הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה רצינית כמה קלוריות נשרפות בסקס

• פותח/ת השרשור daviddd
  • פורסם בתאריך
למה אני לא מתוייג כאן? :\
אתה מוזמן להגיש לי קורות חיים בפרטי ואם אני אמצא אותך ראוי לתיוג אתה תתויג בעתיד גם כן.
אל תשכח לציין שם, שם משפחה, ת"ז, מספר חשבון בנק ופרטי אשראי כולל CVV.

אני מריח דיון בנושא "מה המצב הכי קשה שזיינת בו אי פעם"
אני מריח מישהו הזוי שפתאום אומר שהוא עמד בעמידת ידיים כשהבחורה בעמידת ידיים מולו וכדי להכניס ולהוציא הוא עשה שכיבות שמיכה בעמידת ידיים.

אני לא מנהל אז לא כל כך אכפת לי אבל אני דיי בטוח שזה סיפור מונפץ

האמת שזה לא נשמע כל כך מונפץ.. אז כאבה לו הרגל ומישהי עשתה בשבילו את "העבודה"... 😁 לא ביג דיל וגם אין לו על מה להתרברב:)

אתם חושבים שסתם פתחתי את הדיון מי הכי זיין? אל תאמין... והיא לא היתה היחידה. היו 3 אחרות.

האמת שזה לא נשמע כל כך מונפץ.. אז כאבה לו הרגל ומישהי עשתה בשבילו את "העבודה"... 😁 לא ביג דיל וגם אין לו על מה להתרברב:)
גם לי אין על מה להתרברב.
אגב היום בבוקר טסתי להולנד, קניתי סמים השתתפתי באורגיה עם 10 בתולות בנות 18 וחזרתי בערב לארץ כדי לשבור PR בסקוואט של 530 קילו ל-8 חזרות

גם לי אין על מה להתרברב.
אגב היום בבוקר טסתי להולנד, קניתי סמים השתתפתי באורגיה עם 10 בתולות בנות 18 וחזרתי בערב לארץ כדי לשבור PR בסקוואט של 530 קילו ל-8 חזרות
530 קילו פרונט סקוואט*

אתם חושבים שסתם פתחתי את הדיון מי הכי זיין? אל תאמין... והיא לא היתה היחידה. היו 3 אחרות.

אז אני היחיד שקיבל אחיות שהיו האקסיות של בן גוריון?
יש לי עוד כמה ביקורות אז יש לי עוד סיכוי לשבור לך את השיא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית