גם אותם.
בהצלחה
הוא לא נעלם בחיים, לפחות אצלי, הדרך היחידה להרגיש אותו כמה שפחות זה לעבוד כל היום משמרות כפולות ואז אוכלים פחות, זאת הסיבה היחידה למה בחיטוב אני עושה יותר כסף
גם כי אתה לא שורף מלא כסף על אוכל. אוכל בארץ כל כך יקר מה קרה כולה בא לי שניצלים וחבילה של 700 גרם עולה 40 שקל!!!
אגב אם אתה עושה חיטוב לא מבוקר כמו שאני עשיתי פעם אתה יכול להביא את הגוף שלך למצב שתהיה שבע מ800 קלוריות ליום.

אני בספק כמה אנשים עושים מסה על 480 פחמימה
בחיטוב כמה שפחות פחמימה, תשאף ל0

עשית מאסה לפני ? אם כן על כמה פחמימה היית בשיא ?
תוריד בערך 50 גרם פחמימה מהכמות שהייתה לך בשיא המאסה ותוסיף 10 דקות אירובי . תשקל כל 10 יום במידה ואין שינויים בגוף / משקל תוסיף עוד אירובי או תוריד עוד 50 גרם פחמימה ... וככה תמשיך .
אל תוריד הרבה במכה כי זה יביא ירידה במסת שריר . תעשה הכל בהדרגה .

אצלי הוא דועך ודועך.. 😁

גם כי אתה לא שורף מלא כסף על אוכל. אוכל בארץ כל כך יקר מה קרה כולה בא לי שניצלים וחבילה של 700 גרם עולה 40 שקל!!!
אגב אם אתה עושה חיטוב לא מבוקר כמו שאני עשיתי פעם אתה יכול להביא את הגוף שלך למצב שתהיה שבע מ800 קלוריות ליום.
כן האוכל יקר בטירוף, אגב אם תקנה עוף ותטגן בעצמך יעלה לך אותו דבר, ואם אני יאכל 800 קלוריות ביום, כנראה שאני לא יצא מהבית אני יזרק על הרצפה, לא יזוז ולא ידבר
אצלי הוא דועך ודועך.. 😁
הזכרת לי שנה שעברה שחזרתי מתפריט חיטוב למסה קניתי פיתה פלאפל ואשכרה לא יכלתי לסיים אותה, הייתי בשוק. אבל עדיין כל החיטוב הייתי רעב, התרגלתי להרגשה הזאת פשוט וחייתי איתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית