הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון טוב

The_Beast

משתמש פעיל
376
16
נק' מוניטין:
64
376
16
היי אני מתלבט בין דיימנטיז ISO לבין SUPER MASS
ההבדל ביניהם בערך 100 שח .. שווה להשקיע ת 100 שח לדיימנטיז?

בערכים תזונתיים אחי למטה רשום שם 21.
ערכתי את ההודעה, ובכל מקרה, כבר אמרו לך קח את האליט אני לא מבין למה אתה שובר את הראש... מה זה מעניין אותך אם יש שם גרם חלבון יותר או פחות ענו לך על השאלה כבר

ערכתי את ההודעה, ובכל מקרה, כבר אמרו לך קח את האליט אני לא מבין למה אתה שובר את הראש... מה זה מעניין אותך אם יש שם גרם חלבון יותר או פחות ענו לך על השאלה כבר
חחח כן אני אקח או בננה שממש אהבתי ועוד אפשר להוסיף לזה פירות וזה יהיה אחלה .. או קרם עוגיות שזה יותר טוב עם מים בטח .. אני מתלבט .. נראלי אני אטעם במכון שלי את הטעמים הללו אצל הסופר אפקט ואז אבחר

חחח כן אני אקח או בננה שממש אהבתי ועוד אפשר להוסיף לזה פירות וזה יהיה אחלה .. או קרם עוגיות שזה יותר טוב עם מים בטח .. אני מתלבט .. נראלי אני אטעם במכון שלי את הטעמים הללו אצל הסופר אפקט ואז אבחר
לחברות שונות של אבקות חלבון יש טעמים שונים. אם תיקח קרם עוגיות של סופר אפקט וקרם עוגיות של דיימטייז הטעמים לא יהיו אותו דבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית