נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא פליאופרשתי לקראת חצי ההרצאה.
לא מבין למה כולם אומרים שבפליאו אתה אוכל מלא בשר, אני אוכל 200 גרם בשר ליום בערך, כאילו שאין עוד מה לאכול.
וואלה ? ממתי?אתה לא פליאו
לקרוא לדבר הזה שאת עושה ''פליאו'' זה עלבוןוואלה ? ממתי?
וממגוון רחב - חשוב לכל אלה שאוכלים בערך אותו דבר יום אחרי יום.. תאכלו מזונות מלאים ולא מזון מעובד.
לא יהיה קל להפריך את הטיעונים שלה, אבל אשמח לקבל קישור לטיעונים אחרים.אני מכיר את הסרטון.
פעם בתקופה שעוד הייתי ב FXP פרסמתי אותו, ואיזה בחור ( היחידי שם בערך שיש לו מוח ולמיטב הבנתי גם כבר נרשם לפה ) נתן לי קישור לסרטון שפשוט עונה על כל מה שהיא אומרת ומסביר למה זה שטויות.
אתם יכולים לנסות לחפש ביוטיוב אבל אני לא זוכר את השם של הסרטון, בהזדמנות אחפש ואתן קישור.
כשאחזור הביתה אכנס דרך המחשב ואחפש את הסרטון.לא יהיה קל להפריך את הטיעונים שלה, אבל אשמח לקבל קישור לטיעונים אחרים.
סרטון מעולה. תודה משה.
נו, למי תקשיב, לאדם המודרני או לאיזה אדם קדמון מפגר? אה... רגע....התזונה בתקופה הייתה תלויה בעונה וכללה הכל גם דגנים שהפליאו המודרנית הוציאה מחוץ לחוק.
ניסיתי להקשיב לאדם קדמון אבל הוא לא אמר יותר מידי..נו, למי תקשיב, לאדם המודרני או לאיזה אדם קדמון מפגר? אה... רגע....