ייעוץ תכנית AB

Mitamen1

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
קצת פרטים על עצמי:
התאמנתי 3 חודשים, הפסקתי ל-4 חודשים וחזרתי לפני 3 שבועות
1.70 שוקל 68. אין לי תמונה אבל אני בנוי טוב ואין לי הרבה שומן

a
לחיצת חזה עם מוט 8 חזרות - 60 ק"ג
חזה עליון עם דאמבלים 10 חזרות - 17.5 ק"ג
פרפר במכונה
הרחקת ידיים לצדדים 10 חזרות - 8 ק"ג
פרס 8 חזרות - 22 ק"ג
יד אחורית בשכיבה עם מוט דבליו 10 חזרות
יד אחורית עם מכונה(החוטים שמורידים כלפי מטה) 12 חזרות

b
מתח מקסימום חזרות, מתחיל מ12 סט אחרון סוחט כמה בודדים
פולי עליון רחב 10 חזרות
דדליפט 6 חזרות - 100 ק"ג
הרמת דאמבלים בישיבה 10 חזרות
פטישים בישיבה 10 חזרות
גלגול מוט ע"י האמות 10 חזרות
סקוואט 8 חזרות - 70 ק"ג

מתאמן יומיים כן יום לא, בטן אני משתדל לפחות פעמיים בשבוע לעשות 3 סטים
(בכל התרגילים אני עושה 3 סטים)
אשמח לביקורת בונה, איזה תרגילים להוסיף ואיזה להפחית, דגשים על כמות חזרות/סטים וחימום כיצד לעשות
חשוב לי שכל השרירים יתפתחו, אם חסר שריר (תאומים?) תגידו לי בבקשה

אציין את המטרות- שיפור וחיזוק הכוח ובניית גוף יפה
הערה קטנה לגבי הדדליפט.. חייב לומר שזה נהיה מועקה עם המשקלים האלה להרכיב את המוט, לפרק ולבצע את התרגיל. אני עוד רק בהתחלה ומפחד להגיע למשקלים מוגזמים

• פותח/ת השרשור
איך אפשר לא להעמיס יותר הרי זה AB ולא FBW
אולי לא הייתי ספציפי לגבי המטרה שלי, אני רוצה חודש וחצי להעלות מסה ואז חיטוב של חודש (מסיבות אישיות) ורק אז לחזור למסה

הערה קטנה לTank, אני ממש לא מתאמן 3 חודשים, התחלתי לפני 5 שנים וחבל שאתה כל כך משוויץ בלי לדעת מי עומד מולך. אני בטוח שעם כל הניסיון והידע האדיר והמופלג שלך הגעתי לתוצאות טובות יותר 😃

בכל מקרה, אני מוכן לנסות את ההצעה שלכם, אעדכן בהמשך. תודה

נערך לאחרונה:
הערה קטנה לTank, אני ממש לא מתאמן 3 חודשים, התחלתי לפני 5 שנים וחבל שאתה כל כך משוויץ בלי לדעת מי עומד מולך. אני בטוח שעם כל הניסיון והידע האדיר והמופלג שלך הגעתי לתוצאות טובות יותר 😃
תגדיר תוצאות טובות.
מקס כאן הוא בחור חזק מאוד לגילו, אני בספק אם הגעת למשקלי העבודה שלו.

חוץ מזה,
אם אתה בעל ניסיון של 5 שנים, בשביל מה ההתייעצות כאן לגביי ה AB שבנית?
אחרי 5 שנים של צבירת תוצאות טובות.. אנשים לא באים להתייעץ על איך כדאי להמשיך ולעבוד ב AB.

בלי להעליב חלילה.

איך אפשר לא להעמיס יותר הרי זה AB ולא FBW
אולי לא הייתי ספציפי לגבי המטרה שלי, אני רוצה חודש וחצי להעלות מסה ואז חיטוב של חודש (מסיבות אישיות) ורק אז לחזור למסה

בכל מקרה, אני מוכן לנסות את ההצעה שלכם, אעדכן בהמשך. תודה
אתה לוחץ חזה 60 קילו... ממה יש לך בדיוק להתלהב? אני נחשב בפורום הזה ממוצע מינוס יש פה מלא חברה חזקים הרבה יותר ממני שאני מחזיק מהם ועובד קשה כל יום כדי להיות כמוהם.
סתם לפרוטוקול, יום ראשון לחצתי 110 קילו ל-5 חזרות קלילות ואני ממשיך להוסיף 2.5 קילו כל שבוע בתוכנית הלינארית. אם אחרי 5 שנים אתה לוחץ רק 60 זה מאוד מאכזב...

אם אתה מגדיר תוצאות כקוביות בבטן, אז כן, אני באחוז שומן גבוה, ניצחת מזל טוב 😃

• פותח/ת השרשור
5 שנים ממש לא רצופות, ומבחינת מסה ומשקלים לא רלוונטיות כי הייתה הפסקה גדולה.
אם הייתי 5 שנים רצוף תאמין לי שלא הייתי פה
הסיבה שאני מתייעץ היא כי אני לא דוקטור ואני תמיד אוהב ללמוד עוד ועוד
אני רק אומר שאתם סוגדים למשקלי העבודה ונעולים על זה וכשבא בן אדם ומסביר שזאת לא המטרה אלא פיתוח הגוף ואני יודע שאני מגיע לתוצאות טובות מאוד גם עם תכנית רגילה וסך הכל רציתי לקבל עזרה ודגשים אתם שוללים את התכנית הזאת כאילו היא טובה בכלל. אני כן משתפר בה, מעלה משקלים ומסה

5 שנים ממש לא רצופות, ומבחינת מסה ומשקלים לא רלוונטיות כי הייתה הפסקה גדולה.
אם הייתי 5 שנים רצוף תאמין לי שלא הייתי פה
הסיבה שאני מתייעץ היא כי אני לא דוקטור ואני תמיד אוהב ללמוד עוד ועוד
אני רק אומר שאתם סוגדים למשקלי העבודה ונעולים על זה וכשבא בן אדם ומסביר שזאת לא המטרה אלא פיתוח הגוף ואני יודע שאני מגיע לתוצאות טובות מאוד גם עם תכנית רגילה וסך הכל רציתי לקבל עזרה ודגשים אתם שוללים את התכנית הזאת כאילו היא טובה בכלל. אני כן משתפר בה, מעלה משקלים ומסה
אף אחד לא אמר ש AB היא לא טובה למטרות מסוימות, גם אני התאמנתי בה בעבר. ואולי גם אחזור אליה בעתיד.
מה שאנו מנסים להמליץ לך כאן זה שלהעלות מעט את משקלי העבודה ולאחר מכן כניסה אל תוכנית בעלת נפח גבוה יותר תניב לך פירות טובים יותר.

הבעיה שלך היא שיש לך 0 ידע בכל תחום פיתוח הגוף וכל מילה שאתה מוציא מהפה זה מיתוס שנופץ מזמן שהמאמנים דחפו לך לראש, יש לך פה אנשים שמגיבים פה שמבינים עניין ולא אומרים לך סתם להעלות במשקלי העבודה, אולי יש בזה מטרה? אולי זה רעיון טוב? אולי כדאי להקשיב לנו?
אתה מתווכח כי אנחנו מנפצים לך מיתוסים שעשרות אנשים שאתה מכיר חיים לפיהם ומנסים לשנות את תפיסת העולם שלך בנוגע לתחום כי היא לא נכונה ושלנו כן.

חבל שבמקום להקשיב לאנשים מבינים אתה מתווכח וחוזר על אותן השטויות מהודעה להודעה.
אני סיימתי פה, יום טוב

• פותח/ת השרשור
די נו, אתה נהנה מהויכוחים 😃
סליחה אם אני קשה זה האופי שלי לא לקבל כמובן מאליו הכל. בסופו של דבר באתי לכאן ללמוד

אם אתם רוצים לנפץ לי מיתוסים אז אני שמח, ממה שאני רואה בSS יוצא לעבוד על יד קדמית באופן עקיף דרך המתח רק פעם-פעמיים בשבוע. זה באמת מספיק בשביל להגדיל את מסת היד?
בנוסף, ידוע לי שפטישים עובד על שריר שונה קצת ביד ויוצר יד יותר מעוצבת ויפה. זה נכון?

כלל לחיים, אם משהו עובד לך אל תנסה לתקן.
אם אתה מרוצה מהאימונים וההתקדמות תמשיך איתם.

שים לב שיש פער די גדול בין התוצאות שלך מבחינת משקלי העבודה ביחס לזה שאתה כ'כ מרוצה.

בהצלחה

אם אתם רוצים לנפץ לי מיתוסים אז אני שמח, ממה שאני רואה בSS יוצא לעבוד על יד קדמית באופן עקיף דרך המתח רק פעם-פעמיים בשבוע. זה באמת מספיק בשביל להגדיל את מסת היד?
אם אתה עושה צ'ין אפס אז כן, העבודה על הבייספס גדולה ממה שאתה חושב.
כמו כן, אם תוסיף תרגיל עזר של חתירה לצורך העניין, הבייספס עובדים גם שם כמובן.
אם תרצה, תוכל להוסיף תרגיל עזר של כפיפות מרפקים.. למרות שאני לא ממליץ על זה, אבל אפשרי.
כמובן תלוי ביכולת ההתאוששות ובהנחה וזה לא פוגע בהתקדמות.

בנוסף, ידוע לי שפטישים עובד על שריר שונה קצת ביד ויוצר יד יותר מעוצבת ויפה. זה נכון?
יד מעוצבת ויפה זה כבר פקטור של גנטיקה.
בגדול, בתוכנית כגון AB מספיק לעבוד על השרירים הקטנים כ-9 סטים שבועיים כדי שהיד תקבל גירוי.
אין צורך ביותר מזה לדעתי.

די נו, אתה נהנה מהויכוחים 😃
סליחה אם אני קשה זה האופי שלי לא לקבל כמובן מאליו הכל. בסופו של דבר באתי לכאן ללמוד

אני אמרתי לך מההתחלה, אתה לא טועה אבל אתה גם לא צודק. נכון שעבודה מבודדת על הבייספס בתרגילים שעובדים עליו בצורה שונה יהוו פקטור באיך תראה בסופו של דבר.
מה שאני אמרתי זה זה -> קודם כל עובדים כוח ועולים במסת שריר, אחרי שיש לך רמות כוח סבירה וטובה (לא לחיצת חזה של 60 קילו) ומסת שריר נכבדה אתה מוזמן לעבור לתוכנית פיצולים שעובדת על בייספס מ-3 זוויות שונות אבל אם אתה עושה את זה עכשיו כשאין לך מסת שריר בכלל זה לא יועיל לך ורק יעיט את ההתקדמות שלך.

אבל כל עוד אתה חלש תעשה תוכנית כוח תאכל הרבה תתחזק ותגדל עוד מוקדם לך אפילו להגיד את המילה בייספס!!

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה, היה לי ניתוח של בקע כשהייתי קטן. זה יכול להיות מסוכן להרים משקלים גבוהים?

😲
מקס ממך לא הייתי מצפה לתקוף את השריר מכמה זוויות שונות................🙄
עחיי מה לא עושים בשביל הגולה בבייספס 😁
סתם המאמן שלך בפוארהאוס הרשים אותי עם הבייספס שלו בא לי גם!!

עחיי מה לא עושים בשביל הגולה בבייספס 😁
סתם המאמן שלך בפוארהאוס הרשים אותי עם הבייספס שלו בא לי גם!!
דודי?
כשתגיע לשלב הבא בפיתוח גוף.. ותרצה להיכנס לעולם האפל..
תקבל גם בייספס כמו שלו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית