הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי לקחת כל תוסף

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
אהלן
ניסיתי לקרוא קצת במדריכים אבל לא ראיתי הסבר על שילוב על כמה תוספים, בנוסף יש לי עוד שאלה -
האם כדאי לקחת מולטי גם אם אני לא מתאמן בינתיים? [ מתאמן פעם בשבוע, לא הייתי מחשיב את זה]
התוספים שאני לוקח עכשיו -
-ויטמין D 5000UI
-OMEGA 3
-מגנזיום 200מג X שני כדורים.

מגנזיום+די לפני שינה
אומגה3 לא משנה לפי מיטב ידיעתי.
מולטי ויטמין בבוקר בעקרון כי שמעתי זה מעורר. לוקחים מולטי ויטמין בלי קשר להתאמן או לא זה לא אנאבולי.
לדעתי אתה לא היית צריך לקנות די ולקנות קומפלקס אומגה 3 עם די 3 של nsi זה+המולטי מספיק.
תקח 1.8 גרם epa ו dha ביחד. תבדוק כמה יש בסרבינג באומגה 3 שלך.

• פותח/ת השרשור
רציתי לקחת אומגה גם לפני השינה כי זה עושה גרפסים מעצבנים, אבל בגלל זה התייעצתי כאן כי נשמע לי לא טוב לקחת 3 תוספים ביחד לפני השינה.
בנוגע לאומגה 3 - על הקופסא רשום 2,100מג ו800 ו400 EPA DHA לכדור, בקיצור לוקח 2 כדורים ביום, אני כנראה אקח אחרי ארוחת צהריים כדי לא לקבל את הגרפסים האלה, תודה .

תלוי איזה חברה אתה לוקח לי יש של nsi ואין לי גרעפסים בכלל.
אין בעיה לקחת כמה תוספים לפני שינה.
תבדוק אם כתוב 800 ו400 לכדור אחד או לסרבינג כי נגיד אצלי זה ככה לסרבינג וסרבינג זה 2 כדורים אז אני לוקח 3 ביום.

מולטיויטמין מומלץ לקחת בחלק הראשון של היום, כי לרוב צריך לשתות יותר מים כשלוקחים ויטמינים כדי לתת לגוף אפשרות להיתמודד עם כמות המטורפת של ויטמינים מקבוצה של B

במולטי יש גם כמה ויטמינים שיכולים לתת תחושת "עירנות" אז כדי באמת שלא לפני השינה.

במולטי יש גם כמה ויטמינים שיכולים לתת תחושת "עירנות" אז כדי באמת שלא לפני השינה.
זה נכון שצריך לקחת את המולטי עם משהו שומני כי יש ויטמינים שנספגים רק בסביבה שומנית(או משהו כזה)?

ואם אקח את התוסף אומגה 3 לפני המולטי זה יכסה אותי בעניין הזה?
אפשרי.

יש במוצר שלך 400 איפיאיי ו200 דיאייץ'איי. סך הכל 600 מ"ג, משמע לפחות שלושה כדורים ביום.
די לפני השינה זה בסדר גמור. לא משנה כמה תוספים יש לך אתו.
מולטי עם ארוחות.
אומגה 3 אחרי ארוחה כדי שלא יהיו גרפסים מגעילים.

אפשרי.

יש במוצר שלך 400 איפיאיי ו200 דיאייץ'איי. סך הכל 600 מ"ג, משמע לפחות שלושה כדורים ביום.
די לפני השינה זה בסדר גמור. לא משנה כמה תוספים יש לך אתו.
מולטי עם ארוחות.
אומגה 3 אחרי ארוחה כדי שלא יהיו גרפסים מגעילים.
יש באומגה שלי 1050מג אומגה 3, והוא בטעם תות אז הגרפסים לא מפריעים.
רק רציתי לדעת אם לקחת טותו לפני המולטי יפתור אותי מהקטע של הסביבה שומנית, תודה.

יש באומגה שלי 1050מג אומגה 3, והוא בטעם תות אז הגרפסים לא מפריעים.
רק רציתי לדעת אם לקחת טותו לפני המולטי יפתור אותי מהקטע של הסביבה שומנית, תודה.
1,050 מ"ג של סך חומצות השומן. מתוך זה יש לך 400 מ"ג EPA ו-200 מ"ג DHA, אם אתה מדבר על מוצר של אתר מסוים מחו"ל. אלו חומצות השומן שתכל'ס מעניינות אותנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית