הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכה חלבון יותר ממה שאני צריך או שהיא בסדר

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
לפי התפריט שבנו בשבילי בדקתי את כמות החלבון בלבד ויצא לי 225 גרם ואני שוקל 75 סתומרת יצא לי משהו כמו 3 גרם למישקל שלי .כמות החלבון בתפריט נשארה באותה מידה גם בתקופת מסה אז הגעתי למישקל בסביבות 80 עד 85 אם זכור לי.בכל מקרה יש הגיון בכמות הגדולה הזו שאני צורך הגוף ינצל את הכמות החלבון הזו לטובת האימונים והתפתחות ?

הגוף לא ינצל כמה שתאכל חלבון, מה שיותר ממה שהגוף צריך ינוצל בתור אנרגיה או שייאגר בתור שומן (בהתאם למאזן הקלורי של הגוף).
כמות כזאת היא מיותר למשקל גוף שלך, אין צורך ביותר מ 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף, ראיתי גם שחלק אומרים 1.8. לדעתי אין בעיה עם כמות כזאת מבחינה בריאותית, פשוט זה מיותר, ואתה יכול במקום זה להוסיף פחמימה או שומן.
איפה בנו לך את התפריט?

• פותח/ת השרשור
כרגע אני בחיטוב שוקל 75 ק"ג התפריט שלי היה נשאר על אותו כמות חלבון גם בעליה במסה רק הפחמימות היו עולות וגם היה תוספת של שומן

בבוקר : סקוף ורבע חלבון על מים + 45 גרם שבעולת שואל או 205 גרם מיקס פירות יער

ביניים : גביע קוטג 1 אחוז + 2 חלבוני ביצה או טונה במים + 1 חלבון ביצה +2 פרוסות לחם עינן או בננה עם תמרים
2 ירקות

צהריים : 100 גרם חזה עוף או הודו או כתף בקר או פילה או סינטה + 114 גרם אורז או קוסקוס או פתיתים או תפוח + תמר
3-4ירקות

ביניים : 2 פרוסות לחם חיטה מלא +
גביע קוטג +2 חלבוני ביצה או 4 פרוסות גבינה צהובה 5 אחוז

ערב : 2 פרוסות לחם עינן
טונה במים או קוטג 1 אחוז +4 חלבוני ביצה וחלמון 1
4 ירקות

לילה : 100 גרם חזה הודו
114 גרם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שאני טעיתי לגבי החישוב והוא בסדר יוצא לי נטו מחלבון בסביבות 180 גרם חלבון והמישקל 75מאור זרדז. תקן אותי אם אני טועה

אני חושב שאני טעיתי לגבי החישוב והוא בסדר יוצא לי נטו מחלבון בסביבות 180 גרם חלבון והמישקל 75מאור זרדז. תקן אותי אם אני טועה
במידה ופנית לייעוץ ממישהו,אל תשאל שאלות לגבי תפריט,פשוט תעשה את מה שאמר לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית