הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח או חתירה

• פותח/ת השרשור Daniel1
  • פורסם בתאריך

Daniel1

משתמש קבוע
1,390
903
נק' מוניטין:
2,143
1,390
903
טוב, העניין הוא כזה, אני מתאמן עוד מעט שנה שבהם עשיתי מתח גם בSS וגם בטקסס ואת המשקולות הייתי שם על שרשרת ברזל דקה סביב המותניים והייתי משעין את השרשרת "על עצמות האגן". הבעיה שיש לי לאחרונה כאבים דיי רציניים באגן ואני כמעט בטוח שזה מזה.
אין לנו במכון את החגורה המיוחדת עם השרשראות למשקולות (אז כדי להשתמש בא אצטרך לקנות).
לא עשיתי אף פעם חתירה אבל עכשיו אני שוקל לעבור לזה גלל הכאבים.

מה דעתכם?

עם איזה משקל אתה עושה? צריך לקחת בחשבון שגם חתירה זה לא דבר קל לגב התחתון.

• פותח/ת השרשור
23 קג 5*5 (בלי חובות לראק..😆).
השרשרת יושב על האגן והלחץ ישיר זה לא כמו לחץ של סקוואט או דדליפט

אני יודע שלא. אני עדיין לא עובד עם משקל כזה, אבל אני יודע שיש לחץ לא קטן על המותניים. אתה יכול להעלות סרטון, שיראו פה אם אתה עושה משהו ממש לא בסדר מבחינת המיקום של החגורה, ואתה יכול לנסות לחתור ולראות איך זה מרגיש לך. גם לזה תעלה סרטון שנבדוק לך טכניקה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שלא. אני עדיין לא עובד עם משקל כזה, אבל אני יודע שיש לחץ לא קטן על המותניים. אתה יכול להעלות סרטון, שיראו פה אם אתה עושה משהו ממש לא בסדר מבחינת המיקום של החגורה, ואתה יכול לנסות לחתור ולראות איך זה מרגיש לך. גם לזה תעלה סרטון שנבדוק לך טכניקה.
סבבה, אני עושה מתח עם משקל רק בעוד שבוע אז זה יקח זמן.
אני לא למדתי לעשות חתירה ואני לא רוצה סתם לשרוף על זה זמן אם בסוף אני אשאר עם המתח. אני אשתדל להעלות סט אחד בשבוע הבא ותגיד לי מה אתה חושב.

• פותח/ת השרשור
חשבת על לנסות להחזיק דאמבל עם הכפות רגליים ( במידה ואפשרי במשקל הזה ) או שזה לא נוח ?

זה לא נוח, אני שונא את ההתעסקות בנוחיות בזמן התרגיל... זה סתם פריעה לריכוז ולטכניקה

זה לא נוח, אני שונא את ההתעסקות בנוחיות בזמן התרגיל... זה סתם פריעה לריכוז ולטכניקה
Ok then...
תנסה אולי לחפש חגורה באיביי במחיר נורמלי, אם לא אז כנראה תצטרך לעבור לחתירה כי לעבוד עם כאבים...

• פותח/ת השרשור
Ok then...
תנסה אולי לחפש חגורה באיביי במחיר נורמלי, אם לא אז כנראה תצטרך לעבור לחתירה כי לעבוד עם כאבים...
יש למישהו מושג כמה זה עולה או לפחות איך קוראים לזה באנגלית?

מה עם לקחת תיק , להניח בתוכו דאמבל ולשים על הגב? 🙄

זה יהרוס את התיק ואני לא בטוח כמו זה נוח כי המשקל מאחור, למרות שלא ניסיתי.

מחיפוש קצר בגוגל קוראים לזה כעיקרון Weight belt, אבל הבעיה היא שיש גם תוצאות של חגורת ליפטינג רגילה ככה ש...

טוב, העניין הוא כזה, אני מתאמן עוד מעט שנה שבהם עשיתי מתח גם בSS וגם בטקסס ואת המשקולות הייתי שם על שרשרת ברזל דקה סביב המותניים והייתי משעין את השרשרת "על עצמות האגן". הבעיה שיש לי לאחרונה כאבים דיי רציניים באגן ואני כמעט בטוח שזה מזה.
אין לנו במכון את החגורה המיוחדת עם השרשראות למשקולות (אז כדי להשתמש בא אצטרך לקנות).
לא עשיתי אף פעם חתירה אבל עכשיו אני שוקל לעבור לזה גלל הכאבים.

מה דעתכם?
אתמול הגבתי לך מהפלאפון ובכלל לא קלטתי שדיברת על שרשרת ברזל. אני בהלם שהגעת ל-23 קילו עם שרשרת כזאת. תקנה חגורה נורמלית, כמו ש- @yanivgoft ו- @yujinius המליצו לך. החל מ-7 קילו המשקל לא נופל ולא כלום, הוא מותח את החגורה כנגד המותניים. בלי קשר, הייתי ממליץ גם לנסות חתירה, ולראות איך אתה מרגיש איתה. תרגיל נחמד, הלטיסימוס מגיב יפה לכוח מתפרץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית