הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תעריכו חברה ,שומני לא נותנים לי מנוח

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
בכל מקרה ...
התחלתי חיטוב רציני לפני כשבועיים וחצי,אחרי שהזנחתי כל אכילה נורמלית ואכלתי מכל הבא ליד (עבודה במסעדה עם גישה למקרר עוגות ,חברה שאוהבת גלידה וכו וכו וכו , לא תירוץ) במשך כחודש והעליתי כרס יפה .
בנתיים הרזיתי מ72.8 ל71 קילו בעזרת השם יתברך . אז השאלה המתבקשת שמטרידה אותי - מהו אחוז שומני היקרים ?
וותק רציני בחד"כ : שנתיים .

hituv1.jpg

• פותח/ת השרשור
כן,אני גם זורם לכיוון 16-17,מקווה להגיע ל10 אחוז..תודה רבה.

בנתיים,שבוע וקצת אחרי החלטתי לעשות איזה פלקסינג קטן במראה...עד כמה שאני לא סובל את ההרגשה בחיטוב,זה נותן לי את הכוח להמשיך * 10 . אני מתחיל לראות את הפאקינג קוביות שלי!! בחיים שלי לא ראיתי אותם !!!

hituv2.jpg

נערך לאחרונה:
כי משה מנהל האתר נתן לי 16% ויש לי הרבה יותר צמיגים ממך בצד,והבטן יותר שומנית....

זאת הייתה הכוונה, שהוא על 16-17%.
פשוט להעריך אותו 13 זה לא נכון - כל אחד יראה אחרת לפי המסת שריר שלו וכו׳.

17 בטוח לא..
אם הוא 17 אז אני 30:jester:
תאמת שאתה בכללי מאוד מאוד רחמן בהערכות שלך שאני רואה פה, אולי עכשיו אפשר להסיק שזה כי אתה רוצה להאמין שאתה באחוזים נמוכים בעצמך:jester:🤡🤡

תאמת שאתה בכללי מאוד מאוד רחמן בהערכות שלך שאני רואה פה, אולי עכשיו אפשר להסיק שזה כי אתה רוצה להאמין שאתה באחוזים נמוכים בעצמך:jester:🤡🤡

קראת את מחשבותיי! , אנשים רוצים לדעת את האמת ! ✋🛑✋

תדעו את האמת בסוף יולי, אז תוכלו רק לנחש באיזה א.ש הייתי בסוף המסה 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית