עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נגיד,שאני זורם עם זה.השאלה כמה נספג מזה.. אבל אם למשל האשלגן נמצא 10 מ"ג מעל מקסימום הדבר כבר מסוכן.
נגיד,שאני זורם עם זה.
בננה אחת מכילה 350-400 מ"ג אשלגן...אתה אומר שאם בן אדם יאכל בננה בכל יום (זו כמות שסביר להניח שתגיד איתה לעודף) יתנו לו תרופה על מנת להוריד את רמות האשלגן כי זה מסוכן? (במידה ויבדק)
א) מאיפה הבאת את זה?ממש לא.. וזה בגלל שקודם כל:
א') הגוף אף פעם לא סופג 100% מהנוטריינטים במזון שמכיל סיבים
ב') הגוף טוב מאוד בויסות רמות האלקטרוליטים שלו. תהיה עלייה אבל אז הגוף יסנן את עודף האשלגן במהירות החוצה.
ג') אשלגן שלא כמו מגנזיום למשל, משמש בגוף בעיקר לתהליך העברת מסרים דרך סינפסות על-ידי תהליך ה-action potential. לכן מה שחשוב תמיד זה הריכוז שלו ושל הנתרן, וזה למה שלא כמו המגנזיום הגוף שומר עליו ברמות מאוד מדוקדקות. בגדול, לקחת כדור של אשלגן זה מיותר (עלול להיות מסוכן) כי יש גבול של כמה אשלגן אתה יכול להפריש דרך הכליות. וזה מינרל נפוץ (שלא כמו מגנזיום למשל)
א) מאיפה הבאת את זה?
ב)אם ככה למה טענת שזה מסוכן ליטול כדורי אשלגן.
ג) ידה ידה ידה,בנתיים אני לא רואה שום הסבר למה נטילת כדורי אשלגן זה מסוכן אבל אכילת בננה לא
1. זה ידוע זה לא תשובה.
2.והבאתי לך קפסולה שמכילה 90מ"ג אשלגן.בננה מכילה 350..אתה טענת שקפסולות אשלגן זה מסוכן(מה ששווה בעיני ל"בננה מסוכנת)