הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית Texas Method

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
סתם רציתי לשתף את הניסיון שלי עם התוכנית ולהגיד שהשיטה הזאת טובה מאוד, אני משתמש בה לשיפור הסקוואט. הצלחתי כבר לשבור את מחסום ה 140 קילו לחזרה אחת וגם עשיתי PR ל-3 חזרות עם 135 קילו. היום עשיתי 5x5 across עם 120 קילו (2 סטים אחרונים עשיתי רק עם 4 חזרות כי הרגליים כבר היו ממש גמורות) כאשר אני התחלתי את התוכנית עם 100 קילו לפני חודשיים (וכבר אז עם ה-100 קילו לא היה לי קל).

ההתקדמות באה אחרי חצי שנה שהייתי תקוע על אזור ה 130 קילו RM3 ביום טוב, כאשר התוכנית שקדמה לטקסס היתה 5x5 לינארית הגרסה של ביל סטאר (זאת שעושים רק סט אחד כבד של 5 חזרות באימון הראשון וסט אחד כבד של 3 חזרות באימון האחרון). גם התוכנית הזאת שיפרה לי (מאוד) את הסקוואט אבל הפסיקה לעבוד ככל הנראה.

בקיצור אני ממליץ מאוד. 🤘

זאת התוכנית, כאמור אני מיישם אותה רק על סקוואט.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=123

כמובן שהכוח מגיע מהרגליים, כי זה לא הגיוני שמישהו יעשה מיליטרי עם 250 קילו..
אבל עדיין יש איזשהי עבודה של הכתפיים לא?

יש אבל גם אם תשפר מאד את הכתפיים שלך זה לא כול כך יעזור לך בג'רק.

כמובן שהכוח מגיע מהרגליים, כי זה לא הגיוני שמישהו יעשה מיליטרי עם 250 קילו..
אבל עדיין יש איזשהי עבודה של הכתפיים לא?

לא, כי אז הכניסה נפסלת ( תנסה להיזכר באולימפיאדה שראית משקולנים מצליחים לדחוק את המשקל למעלה אבל בכל זאת פסלו להם, אז עכשיו אתה מבין למה.)

***אסור ללחוץ עם הכתפיים****

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
עוד PR היום! 🤩

137.5 קילו ל-3 חזרות ו- 145 קילו לחזרה אחת, בשניהם עבדתי בסקוואט-ראק למקרה שאני אתקע ולכן לא ירדתי עד הסוף כמו שאני רגיל, אבל ירדתי מספר ס"מ מתחת ל parallel ככה שזה מספק אותי.

TEXAS RULES 🤘

עוד PR היום! 🤩

137.5 קילו ל-3 חזרות ו- 145 קילו לחזרה אחת, בשניהם עבדתי בסקוואט-ראק למקרה שאני אתקע ולכן לא ירדתי עד הסוף כמו שאני רגיל, אבל ירדתי מספר ס"מ מתחת ל parallel ככה שזה מספק אותי.

TEXAS RULES 🤘

👏 אין כמו PR .

עוד PR היום! 🤩

TEXAS RULES 🤘
גם לי יש את הבעיה הזאת אי אפשר לתת BOUNCE בתחתית.

• פותח/ת השרשור
נכון, יותר קל לי עם ה Bounce אפילו שמדובר בטווח תנועה גדול יותר, הבעיה היא שלפעמים עם משקל כבד אני מאבד קצת שיווי משקל קדימה ואז הגב מאבד מההקשתה לו.

יאללה בקרוב 4 פלטות כל צד
victory.gif
חחח הלוואי, 4 פלטות של 20 כל צד זה 180 קילו, אין סיכוי בחיים שאני מגיע למשקל הזה בטח שלא על משקל הגוף הנוכחי שלי. 160 קילו תהיה מטרה יותר ריאלית אבל קשה מאוד ולא בטוח אפשרית.

נכון, יותר קל לי עם ה Bounce אפילו שמדובר בטווח תנועה גדול יותר, הבעיה היא שלפעמים עם משקל כבד אני מאבד קצת שיווי משקל קדימה ואז הגב מאבד מההקשתה לו.

חחח הלוואי, 4 פלטות של 20 כל צד זה 180 קילו, אין סיכוי בחיים שאני מגיע למשקל הזה בטח שלא על משקל הגוף הנוכחי שלי. 160 קילו תהיה מטרה יותר ריאלית אבל קשה מאוד ולא בטוח אפשרית.

IronMind אתה BB \ PL\WL?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית