עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה אתה שותה במהלך היום? האם התפריט שלך מכיל המון נתרן? נתרן גורם לצימאון.
בהנחה ואתה משלב אירובי(במיוחד בעצימות גבוהה) תקפיד להשלים נוזלים.
כל עוד הכל בטווח הנורמה הגוף יכול להסתדר ללא פחמימה. שומן וחלבון נחוצים הרבה יותר. אבל כמובן שיש סכנה ברגע שהגוף מאבד נוזלים, זו סכנה בכל מצב.
הבנתי אבל אם אני מקפיד על שתיה, אז הכל תקין?
ממה שידוע לי גליקוגן הוא זה שסופח נוזלים. לא האינסוליןדל פחמימה=דל אינסולין=פחות ספיגה חוזרת של מים ומינרלים בכליה=יותר שתן=יותר צימאון.
שתה הרבה מים אבל תאכל מאכלים שמכילים הרבה נתרן ואשלגן כי אתה מאבד הרבה מהם בשתן. אם אתה לא יכול לאכול אז קח תוסף לשהם.
ממה שידוע לי גליקוגן הוא זה שסופח נוזלים. לא האינסולין
וממש ממש לא צריך להגיע לרמת הלתסף אשלגן ונתרן בדל פחמימה..אל תגזים,לא לקחת פוסיד עכשיו.
מעניין,מאיפה הבאת את זה? הייתי רוצה לקרוא בעצמי מהמקור אם אפשר (לא נאחס,פשוט מעוניין לראות כדי לדעת אם להבא,אציג זאת כעובדה)אני לא מתכוון סופח נוזלים "יותר מידי".
אחד מתפקידי האינסולין הוא גם לעודד ספיגה חוזרת של מים ואלקטרוליטים באבובית המקורבת בכלייה. זאת אחת הסיבות לכאבי ראש וחולשה בדיאטה דלת פחמימות. ללא אינסולין יש רמה מאוד נמוכה של אלקטרוליטים. אני לא מדבר על תוספים כבדים... מספיק להוסיף טיפה יותר מלח באוכל ולאכול קיווי בשביל לחפר על ההפסד או לאכול מרק עצם (יאם יאם)
מעניין,מאיפה הבאת את זה? הייתי רוצה לקרוא בעצמי מהמקור אם אפשר (לא נאחס,פשוט מעוניין לראות כדי לדעת אם להבא,אציג זאת כעובדה)
אוקיי אבל לא בכמויות שדל פחמימה דורש לתסף אשלגן פרט למולטי.אני חושב שהגזמתאתה יכול להסתכל על תפקידי אינסולין בויקיפדיה (זה אחד האחרונים).. אבל טעיתי.. הוא רק "מוריד את הפרשת הנתרן בשתן". לכן אם אין אותו, יותר נתרן מופרש והגוף, על מנת לשמור על הנתרן מפריש יותר אשלגן (ספגית נתרן באה על חשבון אשלגן ולהפך, כל גם עם הזרחן/סידן).
אוקיי אבל לא בכמויות שדל פחמימה דורש לתסף אשלגן פרט למולטי.אני חושב שהגזמת
קייםכן....התכוונתי לדברים כמו מולטי. אני לא חושב שגם קיים תוסף של אשלגן בלבד...זה מסוכן
קיים
לוקחים אותו במידה ואתה לוקח פוסידים (לפחות מומלץ).
ראיתי גם המלצות עם GH
למהאז אם קיים תוסף כזה ואנשים לוקחים אותו זה ממש מסוכן....
יש לך סימוכין למה שאתה אומר ?כי הגוף הרי שומר אותו בריכוז מאוד מאוד מסויים. וסטייה קלה כלפיי מעלה עלולה לגרום לבעיות קצב בלב. בדרך כלל נותנים תוספים כאלו למי שיש מחלות כלשהן ולא סתם ככה.
יש לך סימוכין למה שאתה אומר ?
מה ההגדרה של סטייה קלה?אני אומר את זה על סמך זה שבסבבים בבתי חולים (בעיקר במחלקת כליות ופנימית) שמים דגש זהירות על רמות האשלגן. וכל סטייה (אפילו קלה) כלפיי מעלה, מקבלת תשומת לב מירבית ובדרך כלל נותנים לבנאדם תרופה לתוך הווריד על מנת לגרום לכך שהכליות יפרישו את האשלגן..
חוסר באשלגן הוא מאוד נדיר..