עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח כי אני מעדיף את החברות המוכרות הבנת .אתה סתם נעול לדעתי
לא אכפת לי הטעם .. אני פשוט אטעם במכון שלי אני יכול לטעום שם כמה טעים ואז הטעם האהוב עליי אקח אותו בדיימטיז לא ?אתה סתם נעול לדעתי
דיימטייז מוקה דיי טוב ממה שאני זוכר אם כבר.
אפש רלשאול אותך משהו?חחח כי אני מעדיף את החברות המוכרות הבנת .
לא אכפת לי הטעם .. אני פשוט אטעם במכון שלי אני יכול לטעום שם כמה טעים ואז הטעם האהוב עליי אקח אותו בדיימטיז לא ?
כי בינתיים הכי טעיים שהיה לי זה הבננה אבל נשאר לי התות הקפה ומוקה
סתם שאלה מה זה משנה איזה אבקת חלבון לוקחים ? מה זה אבקת חלבון איכותית הרי לרוב יש אותו טעם בערך וגם 25 G חלבון לא ?אתה סתם נעול לדעתי
דיימטייז מוקה דיי טוב ממה שאני זוכר אם כבר.
תוכל לענות על מה ששאלתי אותך?סתם שאלה מה זה משנה איזה אבקת חלבון לוקחים ? מה זה אבקת חלבון איכותית הרי לרוב יש אותו טעם בערך וגם 25 G חלבון לא ?
לא חח מה אתה תוקף -_-תוכל לענות על מה ששאלתי אותך?
אלו לא כל החברות שנפלו במבחן האמיתי? (בבדיקת מעבדה שלא מומנה על ידם?)אפש רלשאול אותך משהו?
שמעת פעם על החלבון של EAS?
או NOW?
או אופטימום היידרוווי (החלבון היקר מאוד שלהם שנחשב בעיקרון "הכי טוב"?
על מאסלפארם בטוח שמעת...החברה הזו שמפרסמת את הMMA וכל זה, נכון?
מה אתה רוצה?לא חח מה אתה תוקף -_-
היידרווואי 80%אלו לא כל החברות שנפלו במבחן האמיתי? (בבדיקת מעבדה שלא מומנה על ידם?)
https://www.lbs.co.il/threads/63032/ מה זה כאן .. יש כאן תוצאות מעבדה של SUPER EFFECT ..מה אתה רוצה?
שואל אותך שאלה..ואני מבזבז פה את הזמן שלי קצת כדי להוכיח לך נק'.
כן לשאלתך,זה כן משנה איזה חלבון לוקחים כי גם חברות גדולות נופלות בבדיקות מעבדה.אז צריך לדעת מאיפה לקחת בקיצור.
היידרווואי 80%
MP - 75%
EAS - 75ֵ%
NOW - 79%
כן,זה קצת צפוי.מה אתה רוצה?
שואל אותך שאלה..ואני מבזבז פה את הזמן שלי קצת כדי להוכיח לך נק'.
כן לשאלתך,זה כן משנה איזה חלבון לוקחים כי גם חברות גדולות נופלות בבדיקות מעבדה.אז צריך לדעת מאיפה לקחת בקיצור.
היידרווואי 80%
MP - 75%
EAS - 75ֵ%
NOW - 79%
באיזה אבקה אם אתה משתמש(אם בכלל)?כן,זה קצת צפוי.
אגב,באתר שאני הבאתי,היה רשום ש19 גרם חלבון מתוך 40 גרם חלבון שMP הבטיחו שיהיה במנה כלשהי (של ארנולד) נמצא
כרגע? אני משתמש בבאיזה אבקה אם אתה משתמש(אם בכלל)?
אוקיי.. יש אליט קזאין ואליט רגיל ? משנה? ממליץ על בננה? או אולי תות?כרגע? אני משתמש ב
דימטייז גורמט,דימטייז פיוזן 7,איזו 100.
2 אבקות שבדרך הם (אליט) (מטריקס).
אני הכי ממליץ לך מהכל פה על אליט.
האליט קזאין בעיקרון קונים אם רוצים לצרוך לפני שינה (מתעכל הכי לאט)אוקיי.. יש אליט קזאין ואליט רגיל ? משנה? ממליץ על בננה? או אולי תות?
הלו הלו מבקש לא לערב אותי בסיפור אם אני נמצא בכספ זה אומר שכל כך משעמם לי שאם אני לא אהיה בכספ אני אקפוץ מהחלון!!זה בסדר, אני איתך באותה סירה.
וגם @trynewthings ואפילו @Tank שהחליט לחזור לשם פעם במיליון שנה ( לא רואה שום סיבה למה ).
האמת? כבר לא כיף להטריל שם כמו פעם, פה עוד יש מוניטין ורמת הטרלות מדהימה, שם פשוט עלוב.
אה ואל תשקר, אתה מועיל שם ( תת סעיף אשכול החלבון הזול ).
אמר הבחור שהוא מפקח או משהו... ( כתום ).הלו הלו מבקש לא לערב אותי בסיפור אם אני נמצא בכספ זה אומר שכל כך משעמם לי שאם אני לא אהיה בכספ אני אקפוץ מהחלון!!
אמר הבחור שהוא מפקח או משהו... ( כתום ).
זהו נתפסת ! יא כתוםםםםםםהלו הלו מבקש לא לערב אותי בסיפור אם אני נמצא בכספ זה אומר שכל כך משעמם לי שאם אני לא אהיה בכספ אני אקפוץ מהחלון!!
אמר הבחור שהוא מפקח או משהו... ( כתום ).
שקט! הייתי מפקח כשאתם הייתם בגן ילדים (אשכרה הייתי מפקח בשנת 2007 שזה לפני 8 שנים, אם אתם בני 16 אז הייתם אז בכתה ב')זהו נתפסת ! יא כתוםםםםםם
And you can only say...זהו נתפסת ! יא כתוםםםםםם
מזל טוב,שקט! הייתי מפקח כשאתם הייתם בגן ילדים (אשכרה הייתי מפקח בשנת 2007 שזה לפני 8 שנים, אם אתם בני 16 אז הייתם אז בכתה ב')
תודה תודה 😃And you can only say...
He was peached.
מזל טוב,
אתה חנון.
תודה תודה 😃
כלכך,חנון !שקט! הייתי מפקח כשאתם הייתם בגן ילדים (אשכרה הייתי מפקח בשנת 2007 שזה לפני 8 שנים, אם אתם בני 16 אז הייתם אז בכתה ב')
הוא כלכך חנון שזה מקסים אותיAnd you can only say...
He was peached.
מזל טוב,
אתה חנון.