עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
rdx לא חברה טובה? שמעתי פה בפורום דברים טובים עליהאם אתה הולך על RDX לך על זו:
http://rdxsports.com/product/rdx-leather-gym-weight-lifting-belt.html
ההבדל בין מה שאתה שלחת לזו שאני שמתי היא שזאת שאני שמתי באותו רוחב לאורך כל החגורה כמו שחגורה צריכה להיות
אמרת אם אתה הולך על rdx אז הסקתי שהיא לא משהו.איפה אמרתי שהיא לא חגורה טובה ?
אמרתי שהדגם הספציפי ששלחת לא טוב והצעתי דגם אחר שלהם שהוא כן טוב
לי אישית יש עדיין את ה-RDX, זאת אחלה חגורה למי שקצר בתקציב או לא בטוח עדיין לאן הוא לוקח את האימונים שלו
מה ההבדל מבחינת איכות בין rdx ל titan?ברור שחגורות של Titan/Inzer זה רמה אחרת ואם אתה קונה אחת כזו זה כנראה חגורה שתחזיק לך לכל החיים אבל המחירים בהתאם(450 ומעלה).
ביחס למחיר של ה-RDX היא נותנת אחלה תמורה וזה סה"כ חגורה שעושה את העבודה
לי יש חגורה כמו של ההוא מהתגובה השניה והיא אחלה וגם במחיר לא רע. קח בחשבון והיא דיי רחבה
איזה מידה יש לך?לי יש חגורה כמו של ההוא מהתגובה השניה והיא אחלה וגם במחיר לא רע. קח בחשבון והיא דיי רחבה
מתחיל להיות לי קצת קשה לשמור על כיווץ בבטן בסקוואטנשאל את זה ככה, בשביל מה אתה צריך חגורה ?
Ok then...מתחיל להיות לי קצת קשה לשמור על כיווץ בבטן בסקוואט
אני לא מתכוון להעלות יותר את המשקל... להמשיך בהדרגה ב 2.5 כל אימוןOk then...
אה וסתם שתדע, חגורה חוץ מקצת לקחת ממך את הלחץ מהבטן והזוקפים לא תעשה הרבה, ברור, בהתחלה זה יקל עליך ותוכל גם להעלות קצת את המשקל, אבל בהמשך כשהמשקל יעלה הקושי הזה יחזור.
כשאני אומר להעלות יותר את המשקל אני מתכוון לעלייה שבכל מקרה נהיית, עוד שבועיים המשקל שלך יהיה שונה מעכשיו.אני לא מתכוון להעלות יותר את המשקל... להמשיך בהדרגה ב 2.5 כל אימון
oh thank you 🤭כשאני אומר להעלות יותר את המשקל אני מתכוון לעלייה שבכל מקרה נהיית, עוד שבועיים המשקל שלך יהיה שונה מעכשיו.
GENIUS. 😣
Your welcome 🙃oh thank you 🤭