הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שומן עיקש

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
אני רוצה לדעת האם השומן בבטן זה שומן עיקש ובצדדים נשאר לי חודש אחרון לחיטוב ואני רוצה להוריד את זה אני עושה איטרוולים פעמיים בשבוע
תוכלו לעזור לי יכול להיות שאני טועה וזה בכלל לא שומן עיקש פשוט צריך לחכות אני צריך עזרה בקשר לזה בבקשה אני לא רוצה לעשות טעיות ובשבוע האחרון קיצצתי את הפחמימות ל 80 חלבון נשאר אותו דבר 136 גרם ושומן העלתי ל56 גרם כי אני לא רואה שבכלל השומן הזה יורד אני עושה אונטרוולים ופשוט לא יורד

לא נראה לי זה שומן עיקש זה יותר נראה כאילו חזר לך מסה באזור שמה אז יש את הצורה הזאת תקנו אותי אם אני טועה

הבטן באמצע זה בטן רגילה אם היה מסת שריר גבוהה היית רואה חיטוב . הגיעה הזמן להתחיל לאכול חבר ! עזוב קוביות זה לא שווה אם אין לך ידיים כתפיים חזה גב רגליים וכל השאר !

זה כן שומן עיקש, אבל להוריד אותו דרוש הרבה סבלנות ועבודה

תשתדל את הארובי להאריך ל 45 דקות ולפחות 3 פעמים בשבוע

בכפוף להמשך תפריט חיטוב עם גירעון קלורי ופחממתי

יש לך מבנה בדיוק כמו שלי אחד לאחד גם שיער אותו הדבר, זה פשוט מדהים חחח..
בסופו של דבר הוא ירד אם תתמיד אבל אני ממליץ לך לעבור למסה, עזוב אותך חיטוב עכשיו.

השומן העיקש כמעט תמיד יהיה שומן בטני, אין מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
זה כן שומן עיקש, אבל להוריד אותו דרוש הרבה סבלנות ועבודה

תשתדל את הארובי להאריך ל 45 דקות ולפחות 3 פעמים בשבוע

בכפוף להמשך תפריט חיטוב עם גירעון קלורי ופחממתי
אני עושה 3 פעמיים אירובי בשבוע אבל מתוכם 2 אינטרוולים ולא הבנתי מה זה אומר תפריט חיטוב עם גירעון קלורי ופחממתי
הבטן באמצע זה בטן רגילה אם היה מסת שריר גבוהה היית רואה חיטוב . הגיעה הזמן להתחיל לאכול חבר ! עזוב קוביות זה לא שווה אם אין לך ידיים כתפיים חזה גב רגליים וכל השאר !
אני יתחיל לאכול אבל הפעם אני לא מוותר אני רוצה קוביות זה המטרה! אחרי שהיה אני יעשה מסה נקייה עם פלוס קלורי קטן

יש לך הרבה עבודה בשביל קוביות, גם לי יש מבנה גוף כמו שלך ולקוביות כבר לא מאמין שאגיע. אין מה לעשות קוביות זה 80% גנטיקה ,ולצערי לא התברכנו בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית