הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סרטון מעניין על דיאטות פליאו והממצאים האריכאולוגים בשטח לגבי הדיאטה/תזונה

פרשתי לקראת חצי ההרצאה.
לא מבין למה כולם אומרים שבפליאו אתה אוכל מלא בשר, אני אוכל 200 גרם בשר ליום בערך, כאילו שאין עוד מה לאכול.

סיכום:
1. אין כזה דבר פליאו- התזונה בתקופה הייתה תלויה בעונה וכללה הכל גם דגנים שהפליאו המודרנית הוציאה מחוץ לחוק.
2. אין לנו שום יכולת בעולם המודרני לחקות את התזונה בתקופה הזו.
3. תאכלו מזונות מלאים ולא מזון מעובד.

בשביל נקודה 3 לא צריך את הפליאו, בתיאבון ותודה על הסרטון.

אני מכיר את הסרטון.
פעם בתקופה שעוד הייתי ב FXP פרסמתי אותו, ואיזה בחור ( היחידי שם בערך שיש לו מוח ולמיטב הבנתי גם כבר נרשם לפה ) נתן לי קישור לסרטון שפשוט עונה על כל מה שהיא אומרת ומסביר למה זה שטויות.
אתם יכולים לנסות לחפש ביוטיוב אבל אני לא זוכר את השם של הסרטון, בהזדמנות אחפש ואתן קישור.

אני מכיר את הסרטון.
פעם בתקופה שעוד הייתי ב FXP פרסמתי אותו, ואיזה בחור ( היחידי שם בערך שיש לו מוח ולמיטב הבנתי גם כבר נרשם לפה ) נתן לי קישור לסרטון שפשוט עונה על כל מה שהיא אומרת ומסביר למה זה שטויות.
אתם יכולים לנסות לחפש ביוטיוב אבל אני לא זוכר את השם של הסרטון, בהזדמנות אחפש ואתן קישור.
לא יהיה קל להפריך את הטיעונים שלה, אבל אשמח לקבל קישור לטיעונים אחרים.

סרטון מעולה. תודה משה.

התזונה בתקופה הייתה תלויה בעונה וכללה הכל גם דגנים שהפליאו המודרנית הוציאה מחוץ לחוק.
נו, למי תקשיב, לאדם המודרני או לאיזה אדם קדמון מפגר? אה... רגע....

גם אני אשמח לראות את הסרטון תגובה.

בכל מקרה מעניין מאד, האמת שדיאטת ZONE שזה מה שמלמדים בקורס של הLVL1 של הקרוספיט בערך מדבר על מה שהיא מדברת בסוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית