הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לוו באר והיי באר

• פותח/ת השרשור סוס
  • פורסם בתאריך

סוס

משתמש מתחיל
101
12
נק' מוניטין:
12
101
12
שניהם תופסים ב SS נכון? כאילו,זה לא משנה מה מהם אני עושה כן?
ומה הרוב פה בפורום עושים?

בSS הייתי עושה LB, בהנחה ואין מניעה כלשהי.

באופן אישי עושה HB.
שמע אחי אני ניסיתי לעשות LOW BAR ופשוט לא הולך לי ואני עולה ממש יפה במשקלים בHIGH BAR. אני לא חושב שזה כל כך נורא אם אני אשאר בהיי באר אם זה יותר נוח לי

אני לא חושב שזה סוף העולם, במיוחד כשאתה מתקדם כ"כ יפה. הבחור שאל אם יש העדפה לאחת הגרסאות ולזה עניתי. אתה עושה SS בכלל?

מבחינת עבודה על השרירים האם זה נכון שבהיי באר יש יותר עבודה על הקוואדס ובלואו באר יותר עבודה על ההאמסטרינגס<?

מקס,ה"שמע אחי ניסיתי ולא הלך" נשמע כמו תירוץ של איזה ילד מפורום קקי שעשה שבוע SS והפסיק כי הוא לא עלה בהיקף יד,אין דבר כזה "לא הלך",פשוט תשפר את הטכניקה.בLB תוכל להרים יותר משקל.

מקס,ה"שמע אחי ניסיתי ולא הלך" נשמע כמו תירוץ של איזה ילד מפורום קקי שעשה שבוע SS והפסיק כי הוא לא עלה בהיקף יד,אין דבר כזה "לא הלך",פשוט תשפר את הטכניקה.בLB תוכל להרים יותר משקל.
כואבת לי היד כשאני עושה LOW BAR וגם קשה לי להחזיק את המשקל. חוץ מזה מה אכפת לי אם אני עולה יפה בHB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית