הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר מתלבט בין בננה לקרם עוגיות-דיימטיז אליט

The_Beast

משתמש פעיל
376
16
נק' מוניטין:
64
376
16
מה כדאי? אני בדרכ שותה עם חלב אבל אפשר גם לדעת מה עדיף עם מים ? תודה

בכל האתרים של תוספי התזונה יש פחות או יותר אותם המחירים עם אותם תנאי המשלוח. היתרון באמינושופ הוא שאם תדבר איתם בפלאפון ותארגן הזמנה של 2 אבקות או יותר זה יצא יותר משתלם מכל חנות בארץ וכמו שאומרים "שובר את השוק".
אגב אם אתה צריך אבקה דחוף אז לצערי לאמינושופ כרגע אין דיימטייזים במלאי חוץ מפח אחד 2.2 קילו בטעם וניל וכמה פחים של קזאין. (התקשרתי היום לשרות לקוחות לברר)

• פותח/ת השרשור
בכל האתרים של תוספי התזונה יש פחות או יותר אותם המחירים עם אותם תנאי המשלוח. היתרון באמינושופ הוא שאם תדבר איתם בפלאפון ותארגן הזמנה של 2 אבקות או יותר זה יצא יותר משתלם מכל חנות בארץ וכמו שאומרים "שובר את השוק".
אגב אם אתה צריך אבקה דחוף אז לצערי לאמינושופ כרגע אין דיימטייזים במלאי חוץ מפח אחד 2.2 קילו בטעם וניל וכמה פחים של קזאין. (התקשרתי היום לשרות לקוחות לברר)
אני יודע ,בגלל זה שלחתי הודעה לדיימטיז ישראל אמרו לי לדבר עם בנאדם בשם לירון שהביא לי תאתר הזה .... אז כנראה שזה אמין ? גם הוא אמר לי שאם באלי תוך שעה הוא אצלי .. אני עדיין מתלבט בין בננה לעוגיות .. נראלי אני אגיד לו שיביא לי 2 שקים קטנים או משהו

אני יודע ,בגלל זה שלחתי הודעה לדיימטיז ישראל אמרו לי לדבר עם בנאדם בשם לירון שהביא לי תאתר הזה .... אז כנראה שזה אמין ? גם הוא אמר לי שאם באלי תוך שעה הוא אצלי ..
כן האתר אמין. אני הייתי מחכה לאחרי החג ובודק אם הגיעה האספקה לאמינושופ כי אחרי הכל אתה יכול לחסוך באזור ה150-200 ש"ח ל-2 פחים אם תקנה מהם לאומת המחיר שרשום באתר שציינת.

• פותח/ת השרשור
כן האתר אמין. אני הייתי מחכה לאחרי החג ובודק אם הגיעה האספקה לאמינושופ כי אחרי הכל אתה יכול לחסוך באזור ה150-200 ש"ח ל-2 פחים אם תקנה מהם לאומת המחיר שרשום באתר שציינת.
חחחח איזה , אני חושב שאני אקנה עכשיו רק פח אחד שיספיק לי לחודשיים לא ? כי 65 מנות אז זה מספיק לחודשיים בערך .. ואחרי זה אזמין אולי מחול שקים של קילו אם יש מכמה טעמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית