הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט

מצב
השרשור נעול

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אוקיי, אז אחרי שהתאפשר לי להיכנס למחשב, אחרי שהעליתי את הייעוץ בנוגע לאח"ש, עכשיו גם ייעוץ של הטכניקה בסקוואט.

לא הצלחתי משום מה ליישר את הסרטון, לא משנה מה ניסיתי, אז מצטער אבל תצטרכו לאלתר בשבילי.

[

מצטער שזו הזווית היחידה שיש, לא הייתה לי ברירה כי הסט הראשון צולם קרוב מדי, השני נעצר באמצע ורק השלישי צולם נורמלי.
ובנוגע לאי שבירת מקביל, הסרטון מכלפני שבועיים, מאז שיפרתי ואני יורד עמוק וכמו שצריך.

ייעוץ בנוגע לטכניקה?
נ.ב. חייב להזכיר שהסרטון הזה מהתקופה שלא העליתי את המשקל כי הגב עוד כאב לי, אבל בסרטון עצמו זה היה האימון השני שהכאב גב עבר בסקוואט ככה שנשארתי עם אותו משקל יחסית שבועיים בערך ככה שהמשקל היה יחסית קל, אימון אחר כך כבר העליתי.

נ.ב. מצטער על השיר ברקע, פרופיט ( ועוד פתח תקווה! ) אז בכל זאת...

שניהם תקינים,אבל אין באף אחד מהם יותר סיכון מהאחר.
התנועה היותר מדי עמוקה כמו בתמונה של הבחורה לא קשורה לפציעה או להיפרטרופיה או לעומס על הברכיים אלה רק לקושי לעלות בחזרה ולהוסיף משקלים לסקוואט. אם הברכיים לא גולשות והתנועה שלך נכונה לא יעלה הסיכוי לפציעה בתנועה הזאת מעבר לתנועה הקצת פחות עמוקה.
ין דבר כזה עמוק מדי, כל עוד לא מאבדים מתח בתחתית. "מספיק לשבור" זה קריטריון שיפוט בתחרות, זה לא העומק המקסימלי האפקטיבי.
תרשו לי לחלוק עליכם. בתור אחד שמתאמן עם קרע במיניסקוס (שמאל), אני מרגיש את הלחץ בפיקה בצורה רצינית כשאני יורד בצורה משמעותית מתחת למקביל. אני לא גולש - להפך, אני עוצר את התנועה קדימה כבר ברבע הראשון, והברכיים שלי נמצאות מאחורי קצות הנעליים (כלומר באיזור המותר ואפילו מחמיר).
אז אפשר לומר שאני לא נחשב כי המצב שלי לא רגיל, אבל אפשר גם להסתכל על זה ההפך ולחשוב שבגלל הקרע אני יותר רגיש לנושא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית