הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה בשביל חבר, ימי העמסה.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

חבר שלי רצה לקחת קלן, בקיצור הורדתי אותו מהנושא ואמרתי לו שאין טעם להתחיל להשתמש בחומרים אם הוא יכול טבעי.

הוא החליט לבנות תפריט של 1450 קל' (עזרתי לו עם חלבון וכו'), הבעיה שאני לא מבין בימי העמסה, הוא אוכל פחמימות בצורה יחסית סבירה (140 - 150).

הבנתי שיום העמסה זה בשביל לבלבל את המטבוליזם וכדאי לעשות את זה פעם בשבוע (למשל יום שישי), השאלות שלי הן כאלו:

1.כמה קל' לצרוך ביום כזה ? יש הגבלה ?
2.מותר לו לאכול הכל מהכל ?
3.האם זה לא יפגע בחיטוב ?
4.יש לו אחוז שומן של 15 - 16, לדעתכם עד הקיץ הוא יספיק לחטב ? או עד חודש 5 בערך ?

1)ביום העמסה אפשר להגיע לניטרלי-עד חיובי קל
2)לא הכל מהכל. ביום העמסה מעלים פחמימה לכ-50-70% מסך הקלוריות,ומורידים כמה שפחות שומן.
3)זה לא פוגע בחיטוב. הוא בסופו של דבר יתקע אם הוא לא ימלא את מאגרי הגליקוגן כל כמה זמן,וזה בדיוק המטרה של ימי העמסה.
4)הכל תלוי בתפריט ובהוצאה קלורית.
שיהיה על גירעון 300-500 והוא יספיק לרדת יפה מאוד עד הקיץ. (אני מתכנן גם חיטוב,בסך הכל רק חודשיים לפני הקיץ)
אגב,לפי מה שאני יודע על פחמימה כזו (150) הוא בכלל לא צריך ימי העמסה.

קודם כל לא הבנת, מטרת יום ההעמסה הוא לא לבלבל את חילוף החומרים אלה למלא את מאגרי הגליקוגן שמתרוקנים כתוצאה מתקופת גרעון קלורי. מאגרי הגליקוגן הם מאגרים הבנויים מגלוקוז שמטרתם לספק אנרגיה זמינה לגוף, וכשאתה בגרעון קלורי יש צורך מדי פעם לבצע העמסת פחמימות כדי להחזיר אותם למצבם הטבעי.

נעבור לשאלות:
1. מעדיף שתקבל תשובה על זה מ @SweetBamba כי אני לא מומחה בהעמסות
2. רצוי שלא, עדיף להכניס פחמימה מורכבת כמה שיותר טובה. זה אומר שדברים כמו פיצה, צ'יפס, אורז, פסטה בכמויות גדולות יהיו אידיאליים
3. https://www.kilogram.co.il/4823/העמסת-פחמימות-למען-איבוד-שומן-מקסימלי/ זה יענה כמו שצריך על השאלה. בקיצור : לא
4. כן, יש הרבה זמן עד הקיץ, אפשר חופשי לרדת מ15-16 אחוז ל11-12 ב3-4 חודשים אם אתה עושה את זה נכון.

קודם כל לא הבנת, מטרת יום ההעמסה הוא לא לבלבל את חילוף החומרים אלה למלא את מאגרי הגליקוגן שמתרוקנים כתוצאה מתקופת גרעון קלורי. מאגרי הגליקוגן הם מאגרים הבנויים מגלוקוז שמטרתם לספק אנרגיה זמינה לגוף, וכשאתה בגרעון קלורי יש צורך מדי פעם לבצע העמסת פחמימות כדי להחזיר אותם למצבם הטבעי.

נעבור לשאלות:
1. מעדיף שתקבל תשובה על זה מ @SweetBamba כי אני לא מומחה בהעמסות
2. רצוי שלא, עדיף להכניס פחמימה מורכבת כמה שיותר טובה. זה אומר שדברים כמו פיצה, צ'יפס, אורז, פסטה בכמויות גדולות יהיו אידיאליים
3. https://www.kilogram.co.il/4823/העמסת-פחמימות-למען-איבוד-שומן-מקסימלי/ זה יענה כמו שצריך על השאלה. בקיצור : לא
4. כן, יש הרבה זמן עד הקיץ, אפשר חופשי לרדת מ15-16 אחוז ל11-12 ב3-4 חודשים אם אתה עושה את זה נכון.
אוי,שכחתי לעדכן אותך בכספ אז נעשה את זה פה.
סקוואט 150 ל5 עלה טוב היום !
בדרך ל200 לסינגל לתחרות 👏

אוי,שכחתי לעדכן אותך בכספ אז נעשה את זה פה.
סקוואט 150 ל5 עלה טוב היום !
בדרך ל200 לסינגל לתחרות 👏
מי אתה בכספ? ותפתח לוג!!! וכל הכבוד על הסקוואט עוד שבועיים גם אני ב150 משקל מאוד מכובד! 😃
אה טיטוף לא זיהיתי אותך מהתמונת פרופיל חחח

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם !

אני אדבר איתו, אני אמליץ לו לא לעשות ממש ימי העמסה ואם כן פעם בכמה זמן, כי 150 פחמימה זה בהחלט מספיק.

בחודשיים אני מאמין שהוא יתחטב כמו שצריך.

תודה שוב.

להפך יש לך פה יותר חיטוב ממה שיש בתמונה שלך בכספ אז חשבתי שזה לא אתה להפך התמונה הזאת יותר מחמיאה במיוחד לחזה!
מה שבעצם אתה אומר לי פה,זה שאני כמו יין ?
משתבח עם הזמן 🤯
התמונה בכספ לפני כמה חודשים,זאתי מיום שישי האחרון ! (ואני במסה נקייה,ככה שהייתי מצפה לעלות שומן,ולא להיראות יותר חטוב,אבל זה ברכה!)

אני אדבר איתו, אני אמליץ לו לא לעשות ממש ימי העמסה ואם כן פעם בכמה זמן, כי 150 פחמימה זה בהחלט מספיק.
כבר תייגו את במבהמתוקה, אני מאמין שתקבל תשובה יותר ודאית ממנו, אבל ממה שידוע לי בהחלט עושים העמסות על 150 פחמימה, לא בטוח אם זה פעם בשבוע או בתדירות יותר נמוכה

כבר תייגו את במבהמתוקה, אני מאמין שתקבל תשובה יותר ודאית ממנו, אבל ממה שידוע לי בהחלט עושים העמסות על 150 פחמימה, לא בטוח אם זה פעם בשבוע או בתדירות יותר נמוכה
150 פחמימה זה בהחלט פחמימה גבוהה לחיטוב ולא מצריך העמסות ...
מ100 פחמימה בערך מתחילים לעשות העמסה לאחת לשבוע וחצי,וככל שהזמן יורד הזמן של העמסה יורד

היי !!!
אני דורש שלא תבוז לנו !
אחרי הכל,בכל מקרה עברנו משם לפה,רק צריך להעלות מוניטין קצת והכל בסדר:161bd:
בסדר אתה חדש כאן.. אתה תתרגל ל LBS ותעזוב את FXP 😃
טנק כבר צבר כאן לא מעט מוניטין 😉

אתה לא תגלוש ב FXP !!!
אני עושה מה שבא לי!!

בסדר אתה חדש כאן.. אתה תתרגל ל LBS ותעזוב את FXP 😃
טנק כבר צבר כאן לא מעט מוניטין 😉
אוף,הם מחליטים לנו איפה לגלוש 🙁
אני אבל אתרגל לפה,ואעזוב שם! הכי חשוב זה שתעזרו לי לעשות את זה מהר בעזרת מוניטינים ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית