עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טעמת את שניהם? אני גם מתחשב בטעם עם מים..עדיף בננה.
כן טעמתי את שניהם ולי הבננה היה טעים יותר.טעמת את שניהם? אני גם מתחשב בטעם עם מים..
סבבה .. מחכה לעוד .כן טעמתי את שניהם ולי הבננה היה טעים יותר.
יש שם גם חומר שהופך עופרת לזהב. אבל אל תגלה את זה לאחרים.זה נכון שבאבקת חלבון יש חומר שמזרזר הפרשה של GH ?
ואללה אחי לא מגלה:sarcastic:יש שם גם חומר שהופך עופרת לזהב. אבל אל תגלה את זה לאחרים.
חחחחחחחחחח למה בן כמה הוא ..אתה לא יכול לקרוא למישהו שיכול להיות סבא שלך אחי
63, אם אני לא טועה 64 אוטוטוחחחחחחחחחח למה בן כמה הוא ..
הומר סימפסון בן 3063, אם אני לא טועה 64 אוטוטו
רק אמינושופעזבו תמחירים
אבל איך האתר הזה ? ומה ההבדל בכלל בין אמינושופ לזה?רק אמינושופ
לא יודעאבל איך האתר הזה ? ומה ההבדל בכלל בין אמינושופ לזה?
אני יודע ,בגלל זה שלחתי הודעה לדיימטיז ישראל אמרו לי לדבר עם בנאדם בשם לירון שהביא לי תאתר הזה .... אז כנראה שזה אמין ? גם הוא אמר לי שאם באלי תוך שעה הוא אצלי .. אני עדיין מתלבט בין בננה לעוגיות .. נראלי אני אגיד לו שיביא לי 2 שקים קטנים או משהובכל האתרים של תוספי התזונה יש פחות או יותר אותם המחירים עם אותם תנאי המשלוח. היתרון באמינושופ הוא שאם תדבר איתם בפלאפון ותארגן הזמנה של 2 אבקות או יותר זה יצא יותר משתלם מכל חנות בארץ וכמו שאומרים "שובר את השוק".
אגב אם אתה צריך אבקה דחוף אז לצערי לאמינושופ כרגע אין דיימטייזים במלאי חוץ מפח אחד 2.2 קילו בטעם וניל וכמה פחים של קזאין. (התקשרתי היום לשרות לקוחות לברר)
כן האתר אמין. אני הייתי מחכה לאחרי החג ובודק אם הגיעה האספקה לאמינושופ כי אחרי הכל אתה יכול לחסוך באזור ה150-200 ש"ח ל-2 פחים אם תקנה מהם לאומת המחיר שרשום באתר שציינת.אני יודע ,בגלל זה שלחתי הודעה לדיימטיז ישראל אמרו לי לדבר עם בנאדם בשם לירון שהביא לי תאתר הזה .... אז כנראה שזה אמין ? גם הוא אמר לי שאם באלי תוך שעה הוא אצלי ..
חחחח איזה , אני חושב שאני אקנה עכשיו רק פח אחד שיספיק לי לחודשיים לא ? כי 65 מנות אז זה מספיק לחודשיים בערך .. ואחרי זה אזמין אולי מחול שקים של קילו אם יש מכמה טעמיםכן האתר אמין. אני הייתי מחכה לאחרי החג ובודק אם הגיעה האספקה לאמינושופ כי אחרי הכל אתה יכול לחסוך באזור ה150-200 ש"ח ל-2 פחים אם תקנה מהם לאומת המחיר שרשום באתר שציינת.