הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון טוב

The_Beast

משתמש פעיל
376
16
נק' מוניטין:
64
376
16
היי אני מתלבט בין דיימנטיז ISO לבין SUPER MASS
ההבדל ביניהם בערך 100 שח .. שווה להשקיע ת 100 שח לדיימנטיז?

אני חושב שיש ופרסמו פה באתר, פשוט לא אכפת לי מספיק בשביל לחפש
גם לMP יש בדיקות מעבדה אמינות ביותר,ויצא מחקר ומלא תביעות עליהם (ועל עוד מלא חברות מוכרות) שמה שהם רושמים על הנייר,זה לא בתאכלס.
עד שלא יצא בדיקת מעבדה שלא מומנה על ידי החברה עצמה,אני פשוט לא יתקרב לחברה הזאת.
אז אני ישקיע עוד 50 שקל ויקבל איכות,ומוצר שאני בטוח שטוב ... לא ככה ?

אבל תקשיב יש סופר אפקט שהם טובים לא ? אבל דיימטיז יש להם 2 לפי מה שאני מבין : ISO שנפסג מהר יותר ועדיף אחרי אימון ו אליט שהוא נספג באיטיות וזה פחות טוב אחרי אימון .. הבנתי נכון?
סופר אפקט חברה ישראלית,די חדשה בתחום אז ככה שלא הייתי קורא להם "טובים" ביחס לשאר החברות שיש בעולם ..
לכל חברה יש חלבון איסולייט,ולא איסולייט.
אם אתה מאמין בחלון הזדמנויות אחרי אימון (שזה שטות גמורה) לך על האיסולייט,בזבז את הכסף שלך לחינם,ואל תקבל תמורה טובה.
אם אתה לא מאמין בחלון הזדמנויות אחרי אימון,קנה את הדימטייז אליט וסיים תעניין עם חלבון כמו שצריך,טעים,ואיכותי ..

גם לMP יש בדיקות מעבדה אמינות ביותר,ויצא מחקר ומלא תביעות עליהם (ועל עוד מלא חברות מוכרות) שמה שהם רושמים על הנייר,זה לא בתאכלס.
עד שלא יצא בדיקת מעבדה שלא מומנה על ידי החברה עצמה,אני פשוט לא יתקרב לחברה הזאת.
באמת?? MP? מהם לא ציפיתי...
זה די תמים להאמין לבדיקות מעבדה של החברה עצמה. הזכרת לי את הHMB הנוזלי של muscletech.
הנה תוצאות המחקר שלהם, המחקר נערך במשך 12 שבועות:
chart-1.jpg

תוכל לקרוא עוד בBB

באמת?? MP? מהם לא ציפיתי...
זה די תמים להאמין לבדיקות מעבדה של החברה עצמה. הזכרת לי את הHMB הנוזלי של muscletech.
הנה תוצאות המחקר שלהם, המחקר נערך במשך 12 שבועות:
chart-1.jpg

תוכל לקרוא עוד בBB
הנה,מצאתי את זה.
Similarly, a lab test of MusclePharm’s “Arnold Scharzenegger Series Iron Mass” revealed that just 19 of the promised 40 grams of protein were present, according to exhibits in the lawsuit. Prior to the lab test results, MusclePharm denied over Twitter that it spiked its products.
יש המשך,אם תרצה לראות הכל,לחץ עליי

• פותח/ת השרשור
טוב מה סוכם ? שווה להוציא תעוד 100 שח בשביל חלבון של דיימטיז בגלל שסופר אפקט זה חברה חדשה יחסית שיש בה 50 אחוז סויה למרות שהם אומרים שזה 100 אחוז מי גבינה?

טוב מה סוכם ? שווה להוציא תעוד 100 שח בשביל חלבון של דיימטיז בגלל שסופר אפקט זה חברה חדשה יחסית שיש בה 50 אחוז סויה למרות שהם אומרים שזה 100 אחוז מי גבינה?
לא בגלל זה כדי להוציא תעוד קצת כסף
אלא בגלל שסופר אפקט לא החברה הכי אמינה כרגע,חדשה בתחום,ישראלית בנוסף להכל,בלי בדיקות מעבדה אמינות שלא מומנו על ידי החברה עצמה ..
אם אני טועה במשהו תקנו אותי,אבל אני הייתי מוסיף ת50 שקל ויושב בראש שקט שיש לי אבקה איכותית ולא אחת שנויה במחלוקת

• פותח/ת השרשור
לא בגלל זה כדי להוציא תעוד קצת כסף
אלא בגלל שסופר אפקט לא החברה הכי אמינה כרגע,חדשה בתחום,ישראלית בנוסף להכל,בלי בדיקות מעבדה אמינות שלא מומנו על ידי החברה עצמה ..
אם אני טועה במשהו תקנו אותי,אבל אני הייתי מוסיף ת50 שקל ויושב בראש שקט שיש לי אבקה איכותית ולא אחת שנויה במחלוקת
למה 50 שקל ... במכון שלי מוכרים אותה ב 300 שח בערך או 20 שקל פחות משהו כזה ..
איך אני משיג דיימטיז טוב במחיר דומה לזה או 50 שח יותר?

למה 50 שקל ... במכון שלי מוכרים אותה ב 300 שח בערך או 20 שקל פחות משהו כזה ..
איך אני משיג דיימטיז טוב במחיר דומה לזה או 50 שח יותר?
לא יודע מה איתך,אבל במכון שלי (אילתי,כנראה זה זול בגלל חוסר מעמ) דימטייז אליט נמכר ב340 ואפשר להשיג לך אפילו בזול יותר ...

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה איתך,אבל במכון שלי (אילתי,כנראה זה זול בגלל חוסר מעמ) דימטייז אליט נמכר ב340 ואפשר להשיג לך אפילו בזול יותר ...
אמ .. תגיד אבל בטוח זה לא משנה מתי זה נספג ? זה מיתוס? אהה וגם יש מלא אליטי.. אני לא ידוע איזה לקחת יש גורמה ועוד כמה

אמ .. תגיד אבל בטוח זה לא משנה מתי זה נספג ? זה מיתוס? אהה וגם יש מלא אליטי.. אני לא ידוע איזה לקחת יש גורמה ועוד כמה
תיקח אליט רגיל זה הכל לא כזה בעיה...
פיוזן 7 יש גם להם,זה פשוט 7 סוגי חלבון.
גורמט-אמור להיות טעים יותר-אם להגיד את האמת יש לי וניל,זה פשוט טעם פח לגמרי !
אני רק מחכה לגמור את הקופסא של הגורמט ולזרוק לפח...
אמור להגיע לי אליט קרם עוגיות,מקווה שיהיה טעים,אני יוכל לעדכן אותך איך הוא אם יגיע לי לפני שתקנה חלבון

• פותח/ת השרשור
תיקח אליט רגיל זה הכל לא כזה בעיה...
פיוזן 7 יש גם להם,זה פשוט 7 סוגי חלבון.
גורמט-אמור להיות טעים יותר-אם להגיד את האמת יש לי וניל,זה פשוט טעם פח לגמרי !
אני רק מחכה לגמור את הקופסא של הגורמט ולזרוק לפח...
אמור להגיע לי אליט קרם עוגיות,מקווה שיהיה טעים,אני יוכל לעדכן אותך איך הוא אם יגיע לי לפני שתקנה חלבון
לא יודע טעמתי מלא טעמים במכון שלי של סופר אקפט והכי אהבתי תבננה אבל באלי לטעום גם תות .. מה אתה אומר ? לקחת גורמה או פיוזן בטעם תות או בננה או שזה לא משנה איזה "סוג"

לא יודע טעמתי מלא טעמים במכון שלי של סופר אקפט והכי אהבתי תבננה אבל באלי לטעום גם תות .. מה אתה אומר ? לקחת גורמה או פיוזן בטעם תות או בננה או שזה לא משנה איזה "סוג"
אל תיקח פיוזן או גורמט,הפיוזן יותר טעים מהגורמט.
אבל קח חלבון ממי גבינה נטו שזה אליט,למה אתה צריך תרכובת של 7 סוגי חלבון? (פיוזן 7)
קח אליט רגיל,הייתי מציע לך על קרם עוגיות כי זה הטעם שאני הכי אוהב אבל בסופו של דבר זה טעם אישי ...

אני סגור על מה אני רוצה : או דיימנטיז או סופר אפקט .. אבל אני יודע שדיימנטיז זה לרגישים ללקטוז לא ? לפחות חלק
האיזו שאתה לא צריך אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז יותר יקר, לך על העלית.
זה לא שולל
זה ערך מוסף 😆
כספ לשלטון !!!!!
סתם לא איכ,פשוט פח שם אשכרה מדברים לי שם על כמה מצות הם הולכים לאכול בפסח,טירונים 😆
אני מסיים חבילה במצברייט. ( רק חצי אשכנזי אל תסקלו אותו באבנים, החצי השני זה מרוקאי והכינו מטבוחה במיוחד בשבילי כי אבא שלי נסע בענייני עבודה ).
FOREVER AD!
שמע,אני אגיד את זה שוב.
על הנייר? פרפקט מצויינים.
תאכלס? פחות מאמין,לדעתי הם מחרטטים בערכים שהם רושמים.
דימטייז פצצה,לדעתי החלבון אליט שלהם זול ומצוין!
אני תמיד אהיה בעד חברות מוכרות,ולא כאלה שאפילו בדיקות מעבדה אמינות אין להם.
יש להם בחינות מעבדה ולא כל כך קשב ללכת ולעשות בעצמך ( בעלות מסויימת כמובן ).
אם לא החצי חלבון סויה, הייתי קונה אותם, הבעיה היחידה בארץ היא שאתה לא באמת יכול לדעת כמה כימיה יש לך באבקה.
אבל תקשיב יש סופר אפקט שהם טובים לא ? אבל דיימטיז יש להם 2 לפי מה שאני מבין : ISO שנפסג מהר יותר ועדיף אחרי אימון ו אליט שהוא נספג באיטיות וזה פחות טוב אחרי אימון .. הבנתי נכון?
איזו אתה לא צריך אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז, אני אישית קניתי רק בגלל שהיה לי הפרש 50 ש״ח בינה לבין העלית וכי רציתי מאוד את הטעם עוגת יום הולדת, אם אין לך מבצע מטורף, אל תקנה.

סופר אפקט חברה ישראלית,די חדשה בתחום אז ככה שלא הייתי קורא להם "טובים" ביחס לשאר החברות שיש בעולם ..
לכל חברה יש חלבון איסולייט,ולא איסולייט.
אם אתה מאמין בחלון הזדמנויות אחרי אימון (שזה שטות גמורה) לך על האיסולייט,בזבז את הכסף שלך לחינם,ואל תקבל תמורה טובה.
אם אתה לא מאמין בחלון הזדמנויות אחרי אימון,קנה את הדימטייז אליט וסיים תעניין עם חלבון כמו שצריך,טעים,ואיכותי ..
סופר אפקט יחסית לישראליות נחשבת די טובה, כמובן, זה לא אופטימום או דיימטייז או קווסט שם מפורסם אחר, אבל יחסית לארץ היא די טובה.
chicken breasts for the win
Ding ding ding
We have a winner.

• פותח/ת השרשור
האיזו שאתה לא צריך אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז יותר יקר, לך על העלית.

זה ערך מוסף 😆

אני מסיים חבילה במצברייט. ( רק חצי אשכנזי אל תסקלו אותו באבנים, החצי השני זה מרוקאי והכינו מטבוחה במיוחד בשבילי כי אבא שלי נסע בענייני עבודה ).
FOREVER AD!

יש להם בחינות מעבדה ולא כל כך קשב ללכת ולעשות בעצמך ( בעלות מסויימת כמובן ).
אם לא החצי חלבון סויה, הייתי קונה אותם, הבעיה היחידה בארץ היא שאתה לא באמת יכול לדעת כמה כימיה יש לך באבקה.

איזו אתה לא צריך אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז, אני אישית קניתי רק בגלל שהיה לי הפרש 50 ש״ח בינה לבין העלית וכי רציתי מאוד את הטעם עוגת יום הולדת, אם אין לך מבצע מטורף, אל תקנה.

סופר אפקט יחסית לישראליות נחשבת די טובה, כמובן, זה לא אופטימום או דיימטייז או קווסט שם מפורסם אחר, אבל יחסית לארץ היא די טובה.

Ding ding ding
We have a winner.
אז בכמה אני יכול לקחת אליט ?ואיזה אליט כי יש גורמה פיוזן ועוד ..

אז בכמה אני יכול לקחת אליט ?ואיזה אליט כי יש גורמה פיוזן ועוד ..
עלית הרגיל, אל תסתבך, הגורמה זה סתם טעמים יותר טובים אבל גם יותר יקר.
כל הפיוז׳ן וכו׳, לא מעניין כרגע.

או שתזמין מחו״ל או שתחכה למבצע באמינושופ ( תדבר איתם בטלפון ותשאל אותם בכמה הם יכולים לעשות לך הכי זול ).
אם אתה בא מרחוק תגיד להם כדי שאולי הם יתחשבו בך יותר, יש להם מבצעים מטורפים ואין ספק שהם החנות הכי טובה היום בארץ.

אני לא מבין למה ההכפשה הזו שכל מה שבא מחו"ל יותר טוב.
ראיתם את הבדיקות מעבדה שנעשו בREDDIT .
או אלו שנעשו לפני כמה שנים טובות פה בפורום,המון חלבונים נפלו בטירוף(גם חברות כמו גאספרי) והיחידה שהייתה גבוהה זה אופטימום שנתנה גם 91% מהחלבון שהבטיחה.
מבדיקות מעבדה שאני ראיתי (צד שלישי) של חברה ישראלים אני יכול להגיד שהסטייה הייתה זהה אם לא פחות

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה ההכפשה הזו שכל מה שבא מחו"ל יותר טוב.
ראיתם את הבדיקות מעבדה שנעשו בREDDIT .
או אלו שנעשו לפני כמה שנים טובות פה בפורום,המון חלבונים נפלו בטירוף(גם חברות כמו גאספרי) והיחידה שהייתה גבוהה זה אופטימום שנתנה גם 91% מהחלבון שהבטיחה.
מבדיקות מעבדה שאני ראיתי (צד שלישי) של חברה ישראלים אני יכול להגיד שהסטייה הייתה זהה אם לא פחות
אז מה לקחת

• פותח/ת השרשור
אני אישית משתמש באקסטרים כרגע,כי זה טעים,ואני סומך על החברה וזה דיי זול.
לא יודע באלי או סופר אקפט ואמרו פה שהיא לא משהו בגלל שהיא חדשה וכל זה .. אז נשאר לי החברה דיימטיז .. עכשיו לקחת אליט אבל איזה פיוזן או גורמה

לא יודע באלי או סופר אקפט ואמרו פה שהיא לא משהו בגלל שהיא חדשה וכל זה .. אז נשאר לי החברה דיימטיז .. עכשיו לקחת אליט אבל איזה פיוזן או גורמה
אתה סתם נעול לדעתי
דיימטייז מוקה דיי טוב ממה שאני זוכר אם כבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית