הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם קריאטין הוא קריטי באימוני כוח כמו SS, טקסס ודומיהן

iamnewatthegym

משתמש קבוע
1,451
646
נק' מוניטין:
1,215
1,451
646
האם זה קריטי לקחת קריאטין באימוני כוח? אני כרגע ב-SS ורציתי לדעת האם לקיחת תוסף קריאטין היא חשובה.
יכול להיות שקריטי זה קצת בומבאסטי

בעיקרון הרגשתי שיפור ממנו... אבל להגיד כמה הוא קריטי מבחינת כוח ? זה לא סטרואידים.

השאלה אם השיפור נשאר גם לאחר הפסקת שימוש

נתתי הפסקה מהקריאטין, אבל גם מהאימונים הסדירים ומהתזונה אז מאוד קשה לי להגיד...

מבחינת כוח? אני לא חושב שהוא נתן לי יותר מידי... מבחינת נפח ומסה כן הוא נתן.

לדעתי קריאטין זה תוסף תזונה שאמור להיות לך תמיד בכל מצב. אין טעם להפסיק בו שימוש. כל עוד השריר רווי בקריאטין ההתאוששות שלך תהיה טובה ומהירה יותר מה שיאפשר עליה טובה יותר במשקלי העבודה.
קריאטין ממש זול גם, אתה יכול להשיג כמות שתספיק לך לחצי שנה בגרושים. השאלה היא, למה לא?

לא חובה להשתמש

לדעתי קריאטין זה תוסף תזונה שאמור להיות לך תמיד בכל מצב. אין טעם להפסיק בו שימוש. כל עוד השריר רווי בקריאטין ההתאוששות שלך תהיה טובה ומהירה יותר מה שיאפשר עליה טובה יותר במשקלי העבודה.
קריאטין ממש זול גם, אתה יכול להשיג כמות שתספיק לך לחצי שנה בגרושים. השאלה היא, למה לא?

אני ניסיתי להשתמש בקריאטין וחוץ מכאבי בטן ושלשולים זה לא עשה לי הרבה...

לא חובה להשתמש

אני ניסיתי להשתמש בקריאטין וחוץ מכאבי בטן ושלשולים זה לא עשה לי הרבה...
בכל זאת הרבה מחקרים שנערכו על קריאטין מונוהידרייט הוכיחו את יעילותו לרוב האוכלוסיה ולא סתם קוראים לו "התוסף הטוב ביותר בשוק". יש מקרים פרטיים כמובן שהוא לא יעבוד עליהם וגם מקרים שבהם יהיו תופעות לוואי. אני אישית מרגיש מלא תועלת מקריאטין ואין לי שום תופעות לוואי, אני דיי בטוח שאם אתה לא הרגשת תועלת אז אתה מהאחוז הנמוך שהקריאטין לא עובד עליו.

וברור שלא חובה להשתמש, אבל יש טעם לנסות

בכל זאת הרבה מחקרים שנערכו על קריאטין מונוהידרייט הוכיחו את יעילותו לרוב האוכלוסיה ולא סתם קוראים לו "התוסף הטוב ביותר בשוק". יש מקרים פרטיים כמובן שהוא לא יעבוד עליהם וגם מקרים שבהם יהיו תופעות לוואי. אני אישית מרגיש מלא תועלת מקריאטין ואין לי שום תופעות לוואי, אני דיי בטוח שאם אתה לא הרגשת תועלת אז אתה מהאחוז הנמוך שהקריאטין לא עובד עליו.

וברור שלא חובה להשתמש, אבל יש טעם לנסות
איזה כיף זה שאני מהאחוז שקריאטין לא עובד עליו 😃

ביחס לאוכלוסייה של כדור הארץ או ביחס לאוכלוסייה שעוסקת בספורט כלשהו?
דיי בטוח שאתה בשני הקטגוריות. לפני שבאתי לתחרות האחרונה לא ראיתי אף אחד בחיים חוץ ממני מסקוויט 4 פלטות. והתאמנתי ב-2 מכוני כושר תקופה דיי ארוכה.
בעצם היה שופט רוסי בתחרות שהתאמן אצלי במכון ונראה לי שראיתי גם אותו מסקוויט 4 פלטות פעם...

דיי בטוח שאתה בשני הקטגוריות. לפני שבאתי לתחרות האחרונה לא ראיתי אף אחד בחיים חוץ ממני מסקוויט 4 פלטות. והתאמנתי ב-2 מכוני כושר תקופה דיי ארוכה.
בעצם היה שופט רוסי בתחרות שהתאמן אצלי במכון ונראה לי שראיתי גם אותו מסקוויט 4 פלטות פעם...
אני ראיתי מלא אנשים שמסקביטים מעל 4 פלטות בארץ ובעולם

• פותח/ת השרשור

אגב, כמה קריאטין לקחת? ומתי? לפני או אחרי אימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית